Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moje akwarium.  (Przeczytany 4569 razy)
bumboo
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Styczeń 01, 2008, 12:08:56 »

Wiec to nie jest tak ze co tydzien zmieniasz albo co 3 miesiące
czytanie ze zrozumieniem moim państwo Smiley Rybciaaa pisze, że to NIE jest tak, że w akwa zmienia sie wodę co tydzień, czy co 3miechy jak woda będzie brązowa i śmierdząca
pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku Smiley

Przyjacielu myślę ze takimi odpowiedziami pracujesz tylko na miano, superaktywny. Nie ważne, co piszesz tylko w jakieś ilość, tak, aby mieć jak najwięcej postów na forum. Oprócz Twojego czytania ze zrozumieniem powinieneś popatrzeć na problem szerzej. To, ze Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nie rozumiesz tego, co dane wypowiedzi przedstawiają to Ci to wytłumaczę. Wyobraź sobie sytuacje ze kolega, któremu rybcia dala tego typu rade nie wchodzi już więcej na forum i co się dzieje z jego akwarium? To ze wszyscy koledzy zwrócili jej uwagę to nie, dlatego, ze tekst mógł być odebrany źle, lecz dlatego bo źle poradziła nowemu koledze. Także zastanów się, co piszesz i po co. Bardziej byłbyś przydatny gdybyś napisał jak powinno się robić

P.S Nie bardzo wiem co chciales osiagnac ta odpowiedzia zwracajac wszystkim uwage, ze nie umieja czytac ze zrozumieniem. Moze chciales sie zachowac jak Zorro i uratowac biedna rybcie przed fala krytyki. Bardziej subtelne byloby napisanie jej tego na PW, a w odpowiedzi na watek danie jakies madrej rady.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2008, 12:15:35 wysłane przez bumboo » Zapisane
seba75
Gość
« Odpowiedz #16 : Styczeń 01, 2008, 12:18:32 »

mam nadzieje ze w tym temacie nie bedzie podzialu na tych ktorzy uwazaja smierdzaca brazowa wode za cos do przyjecia i na tych dla ktorych taka odpowiedz jest skrajnie nie odpowiedzialna  Angry
ta pierwsza forme proponuje odrazu zdusic w zarodku...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2008, 20:16:07 wysłane przez seba75 » Zapisane
bumboo
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Styczeń 01, 2008, 14:46:23 »

mam nadzieje ze w tym temacie nie bedzie podzialu na tych ktorzy uwazaja smierdzaca brazowa wode za cos do przyjecia i na tych dla ktorych taka odpowiedz jest skrajnie nie odpowiedzialna  Angry
ta druga forme proponuje odrazu zdusic w zarodku...

Raczej nie widze tutaj zadnego podzialu, no chyba, ze chcialoby sie wprowadzic jakis zament, wtedy mozna tak napisac. Reakcja byla jak najbardziej prawidlowa kolegow i kolezanek akwarystow, bo tak naprawde to wlasnie chodzi o dobro ryb, a nie szukanie intryg i interpretowanie wedlug wlasnego widzimisie postow.

P.S Zawsze na takim forum spotkasz sie z taka reakcja ludzi, ktorzy kochaja ryby. Pewnie doczekamy sie Twojego nowego zbiornika, na ktory tak czekasz z utesknieniem, pochwalisz sie nim, zaprezentujesz swoja obsade i nie zycze Ci nigdy aby ktos doradzil Ci cos co mogloby mu zaszkodzic.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2008, 15:06:18 wysłane przez bumboo » Zapisane
seba75
Gość
« Odpowiedz #18 : Styczeń 02, 2008, 20:17:56 »

zgadzam sie z toba, tylko pomylilem piszac formy amiast pierwsza napisalem druga  Undecided ale juz zmienione i kazdy wie o co chodzi
bumboo
Nowy
*

« Odpowiedz #19 : Styczeń 02, 2008, 20:51:19 »

Przyznasz sam, że taka mała zmiana a tak wiele zmienia hehe  Grin
Pozdrawiam Cie, bumboo  Cheesy papa
seba75
Gość
« Odpowiedz #20 : Styczeń 02, 2008, 22:26:36 »

za pomylke nie raz trzeba placic  Tongue Grin
Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #21 : Styczeń 06, 2008, 22:05:55 »

Jakich testów mogę urzyć do badania wody. Ile one będą kosztować?

Ps: Chciał bym żeby one były tanie Wink Wink Smiley Smiley Smiley

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
W planach muszlowce Smiley
---------------
mario27-28
Super aktywny

« Odpowiedz #22 : Styczeń 07, 2008, 16:16:16 »

Poczytaj na forum jest tego pełno.

Strony: 1 [2]