Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Woda do odstania  (Przeczytany 3873 razy)
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #15 : Styczeń 23, 2008, 14:29:12 »

jaką Huh HuhHuh? mętna morze być np.na biało po zapaleniu światła,mętna może być na białawo-zielonkawo  ,może być z pływającymi farfoclami tylko jakie te farfocle? Ale mulna to ja nie wiem jak wygląda napisz coś więcej.

Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #16 : Styczeń 23, 2008, 14:33:05 »

Jak patrze na rybki to widzę jak by one były za mgłom.Mozę trzeba filtr wyczyścić Huh Huh Huh Huh Huh Huh Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
W planach muszlowce Smiley
---------------
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #17 : Styczeń 23, 2008, 14:36:35 »

nie nie trzeba wręcz nie wskazane jest czyszczenie filtra w tej chwili !, a jak zgasisz na jakiś czes światło i potem zapalasz to przez chwilę jest czysta ? jeśli tak to zakwit pierwotniaków (opcja szukaj)-typowy dla niedostatecznie dojrzałych zbiorników.

Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #18 : Styczeń 23, 2008, 14:39:15 »

To nie robi różnicy zgasiłem światło i było tak samo Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
---------------
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #19 : Styczeń 23, 2008, 14:42:07 »

a na ile to światło zgasiłeś na 5sec.  Huh   no ale tak czy tak to IMO zakwit wody (może i nie pierwotniaków a glonów)

Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #20 : Styczeń 23, 2008, 14:46:24 »

A da się tego  jakoś pobyć oprócz otosków.A jak to nie są glony to co mogę z tym zrobić?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
---------------
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #21 : Styczeń 23, 2008, 14:56:58 »

otoski nie mają z tym nic wspólnego. skróć czas świecenia przedewstkim i wpisz ''zakwit wody  '' w wyszukiwarke , możesz też wpisać ''mętna woda'' -tego jest mnustwo ale jak się nawet poszukać nie chce.......... Lips Sealed

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: