Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Składanie Pokrywy  (Przeczytany 1931 razy)
Andy_Lepper
Nowy
*

« : Październik 01, 2007, 23:31:13 »

Mam dostęp do materiału zwanego alkobond (chyba dobrze usłyszałem). Chciałbym się dowiedzieć czy nadaje się on do wykonania pokrywy.
Ponadto chciałbym się dowiedzieć jakie świetlówki można do niego włożyć aby uzykać najlepsze widmo dla akwarium holenderskiego. Planuje włożenie tam 4 świetlówek 20W, ponieważ mam również dostęp do takowych stateczników. Najtańszą opcją byłoby nabycie świetlówek Hagena (Aqua-Glo, Flora-Glo, Life-GloII, Power-Glo). Jaka konfiguracja byłaby najlepsza dla mojego akwarium.
Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Październik 02, 2007, 09:37:08 »

Najtańszą opcją byłoby nabycie świetlówek Hagena (Aqua-Glo, Flora-Glo, Life-GloII, Power-Glo).

Żartujesz sobie?

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
Andy_Lepper
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Październik 02, 2007, 12:00:19 »

Nie. Znajomy likwiduje na dniach sklep i odda mi prawie za darmo świetlówki hagena.
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Październik 02, 2007, 12:08:16 »

tiaaa ... zużyte zapewne  Undecided

Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Październik 02, 2007, 12:43:41 »

Jeśli są zużyte to nie polecam ale jeśli nowe to dlaczego nie. Jeśli masz możliwość włożenia tam Hagena to najlepsze wg mnie są: Aqua Glo, Flora glo i Life Glo II. Ten zastaw może uzupełnić Sun glo.

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
Andy_Lepper
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Październik 02, 2007, 13:08:15 »

A dlaczego mają być stare? Wyprzedaje asortyment bo zamyka sklep na 100% są nowe. Znam go od 15 lat nie wcisnął bym dziadostwa obcym ludziom, więc ... Emi dzięki za pomoc.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: