Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: padaja mi gupiki :(  (Przeczytany 3882 razy)
glonojad
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Listopad 18, 2007, 14:20:32 »

hej a ty jestes z wrocławia?? no nie wiem czy z tym słoikiem to dobry pomysł...

przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Listopad 18, 2007, 14:26:10 »

Nie jestem z Wrocławia, ale niedawno mialam taka sytuacje. Roslin mialam malo wiec zmiescily sie do słoika ( a raczej dzbanka przezroczystego)  i na parapet gdzie grzały sie do słonka. Bylo to wygodne przy wymianach wody. A akwa i tak zmienilam na wieksze wiec tamto calkiem zlikwidowałam.

Chodzi o to zeby wyplukac z nich trujące substancje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2007, 14:30:22 wysłane przez przyjaciolka Zenona :) » Zapisane

glonojad
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Listopad 18, 2007, 18:54:26 »

dobra juz nie trzeba, akwarium pękło Cry dzisiaj mam zły dzień, ide spac Sad niech ten dzien sie skonczy!

przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Listopad 18, 2007, 22:14:57 »

dobra juz nie trzeba, akwarium pękło Cry dzisiaj mam zły dzień, ide spac Sad niech ten dzien sie skonczy!

Nie wiem co powiedziec  Sad. Czasami tak jest ze nic sie nie udaje, ale jeszcze nie jeden sukces i radosc Cie czeka. Pzrykro mi z powodu Twoich ryb i akwarium  Sad ale wierze ze to Cie nie zniecheci do nastepnego  Smiley. Naprawde bardzo Ci wspolczuje i trzymam kciuki za nastepne akwa.

Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #19 : Listopad 20, 2007, 18:47:15 »

Glonojad, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni Grin
Uszy do góry. Ja też miałam tak, jak niby w akwa było wszystko ok, odstane, parametry dobre a moje ukochane kiryski padały.
I nikt nie umiał mi pomóc i na płacz mi się zbierało.

Po burzy przychodzi słońce papa
Trzymaj się!

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: