Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: skandal!!!!>:(  (Przeczytany 2938 razy)
adus12345
Stały użytkownik

mlody akwarysta :):):)

« : Listopad 05, 2007, 19:36:57 »

WITAM
Jestem poprostu zaszokowany Angry Wściekły
A teraz do rzeczy:U mnie w zoologu jest duzo rybek i ma tam paletki.I jest akwarium 300 litrow byc moze wiecej.Trzyma on tam guraminy a palety(dyskowce) w akwarium 30 litrow i to po 5 sztuk.W tym akwarium to polowe miejsca filter zajmuje Wściekły.W tym akwa 300 litrow ok. 20 guraminow trzyma i to takich mlodych ok.2,5 centymetra a palety sie mecza,Tak mnie to wkurzylo ze powiedzialem mu zeby zamienil palety tam a guraminy tam.A on tak ze tam malo miejsca beda mialy to mu powiedzialem ze moge od niego z 10 sztuk kupic.Tamta reszta by nie miala super ale przynajmiej dyski nie beda sie meczyc.A tych palet ma okolo 30 sztuk i tak je porostawial po 5 sztuk.One juz sa dorosle takie juz duze.U niego oplaca sie tylko roslinki kupywac ale nawet juz ich nie bede kupywac.A i powiedzial tak"ze go to nie interesuje najwazniejsze by szybko "towar" sprzedac".No jasna krew mnie tam zalewala.On bardzo dobrze wiedzial ze czesto ryby kupujea po grugiej stronie jest inny zoolog a akurat mi roslinek zabraklo Wink ;)a on sobie siedzial na krzesle kolo sklepu to ja na zakupy po roslinki:).Ale taki byl oburzony:).Dobrze mu tak sadysta jeden:)

pozdra. adus12345
Satanic
Stały użytkownik

Warto czytać poto żeby wiedzą dzielić sie z innymi

« Odpowiedz #1 : Listopad 05, 2007, 20:43:16 »

No niestety taki polski rynek.
Co prawda facet to idiota i nic więcej,zawsze możesz mu zaproponować kontrole z skarbówki  i sanepidu bo po ostatnio zakupionych rybkach dostałaś jakiejś wysypki i chyba facet stwarza zagrożenie epidemiologiczne.
Powiem brzydko ale taka prawda jak ktoś nie rozumie po ludzku to trzeba sk****a up****lić przy samej d***e.
Ludzka głupota nie zna granic i najgorsze jest to ze często dobre rady spotykają sie z nie uzasadnioną agresją.
Oby mniej takich ludzi było życzę Wam i sobie.

Kicha
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Listopad 05, 2007, 20:53:37 »

Szkoda, że ludzie którzy się znają na rybkach i nimi fascynują sklepów nie mają... (u mnie jeden wyjątek sklepu z roślinkami Warszawa może zazdrościć) ale tak myślę sobie, że jeśli ktoś kto się naprawdę zna otworzyłby taki sklep to pewnie szybko by splajtował... za mało rybek brak kul i większości chemikali zmuszanie ludzi, żeby coś wiedzieli zanim kupią rybkę, nie pozwalanie do przerybiania akwarium ehh life is brutal a oni z tego korzystają dla nich to tylko interes i "towar"

W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
Satanic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Listopad 05, 2007, 20:56:24 »

No niestety nie zawsze da sie zyć z tego co sie lubi i na czym sie zna.A już na pewno nie w naszym pięknym kraju.

adus12345
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Listopad 06, 2007, 16:31:40 »

witam
Bylem zobaczyc czy zrobil pozadek ku mojemu zdziwieniu sprawa sie nie poprawila  awrecz pogorszyla teraz tam do 300 litrow  wpuscil gubiki i mieczyki razem ok 20 szt
PS; 15 paletek zdechlo Angry Cry Wściekły a reszta jakiejs choroby sie nabawila i znizyl cene palet sa tera po 30 a byly po 70
                                      pozdrawiam
Satanic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Listopad 06, 2007, 16:57:07 »

Szkoda ryb bo one niczemu winne nie są ale mam nadzieje ze mu zdechną wszystkie i na przyszłość już ich nie kupi bo jak widać pojęcia o tym nie ma.
Szkoda ze ludzka głupota jest krzywdą dla innych stworzeń.

adus12345
Stały użytkownik

« Odpowiedz #6 : Listopad 07, 2007, 12:29:54 »

WITAM
dZISIAJ TAM PRZYSZLEM A PAN DO MNIE MAM COS DLA PANA .pATRZE A ON MI 15 GURAMI DAL I PARE ROSLIN I POKARMY Cheesy Wink NIE WIEM NAWET ZA CO ALE JAK DAJA TO BRAC A JAK BIJA TO UCIEKAC Wink
                                                                           POZDRAWIAM ADUS12345 papa papa Good ! Good ! Afro
Satanic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #7 : Listopad 07, 2007, 13:03:13 »

Może czytają nasze forum i zrozumieli swój błąd.
Oby tobie ryby dobrze się chowały.

Tadeus
Bywalec

« Odpowiedz #8 : Listopad 07, 2007, 16:48:53 »

Pewnie wszystko zainfekowane jakims syfem w ramach zemsty Cheesy
Satanic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #9 : Listopad 07, 2007, 17:08:52 »

Brzydko tak zło wróżyć koledze.

Tadeus
Bywalec

« Odpowiedz #10 : Listopad 07, 2007, 17:10:57 »

Po prostu nie wierze w ludzi ;]

Zreszta dac komus 15 gurami nawet zdrowych to niezly cios. Nie mialbym co z tym zrobic Cheesy
Satanic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #11 : Listopad 07, 2007, 18:06:51 »

Może to faktycznie w ramach zemsty.
Napisz za jakiś czas jak sie rybki mają.

adus12345
Stały użytkownik

« Odpowiedz #12 : Listopad 07, 2007, 18:15:18 »

witam
Moja siostra miala kiedys 3 zolwie w akwa 300 litrow i zolwie oddalem  a tam dalem rybcie
Moja siora szukala pracy jako sprzedawca i znalazla wlasnie w tym zoologu:)
Satanic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #13 : Listopad 07, 2007, 18:22:50 »

Znaczy sie ona dała Ci 15 gurami Cheesy?Huh

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: