Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Prosze o pomoc w rearanzacji 120l akwa
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Prosze o pomoc w rearanzacji 120l akwa  (Przeczytany 4445 razy)
Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #15 : Lipiec 04, 2007, 17:40:15 »

co molinezji to ich poprostu nie dzierże. Nie wiem dlaczego ale nie trawie widoku gupików i molinezji ,

Hehe witaj... ja mam tak samo. Nie cierpię molinezji i platek. Gupiki jak są ładne - np takie błękitne to OK.

Rozbory nie moga byc z neonkami??

Ja mam stado Razbor espei ze stadem neonków w 112 i jest im super. Tyle, że jedne są z Azji a drugie z Ameryki pd. Ale mi to nie przeszkadza.

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
formica
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Lipiec 04, 2007, 18:01:39 »

no to super bo obsade planuje taka :

rozbory 10szt
neonki 15-20szt
6 kirysków
i krewetki red cherry 6szt.

nie wiem co z tymi 4 kiryśnikami zrobić czy nie bedzie za mało miejsca w akwa dla nich , w ogóle nie wiem czy one tez stadne jak kiryski??)

reszta rybek bedzie miała eksmisje do 112l mojej babci Smiley

za dużo? , za mało? w sam raz??
formica
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Lipiec 05, 2007, 10:22:13 »

Oczywiscie się myliłam i ta moja roślina to żadna żabienica:) tylko
http://www.fischkeller.de/seiten/texte/pflanzen/cryptocoryne_aponogetifolia/f_001.jpg

oczywiscie nie wpadłam na to sama tylko z moich mglistych opisów odkryła to Emi , której serdecznie dziekuje Smiley
akwa_man
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #18 : Lipiec 05, 2007, 10:51:35 »

nie wiem co z tymi 4 kiryśnikami zrobić czy nie bedzie za mało miejsca w akwa dla nich , w ogóle nie wiem czy one tez stadne jak kiryski??)

Tak. Kiryśniki to są rybki stadne tak jak kiryski. U mnie w 112 l. są 2 i zawsze pływają razem  Wink
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: