Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: mech  (Przeczytany 1455 razy)
adus12345
Stały użytkownik

mlody akwarysta :):):)

« : Styczeń 16, 2008, 19:58:40 »

witam
czy to dobry pomysł  bo dałem do pustego kotnika duza kempke mchu jawajskiego i chce zeby sobie troche podrusł.
teraz pytanie bo dałem do mchu 1 glonojada mlody ok. 3 cm on nie zje mchy i czy bedzie go czyscił  Cheesy Cheesy
adus12345
P.L
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Styczeń 16, 2008, 20:03:55 »

myśle że nie zje ale musisz miec w kotniku filtr zeby ci czyscił zbiornik bo jak bedzie dlugo nie filtrowany to go obrośnie nie ciekawy muł którego nie mozna oczyscic. Robiłem podobne doświadczenia z mchami zawsze rosły duże i zielone tylko że zbiornik musi być czysty.
adus12345
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Styczeń 17, 2008, 07:48:55 »

witam
wczoraj siora zbiła mi akwa Cry.A ten mech zawiesiłem w akwa(mam taki kotniczek z siatki) i w tym akwa mam bardzo wydajny filt i czy bedzie on rowniez bedzie tam czyscił.A i co  3 dni bede tam czyscił doł.I moge tam trzymac jescze z 3 glonojady?Huh??
adus12345
adriano210
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Styczeń 17, 2008, 08:35:41 »

na poczatek jaki duzy to kotnik
czy to sloik czy akwarium (roznie bywa)
jaki to klonojad zbrojnikow jest kilka set gatunkow
zbrojniki potrzebuja urozmaiconego jedzenia nie wystarczy mu do szczescia poskubac mchu
no przeczytaj co napisałeś - cieżko zrozumiec o co ci chodzi

sircula
Bywalec

« Odpowiedz #4 : Styczeń 17, 2008, 09:48:06 »

no przeczytaj co napisałeś - cieżko zrozumiec o co ci chodzi
Właśnie Smiley
 Tak trochę ot...Czy w dzisiejszej szkole nie piszę się już  wypracowań ?A może używa się już tylko emotikonków?!
Czasami to aż człowieka dreszcze przechodzą jak czyta posty takie jak ten adusa . Tekst jest napisany bez ładu i składu. Czy tak trudno jest chociaż przez chwilę zerknąć na to co się napisało i doprowadzić to do jakiegoś porządku? Błędy  każdemu się trafiają.  Jesteśmy jak myslę forum, na którym pisze się w języku polskim i chociaż z przyzwoitości powinno się  próbować w ojczystym języku pisać. Natomiast taki słowotok jest IMHO również wyrazem braku szacunku dla innych forumowiczów.
pozdr

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." - Stanisław Lem
<br>http://www.artrock.pl/recenzje_sc.php?id=2365
adus12345
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Styczeń 17, 2008, 10:06:04 »

witam
Sa to zbrojniki niebieskie dzisiaj je zmierzyłem maja nieco ponad 2 cm.Kotnik ma 15 cm na 10cm wysokosc 10 cm. (długosci szerkosc wysokosc).Mam Dla nich 10 pokarmow  mn.i tabletki z spirulina.Mech pływa luzem glonojadki cały czas go czyscza (musze cos  im dobrego kupic  Wink).Wrzuciłem im tabletke.

ps: Bardzo przepraszam za te błedy Embarrassed.Pisałem w pospiechu
podrawiam i przespraszam adus12345
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: