Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Ramirezki - pytania o pokarm i inne...
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ramirezki - pytania o pokarm i inne...  (Przeczytany 3953 razy)
MMilka
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Październik 19, 2007, 20:42:53 »

Dzięki za odpowiedzi. No tak całkiem początkująca to nie jestem, zajmowałam się akwarystyką parę lat (chociaż nie tak profesjonalnie jak niektórzy tutaj na forum), a teraz wracam do tego po przerwie. Tyle tylko, że jestem debiutantką jeżeli chodzi o pielęgniczki (wcześniej hodowałam najpopularniejsze gatunki) i dlatego tak wypytuję, żeby nie popełnić jakiegoś błędu. Też ciągle mam wątpliwości...
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Październik 19, 2007, 21:53:02 »

MMilka na www.apisto.pl znajdziesz informacje dotyczące ramirezek. Jeśli będziesz miała odpowiednie parametry wody to sie skuś Smiley Obejrzyj także inne pielęgniczki, są równie piękne a często maja mniejsze wymagania niż ramirezy. I staraj sie mimo wszystko mieć parę (lub harem jesli tak żyje dany gatunek). Nie ma nic ciekawszego w pielęgniczkach niz gody i tarło. Cyba ma rację Cheesy
MMilka
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Październik 20, 2007, 16:18:31 »

Dzięki. Nadal się zastanawiam ile i które. A może by tak żółte... No nic, jeszcze poczytam, pooglądam i zdecyduję się zanim akwarium dojrzeje.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: