renii2
Stały użytkownik

lubimy rybcie (;
|
 |
« : Sierpień 02, 2007, 13:12:30 » |
|
czy ktoś z Was kupował roślinki do akwa na allegro, czy to dobry pomysł? 
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2007, 13:29:28 » |
|
Nie dalej jak w zeszlym tygodniu dotarla do mnie paczka z roslinami, a teraz czekam na nastepna.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
renii2
Stały użytkownik

lubimy rybcie (;
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 02, 2007, 13:44:46 » |
|
dzięki, pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 02, 2007, 14:54:44 » |
|
a-smi a u jakiego "zaufanego" sprzedawcy kupujesz? bo czasami się zdarza że od kogoś przychodzi towar nie zgodny z opisem.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
helbards
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 02, 2007, 15:15:16 » |
|
polecam ten oto sklep z roślinami , pełen wybór...właśnie dzisiaj dostałem paczuszkę...bardzo ładnie po 4 dniach podroży paczki roślinki , się trzymają...  Polecam! Off: Niedługo nowe oblicze mojego aqua...foty i opis powinny zostać zaktualizowane w przeciągu 24h  Sklep:www.holender.vdn.pl
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 02, 2007, 15:27:29 » |
|
ooo danke helbards.... Kasandra sprzedaje też na allegro więc chyba jej można zaufać!
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
borys78
Zainteresowany

Cr7 rule ...
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 02, 2007, 15:45:31 » |
|
ja kupuje roslinki a nawet i zwierzeta i wszystko jest ok ... priorytetem paczka idzie 2 dni !  a na allegro mozna znalezc duzo roslinek, ktorych normalnie nie kupisz w sklepie .. i cena tez przystępna (tylko te koszty wysylki  ) pozdrawiam 
|
|
|
|
120 l - towarzyskie 
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 02, 2007, 15:51:33 » |
|
no wiesz ale kupisz u jednej osoby 10roślin za 1-4zł +8zł przesyłka to i tak wyjdżie taniej niż u mnie w Krakowie 
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
borys78
Zainteresowany

Cr7 rule ...
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 02, 2007, 15:54:23 » |
|
dokladnie tak  u mnie zabienice w sklepie sa po 10-12zł .. wiec nieciekawie 
|
|
|
|
120 l - towarzyskie 
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 02, 2007, 16:10:48 » |
|
dokładnie, a często roślinki są w opłakanym stanie! wiadomo ślimaki itp, to będzie też na allegro, ale gdy patrze że na rośliny do mojego new baniaka wydam na rośliny 150zł+ to dostaje kota!a ja i tak kupie w dość drogim sklepie bo tam jest duży wybór bo gdzie indziej to bym się bała co kolwiek kupić!
Na allegro jedną rośline wg. mnie się nie opłaca, już jak coś to właśnie 10+ wtedy się to spłaca. Nie opłaca się też kupować dużo u wielu sprzedawców bo ile wyjdzie za samą wysyłke :O
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
helbards
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 02, 2007, 17:08:06 » |
|
ooo danke helbards.... Kasandra sprzedaje też na allegro więc chyba jej można zaufać!
Na pewno! Jak już mówiłem same plusy dla tej pani...bardzo duży wybór jeśli chodzi o roślinki , a za sprzęt też jest przystępna cena...
|
|
|
|
|
|
|
renii2
Stały użytkownik

lubimy rybcie (;
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 02, 2007, 17:19:14 » |
|
no właśnie ten duży wybór kusi i dobre ceny, bo w małym miasteczku(jak nasze) roślin mało i jakieś takie... 
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 02, 2007, 19:20:53 » |
|
a-smi a u jakiego "zaufanego" sprzedawcy kupujesz? bo czasami się zdarza że od kogoś przychodzi towar nie zgodny z opisem.
Nie mam zaufanego sprzedawcy. Poprostu rozgladam sie za takim co ma wiecej roslin do sprzedazy, i takie ktore mnie interesuja. Kupuje rozne rosliny u takiego jegomoscia coby wlasnie placic za jedna przyslke. Kupowalem juz kilka razy u roznych sprzedajacych i jeszcze nie mialem tak, zeby przyszlo cos innego.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
matka siedzi z tyłu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 02, 2007, 20:43:47 » |
|
Ja właśnie kupiłam rotalę wallichii od Kasandry i jest naprawdę prześliczna (rotala, Kasandry nie widziałam  )
|
|
|
|
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
|
|
georgewroc
Stały użytkownik

Stop pneumokokom- wiewiórki górą !!!
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 02, 2007, 23:09:03 » |
|
Ja właśnie kupiłam rotalę wallichii od Kasandry i jest naprawdę prześliczna (rotala, Kasandry nie widziałam  ) A ja kte roslinki sa pakowane?
|
|
|
|
|
|
|
|