cukrowanie cukrowaniem...
akwa piękne i cudowne, nie da się zaprzeczyć to fakt, ale (taaak, zawsze jest ale, Misq okropny, Misq zły, Misq zawsze czepnie sie)
80.
1)ammania to wogóle Ci tam zniknęła, wyparta przez zielsko, jak chcesz ją odratować to racze przesadzić
2)masz mały chaos z prawej strony, za korzeniem, ja to bym to lekko ogarnął
3)nurzaniec olbrzymi, no cóż jak poleci z 2m liśćmi to przyznasz mi racje, ze w małych bańkach to lekki nie wypał
4)ciut dziwnie wyglądają te 'grządki' roślin, tak od bacopy w lewą stronę mniej więcej każda kępka zajmuje tyle samo miejsca
no i przydało by się coś takie na pół wysokie/niskie przed nimi
ale tak to sam cukier
64.
Moodrooki świetne, akwa też, tylko jedna mała uwaga, tego rogatka bym trochę ogarnął, bo jest to tu, to tam
20.
Zabieraj tą cabombe z przed przedniej szyby ! i posadż ją np. tam przy tej rurce po prawej stronie w rogu.
No ale akwa poza cabombą bardzo klimatyczne
Kostka.
Może jakieś nowsze foto ?
Ten mech to tak w sumie przydałoby się przystrzyc bo zasłania pół widoku bo i średnio wygląda taki kłąb w tak małym baniaczku.
No i ta pojedyncza bacopa
Czekam na nowe fotki
podsumowanie:
Jest zarówno cukier jak i trochę kwasu
nie ma co rąk zakładać i przeklinać Misq'ua ale zakasać rękawy i co nie co przestawić, poprawić, ofc. niekoniecznie tak jak mówię, ale chyba moim skromnym zdaniem wskazałem to co ważne i trochę mąci w baniaczkach