Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #150 : Kwiecień 13, 2008, 16:10:25 » |
|
Może i są "lepsze"... ale mi się bardzo Twoje podoba, lubię takie klimaty, podobnie ma Magdallena - też bardzo ładne.... poza tym, nie ładne, co ładne tylko co się komu podoba
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #151 : Kwiecień 16, 2008, 20:30:14 » |
|
nowe foty + bonusiki
|
|
|
|
>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
piotrekf
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #152 : Kwiecień 16, 2008, 21:49:26 » |
|
Fajna ta twoja 126-tka misq, swietne zaglowce, naprawde bardzo ladne!! A powiedz mi czy one w tej roslinnosci twojej, dosc gestawo rosnacej , mogą sobie swobodnie plywac? Bo jak urosną to pewnie bedzie klopot nie?
|
|
|
|
|
|
|
szymonw
|
|
« Odpowiedz #153 : Kwiecień 16, 2008, 23:42:46 » |
|
akwarium prezentuje się nieziemsko. powiedziałbym nawet extraterrestialnie. przede wszystkim urzekła mnie prostota z którą łączysz tak wiele gatunków roślin a przede wszytkim ryb w takim litrażu. a przy tym kompozycja jest bardzo harmonijna i sprawia wrażenie, że każda roślina i każde zwierzątko które je zamieszkuje jest na swoim miejscu (jak na fotografii) i oka nie można oderwać od zdjęcia. przyznam że z uwagi na wielkość skalarów baniak wydaje się o wiele większy niż w rzeczywistości. myślę, że mogłbyś jeszcze bardziej wykorzystać litraż tego akwarium. gdybyś na przykład nalał wody do samego brzegu(czyli maksymalnie) te kilka dodatkowych centymetrów i litrów pozwoliłoby ci wzbogacić obsadę o jeszcze jakiś gatunek ryb, których w tym akwarium zabrakło, np. jakieś pielęgnice, które pobawiłyby się w leśniczego tudzież w złego wilka i wprowadziły trochę"zamieszania" do tej statycznej harmonii.
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #154 : Kwiecień 17, 2008, 08:39:38 » |
|
woda po podmiance jest ok 2mm od krawędzi a niesety większego, nie dam rady u siebie kiedyś było w salone, ale zlikwidowane bo woda, bla bla bla skalary nawet jak było zarośnięte na ful t dawały radę obecnie pływają głównie nad ... żal mi wywłócznika chyba niedługo w całości go wywale zarósł krasno i nitkami a taki piękny kiedyś był .... dzięki za komenty
|
|
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #155 : Kwiecień 17, 2008, 19:22:35 » |
|
akwarium przecudne nie wiem co moglabym jeszcze dodać do powyższych komentarzy... każdy by takie chcial . U endlarek się poprawilo znacznie ale na szczęście można jeszcze tam pogrzebać ,bo w 126 to już chyba lepiej być nie może -osiągnoleś mistrzostwo świata . I gupolki piękne. Ale nie byla bym sob ą jak bym nie ponażekala: zdjęcie nie jest tak ostre i ladne jak poprzednie(126) , a zbrojnik weloniasty mi się powiększa ale ( nie zabijajcie każdy ma prawo wyrazić wlasne zdanie )jest wstrętny wygląda jak jakieś martwe ptaszysko! przestarszyć się potwora można![bez urazy :-[]
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #156 : Kwiecień 17, 2008, 19:28:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #157 : Kwiecień 26, 2008, 10:28:45 » |
|
przed jutrzejszą podmianką i przycinką :
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #158 : Kwiecień 27, 2008, 17:58:38 » |
|
Misq, ja mam pytanie odnośnie krewetkarium. Nieźle tam poupychaleś wszystko. A co to jest takie płaskie pod korzeniem? Co wygląda jak zatopione ufo?
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #159 : Kwiecień 27, 2008, 18:12:03 » |
|
to zatopine ufo było otoczakiem teraz zupełnie inny wystrój, zapraszam wszystkich na Iszą stronę i prosze o komenty co zmienić aranżacja świeza, dzisiaj zrobiona
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2008, 18:28:55 wysłane przez Misquamacus »
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #160 : Kwiecień 27, 2008, 18:33:07 » |
|
Fajowo, bardzo ładnie wygląda na tym zdjęciu z góry - gdzie widać okno i parking A teraz zamiast zatopionego ufo to korzeń wygląda jak kości po porożu jakiegoś jelonka.... a tego narybku to masz strasznie dużo.... u mnie pogestemon wcale nie robił trawniczka....
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #161 : Kwiecień 27, 2008, 18:46:51 » |
|
a wiesz co mi przypomina ten korzeń ? spójrz na ten 'wypustek/ z przodu czy nie wygląda jak paszcza, która wrzeszczy ? a te górne, zupełnie jak ramiona stoi na grubych nogach ... czyli wściekły potwór, który dżwiga pelię koncepcja nie koniecznie miała być taka, ale tak wyszło i tak mi sie kojarzy wiem, wiem dziwny jestem xD to jak rósł u ciebie pogostemon ? on powinien takie niskie gwaizdki tworzyć ... w górę ?
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #162 : Kwiecień 27, 2008, 19:06:22 » |
|
nie, nie rozrastał się na boki..... niestety.... powiększały się te gwiazdki jako takie a potem wywaliło do góry a potem zgniły korzenie i wypłynął do góry..
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #163 : Kwiecień 27, 2008, 19:37:35 » |
|
dodałem foto całości
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #164 : Kwiecień 27, 2008, 20:07:20 » |
|
skalary absolutnie nie reagują na neony zresztą czerwienieki były sporo wcześniej przed nimi ... a weloniaki mam za free od małżonki dostałem jak likwodowała biotop ale w wawce raczej nie ma problemu z kupnem ich aj czepiacie się zrobiłem to foto żeby pokazać jak fajnie wyglądają dracenki i jaburan a że parkin przy okazji się uchwycił to niech się cieszy
|
|
|
|
|
|
|
|