michał
|
|
« Odpowiedz #15 : Maj 06, 2004, 20:44:13 » |
|
Czy dużo macie Maćku takich atrakcyjnych cen :?: :?:
Jeśli tak to chyba odwiedzę Tarnów :wink:
|
|
|
|
Błądzić to rzecz ludzka!?!
|
|
|
Maciek
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #16 : Maj 06, 2004, 22:50:51 » |
|
Trudno mi powiedziec, bo nie mam odniesienia do cen w innych miastach. dzis kupowalem promieniaki po 3,60 za szt. Danio pregowane z tego co pamietam kosztowalo mnie po 1,20 zl/szt, neonek inessa chyba 2 zl, zalobniczka ok. 1,50 zl. wiecej cen niestety nie pamietam.
|
|
|
|
Akwa 75l - ogólne.
Zamienię dziewczynę na duże akwarium ;-)
|
|
|
tomeek7
|
|
« Odpowiedz #17 : Maj 07, 2004, 14:09:19 » |
|
to tanio u mnie w zabrzu danio po 2 zl
|
|
|
|
|
|
|
Tomlsv
|
|
« Odpowiedz #18 : Maj 07, 2004, 15:32:00 » |
|
U mnie też drozej, danio po 2 a innesa po 2,5, żałobniczki też drozsze ale nie pameitam po ile.
|
|
|
|
|
|
|
D@mi@n
Nowy
|
|
« Odpowiedz #19 : Sierpień 14, 2004, 14:21:12 » |
|
W Toruniu kiryski pandy są po 4zł
|
|
|
|
Kupie muszlowce!
|
|
|
MANIEK
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #20 : Sierpień 14, 2004, 16:10:57 » |
|
a unas w olesnicy kiryski panda sa po 8 zł. ale szczerze mówiac wole jechac na giełde do wrocławia. a tam ceny sa takie niskie ze szok. np; rozbora klinowa , neon innessa - 70 gr!!!!!!!!!!!!!! :shock: bocja 3 zł , skalary po złotówce - oczywiscie młode - kiryski albinosy po złotówce!!! takze w sklepie z nas tylko zdzieraja!!!!! pozdrowienia :lol:
|
|
|
|
240- paletkarium:)
|
|
|
sir Michael
|
|
« Odpowiedz #21 : Sierpień 14, 2004, 16:22:22 » |
|
Trudno mi powiedziec, bo nie mam odniesienia do cen w innych miastach. dzis kupowalem promieniaki po 3,60 za szt. Danio pregowane z tego co pamietam kosztowalo mnie po 1,20 zl/szt, neonek inessa chyba 2 zl, zalobniczka ok. 1,50 zl. wiecej cen niestety nie pamietam. u mnie danio też 1,20 PLN, a neony to 1,50 PLN, żałobniczki 1 PLN. Strasznie tam drogo u Ciebie, Maćku
|
|
|
|
|
|
|
kotlet_BAM
Nowy
|
|
« Odpowiedz #22 : Sierpień 14, 2004, 18:43:59 » |
|
u mnie to chyba przegieli : panda 14zł :evil: , danio 2zł, neon 2,8zł :evil: , żałobniczka 2,5zł. Chyba wybiore się do Sieradza . Aha i jeszcze jedno, kiedy będzie najbliższa giełda we Wrocławiu
|
|
|
|
Akwarystyka -- super sprawa !!!
|
|
|
MANIEK
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #23 : Sierpień 15, 2004, 16:01:01 » |
|
GIEŁDA WE WROCŁAWIU JEST CO NIEDZIELE. TYLKO JA NIE JEZDZE NA ZOOLOGICZNA GDZIE SPRZEDAJA RYBKI TYLKO HURTEM TZ. PO 100 SZTUK. TYLKO NA DWORZEC ŚWIEBODZKI. TAM JEST DOSC DUZO CHODOWCÓW KTÓRZY MAJA DOSYC PRZYSTEPNE CENY!!! POLECAM!!! PZDRAWIAM
|
|
|
|
240- paletkarium:)
|
|
|
kamyk
Zainteresowany
doświadczeni akwaryści górą.
|
|
« Odpowiedz #24 : Marzec 25, 2008, 09:08:31 » |
|
kurde , u mnie kiryski pstre 5zł , załobniczki 1,70zł , welony 8zł , danio 2zł neony 6zł
|
|
|
|
akwaria: 250l: 2x mieczyki 2x miedziki 2x kirysy spiżowe 2x kirysy pstre 5xgupik p.w 2x zbrojnik niebieski kosiarka 2xmolinezja black molly 150l: 2xkardynałki 40l: puste.
|
|
|
bakuMGK
Super aktywny
Akwarystyka-hobby na całe życie.
|
|
« Odpowiedz #25 : Marzec 25, 2008, 09:16:44 » |
|
takze w sklepie z nas tylko zdzieraja!!!!!
sklepy tez musza zarobic wiec na kazda rybe dodaja marżę od siebie !! gdyby nie to, to wogole by nie bylo zoologow, wyobrażasz sobie sytuacje ze sklepy sprzedaja ryby po cenie gieldowej z czego by mialy zyski taki schemat jest w kazdej dziedzinie gospodarki, na gieldzie najtaniej, potem sklep naklada marze i my jestesmy ostatnim ogniwem tego lancucha kto ma mozliwosc to jezdzi na gielde kto nie kupuje w sklepie, proste nie zauwazylem ze to tak stary watek
|
|
|
|
8317910
|
|
|
Doktorek
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 28, 2008, 00:56:21 » |
|
"Dokupiłem sobie kilka dni temu jednego kiryska pandę (zamiast albionosów o których wcześniej pisałem) i szczerze mówiąc ta rybcia "robi"..."
Panda robi robotę? Czy Panda robi dużo kału? Bo: Ja nie rozumiem! Czyżby to jakiś slang akwarystyczny?
A propos ostatniego offa to u mnie (okolice Rzeszowa) Pandy są po 6,5pln.
|
|
|
|
|
|
|
Doktorek
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 24, 2008, 23:30:52 » |
|
Jak sam napisałeś są to bardzo miłe i towarzyskie stworzonka, i nie ma najmniejszego problemu trzymać razem różnych gatunków, ja mam pstre i spizowe i czują się super, choć tworzą bardziej oddzielne grupy, tak jakby wolą swoich ale to jest przeciez zrozumiałe..........
Intryguje mnie od zawsze kwestia: jak taki kirysek czai, że jest akurat pandą a nie pstrym?
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 25, 2008, 12:59:19 » |
|
A jak Ty "czaisz", że nie jesteś Chińczykiem?
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 25, 2008, 13:06:28 » |
|
Intryguje mnie od zawsze kwestia: jak taki kirysek czai, że jest akurat pandą a nie pstrym?
ciekawe mnie tez to intryguje od dawna A jak Ty "czaisz", że nie jesteś Chińczykiem?
ja to czaje tak : mam lustro, a i bez lustra widze wystarczajaco duzo abym mogla wywnioskować że chińczykiem nie jestem..., no i nie znam chińskiego. Natomiast taki kirysek z lustra nie korzysta raczej a bez niego dość trudno mu jest się sobie przyjżeć..ze względu na dość dziwny(pod ludzkim kątem patrząc) rozstaw oczu... , i jak wiadomo ryby glosu nie mają więc po chińsku nie gadają
|
|
|
|
|
|
|
|