Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #30 : Luty 04, 2008, 20:07:43 » |
|
Czyżby Twój stan umysłu był koloru blond?
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Luty 04, 2008, 20:10:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #32 : Luty 04, 2008, 20:12:17 » |
|
a jak stanę obok Ciebie?
p.s. zaraz nas pogonią....
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Luty 04, 2008, 20:13:50 » |
|
a jak sie stanie to inna sprawa nie Trzeba tak od razu ps w poznaniu nas złapią ))) nas nie daganiat hihihiih
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny
gg 13198444
|
|
« Odpowiedz #34 : Luty 08, 2008, 21:23:14 » |
|
Właśnie wróciłam z Poznania. Odwiedziłam wystawę i bardzo się rozczarowałam. Oprócz akwariów (w jednym było 2098 neonków) na stoisku u TURYSTY było może z 10 innych (bez rewelacji). W Tropicalu dwa lub trzy, w Aquaelu w czapce czarodzieja Pan Wojtaszek (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska) i ze 4 akwaria i jeszcze chyba na stoisku "Ogrodów wodnych" kilka takich malutkich może dwulitrowych. Wystawa zdecydowanie bardziej wędkarska niż akwarystyczna. Bardzo się jednak cieszę, że byłam, bo poznałam osobiście TURYSTĘ
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #35 : Luty 10, 2008, 13:09:22 » |
|
Targi akwarystyczne faktycznie są tu raczej dodatkiem do wędkarskich, ale mimo wszystko warto się przejść ! Zbiorników nie ma bardzo dużo, ale warto zobaczyć piękne paletki, amazonkę Turysty z niesamowitą ławicą neonków (pierwszy raz coś takiego widziałem), oraz kilka bardzo ładnie urządzonych zbiorników na stoiskach firm akwarystycznych, w tym urządzonych przez Pana Wojtaszka. Ale najważniejsze, że udało mi się poznać osobiście Emi, Seboosa, Turystę i innych zapaleńców z GSA Szkoda tylko, że mogłem być tak krótko. Jest to pierwsza taka impreza w Poznaniu i mam nadzieję, że za rok będzie na większą skalę. Poznaniacy akwaryści - macie jeszcze czas dziś do 16-tej, więc się spieszcie !
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
ujaali
Nowy
kubeczkom z bojownikami też NIE
|
|
« Odpowiedz #36 : Luty 10, 2008, 14:09:55 » |
|
tylko do 16?? nie zdążę chyba... buuu Co wstyd... 20min na targi a czasu brak .... :/
|
|
|
|
|
|
|
agrest
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #37 : Luty 10, 2008, 17:39:26 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2008, 21:07:03 wysłane przez agrest »
|
|
|
|
|
ujaali
Nowy
kubeczkom z bojownikami też NIE
|
|
« Odpowiedz #38 : Luty 10, 2008, 22:57:06 » |
|
No i nie byłam... ale fotki obejrzałam. Nie ma co za rok na bank pójdę
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #39 : Luty 11, 2008, 10:28:58 » |
|
To akwarium PKMD aranżowane przez Turystę ;-) Jak tylko przebierzemy swoje zasoby fotek, postaramy się zrobić krótki fotoreportaż i zamieśćić na stronie GSA (zapodam linka) Ogólnie impreza bardzo udana, chociaż szkoda ze tak mało stoisk, ale zainteresowanie naprawdę było spore. Fajnie było znowu spotkać znajomych ze świata akwarystycznego, no i przede wszystkim w końcu miałem okazje poznać osobiście Przemka Mam nadzieję, że w przyszłym roku targi będą bardziej liczne w stoiska akwarystyczne i że frekwencja również dopisze
|
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Luty 11, 2008, 20:23:01 » |
|
Dzięki wszystkim tym którzy odwiedzili tragi akwarystyczno wędkarskie Te neonki to sprawka PKMD ja tam tylko je z kolegą też z PKMD zakładałem i się nim opiekowałem rośliny pochodzą od sponsorów a zbiornik PKMD jak i woda a neonki były z Krakowa też od członka PKMD Tak więc sumując stoisko należało do PKMD a nie do mnie ))
|
|
|
|
|
|
|
rob
Nowy
|
|
« Odpowiedz #42 : Luty 11, 2008, 21:09:40 » |
|
Witam wszystkich. szkoda że nie przeczytałem tej strony przed targami. (Chętnie bym się z Wami spotkał) Pełen zapału i wiary w to iż dowiem się czegoś namówiłem żone i dzieci na te targi ,gdyż mam 100 km do Poznania. Wchodzimy do środka i szok ! ROZCZAROWANIE ! TŁOK i ŚCISK. Cała niedziela do bani. Jeżeli tak wyglądają wszystkie targi akwarystyczne,to ja DZIĘKUJE !!!!
|
|
|
|
Pozdrawiam ROB
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #43 : Luty 11, 2008, 22:19:44 » |
|
Rob, no w sumie podobnie wyglądają wszystkie targi, tylko z reguły jest więcej do oglądania no i więcej różnych prelekcji i pokazów. Raczej nie jest to impreza rodzinna, ale skierowana do z jednej strony pasjonatów a z drugiej ludzi zawodowo związanych z branżą.
Ale jeśli już przyjechaliście do Poznania to szkoda, że nie zajrzeliście do Palmiarni, która jest rzut beretem od targów, a jest tam duuużo więcej (nie tylko rybek) do oglądania, a też i rodzinka więcej by skorzystała.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #44 : Luty 11, 2008, 22:22:50 » |
|
Ja od siebie dodam iż taki tłok przy tak małej ilości stoisk świadczy tylko o tym jak duże zapotrzebowanie jest na akwarystykę w Poznaniu. Z tego co wiem to ten rejon jest bardzo niszowy w tej tematyce. Mam nadzieję, że to właśnie zmotywuje wystawców do pokazania się w przyszłym roku w większej ilości
Tak czy inaczej była to okazja do poznania paru osób oraz do odświeżenia starych znajomości
|
|
|
|
|
|
|
|