Jako już doświadczony akwarysta[zajmuje się tym już od 10lat] radze ci poprawić oświetlenie i więcej wysokich roślinek na tylnią ściane i jeszcze jakieś tło wtedy będzie spox i rozerwij tą gałęztke i wsadź w podłoże sprawia wtedy dużo lepsze wrażenie wygląda jak mech z lasu
mam krewetkarium 50 l i sądze że krewetki na gałęzatkach prezentują się wspaniale masz krewetki red cherry czy crystal red?tak tylko pytam z ciekawości w moim krewetkarium jest sporo rodzajów skorupiaczków
jak masz problemy z glonami lub chcesz mieć bardzo czysty zbiorniczek bez różnych opadów i tym podobnych kup sobie ślimaki ampularie jeśli chcesz żeby twoje roślinki nie ucierpiały na tym kup sobie ślimaki z rodzaju Pomacea bridgesi zapomnij o rosnących do masakrycznej wielkości zbrojnikach ślimaki rozwiążą całkowicie problem z odpadami mam ich 20 w swoim 700 l baniaczku i bardzo dobrze się spisują
mam także podobnej wielkości akwarium ogóle do ciebie posiadam akwa 72 tak tylko mówię
a i jeszcze załatw sobie tło do tych swoich zbiorniczków będzie fajniejszy efekt