King
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #105 : Luty 19, 2008, 20:58:17 » |
|
extra rybki ;] a jest możliwość zrobienie foto całego akwa, żeby zobaczyć skalę dzieci ? czy raczej gubią się w mroczni ?? a zbrojuś genialny, jaki 'model' ?? Oj ciężko, przygotowań pół dnia i w elektrowni się cieszą, bo do zdjęć 1 kW, światła muszę podłączać , a Wiktor, to Liposarcus Paradalis odmiana Albinotyczna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2008, 22:36:20 wysłane przez King »
|
|
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #106 : Luty 19, 2008, 21:20:25 » |
|
nie bardzo przekonana jestem do albinosów xP, ale rybki i tak mają u mnie bardzo duży + (w końcu to moje ukochane pawiookie )
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży? To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
radula
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #107 : Luty 20, 2008, 13:23:03 » |
|
naprawdę Ekstra Akwa !! winszuje !!
|
|
|
|
|
|
|
neonek90
Nowy
|
|
« Odpowiedz #108 : Luty 20, 2008, 21:21:26 » |
|
|
|
|
|
54L
|
|
|
PGR
Bywalec
where are those good old-fashioned values?
|
|
« Odpowiedz #109 : Luty 21, 2008, 15:33:47 » |
|
mysle,ze taki typ aranzacji jak ta baniaka z pawiookimi to bedzie kolejny "szal" jak ludziom sie opatrzy aquascaping akwarium jest niesamowite- prosto i w ogole nienaturalna aranzacja zachwyca chyba czas zebys rzucil kupiectwo i zajal sie architektura wnetrz
|
|
|
|
|
|
|
King
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #110 : Marzec 02, 2008, 21:31:28 » |
|
chyba czas zebys rzucil kupiectwo i zajal sie architektura wnetrz Chyba raczej nie, o kupiectwie wiem przynajmniej, że pozwala godziwie żyć Kuba prosił o widok całego baniaczka, nie miałem czasu zmontować oświetlenia zdjęciowego więc jest trochę mroczno, ale mniej więcej rybki są takiej wielkości: przez 3 tygodnie urosły o 1/5, jakieś 2 cm i co dziwne nie tracą kolorków (Astaxantyna robi swoje): A tu mała ciekawostka, tak po 6 tygodniach wygląda dracena z hydroponiki liście po 30 cm: A zaczynała jako badyl z 2 cm listkami I jeszcze jedna ciekawostka, gdyby ktoś kiedyś chciał budować hydroponikę , w zanurzonej w akwarium przyrosty sa 2 razy większe niż w przelewowej, umieszczonej ponad baniakiem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2008, 21:33:51 wysłane przez King »
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #111 : Marzec 02, 2008, 21:39:33 » |
|
fajne, fajne ale może czepialski jestem to nie dracena to bambus
|
|
|
|
>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
King
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #112 : Marzec 02, 2008, 22:23:00 » |
|
to nie dracena to bambus Kuba, zaufaj mi, to że nazywają toto Lucky Bamboo, nie oznacza, że jest to bambus. 10 lat tym handluję.... to dracena.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2008, 22:36:42 wysłane przez King »
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
|
« Odpowiedz #113 : Marzec 02, 2008, 22:57:31 » |
|
A king znowu czaruje ......... Uwaga on to w photoshopie robi
|
|
|
|
|
|
|
Krzysiek19
Bywalec
Siberian Husky
|
|
« Odpowiedz #114 : Marzec 04, 2008, 00:21:34 » |
|
Super super super super i jeszcze raz super
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2008, 08:07:41 wysłane przez Seboos »
|
|
45 l XxX-gupiki z młodymi 5-kiryski pstre 35l W planach muszlowce ---------------
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #115 : Marzec 04, 2008, 18:40:18 » |
|
A king znowu czaruje ......... Uwaga on to w photoshopie robi hmmm....w takim razie w moim photoshopie brakuje chyba paru funkcji
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży? To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
King
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #116 : Kwiecień 07, 2008, 21:35:35 » |
|
W moich zbiornikach zaszło trochę zmian, po drodze spotkały mnie 2 tragedie: 1. Discus Plage, która wybiła mi prawie całą obsadę Dyskową, nie będę się o tym specjalnie rozpisywał, zainteresowani mogą poczytać tutaj: http://www.pawiookie.pl/index.php?option=com_fireboard&Itemid=13&func=view&id=4646&catid=272. Rozszczelnił mi się baniak w pracy, fuszerka szklarska. Zbiornik w tej chwili ponownie się klei, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, dzięki temu po dyskach w domu zagościły Pawiookie i zostaną tu już na stałe. Gdy drugi zbiornik wystartuje ponownie, kupię nowe Pawiczki. 3. Zlikwidowałem wszystkie techniczne "wodotryski" w moich baniakach. Sporo ostatnio przebywam poza domem i brak mi było czasu na ich obsługę. Filtrację powierzyłem fabrycznym kubłom, plus standardowe, tyle że duże podmiany wody, na filtrowaną kranówę. Teraz fotki baniaczka domowego i rybek: i jeszcze zupełnie na koniec, żerełko : Mocno pracowałem nad warsztatem fotograficznym, doceńcie to
|
|
|
|
|
|
|
PGR
Bywalec
where are those good old-fashioned values?
|
|
« Odpowiedz #117 : Kwiecień 08, 2008, 09:17:26 » |
|
heheheh,... bosko swietnie to wyglada piekne ryby a fotki bardzo ladne w formie bardzo mi sie podoba zbiornik, w tresci tym bardziej no jeszcze mozesz fotografem zostac, jak ci sie znudzi kupiectwo hehhe... mlodgy Gudzowany niezle chyba z tego zyje
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #118 : Kwiecień 08, 2008, 15:18:10 » |
|
No fotki ładne.Szkoda dysków .Akwarium b.fajnie zrobione ,ale mi od pawich bardziej podoba się ich żarełko .Proponuję jak naj szybciej zmienić pawim dietę na mrożone filety ,najlepiej z dysków (głupi żart)
|
|
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #119 : Kwiecień 08, 2008, 17:18:04 » |
|
oooo! super zdjęcia . Czy te neony i drugie male to rzeczywiście żarcie? myślalam że to ''koledzy'' paletek? A jak to nie żarcie, to jak to możliwe że żarciem się nie stają?
|
|
|
|
|
|
|
|