Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: krosta uneona  (Przeczytany 1270 razy)
ala
Super aktywny

ala

« : Listopad 20, 2007, 19:01:20 »

4 dni temu na neonku inessa zauwarzylam dziwna kroste,to cos prawie biale jest pod skora lub w pecherzu.to jest stosunkowo durze ok.2,5mm. rybka czuje sie dobrze i zachowuj normalnie.probowalam to zeskrobac,smarowalam gecjana,kompalam w nadmanganianiepotasu...i nic rybcia dobrze zniosla te zabiegi ale krosta jeszcze lepiej.prosze pomozcie

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #1 : Listopad 21, 2007, 20:07:04 »

widze ze nikt mi nie chce/nie umie pomodz. wiec zrobilam przed chwila tak jak mi poradzil facet z zoologika i wydlubalam mu to igla apotem zdezynfekowalam.na razie ma wtym miejscu jasniejsza plame ale chyba bedzie dobrze
l

Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Listopad 21, 2007, 20:11:23 »

Matko trochę drastyczne te metody moja ramirezka tak miała to jej kompiel w Akryflawinie sprawiłem ,ale ona to już miała takiego guza bardziej.Ale niestety...  Cry

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #3 : Listopad 21, 2007, 20:30:39 »

mi sie wydaje ze u mojej to nie byl guz typu nowotworu tylko chyba jakis pasorzyt

zimbabwe
Bywalec

« Odpowiedz #4 : Listopad 22, 2007, 17:37:24 »

Jedna z moich kardynałek to miała. Podobne do twojego problemu. Bidulka zdechła po miesiącu - to był nowotwór, to ją jadło od środka, a najgorsze było to że nie mogłam jej pomóc...

Najpierw jesteśmy ludźmi - reszta to dodatki.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: