Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: ZOO Festiwal---Kraków 2008  (Przeczytany 1554 razy)
agrest
Zainteresowany
**

« : Luty 10, 2008, 21:39:44 »

Info dla wszystkich zainteresowanych:   na AQUAZOO w Poznaniu widniała duza reklama:2-Polskie Mistrzostwa Dyskowców---"ZOO Festiwal' odbędą się w Krakowie w dniach od 5 -8 czerwca 2008. Jest jeszcze sporo czasu, aby zaplanować wycieczkę do Krakowa i zobaczyć te Piękności Akwarystyki. Pozdro dla Was.   
Ariadne
Stały użytkownik

12079834 moje prywatne gg

« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2008, 21:54:19 »

Super, ale gdzie dokładnie ? O której godzinie. Czy wstęp coś kosztuje ?
agrest
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Luty 10, 2008, 22:44:17 »

Dokładnie nic nie wiem. to tylko info. które przekopiowałem z plakatu reklamowego, ale spokojnie ---- "południowcy"  napewno poinformują-przecież to wazna impreza akwarystyczna---nie to co te AQUAZOO-typowo dla wędkarzy. O wiele ładniejsze i bardziej pomysłowe akwaria są na naszym forum. No , ale nie była to typowa impreza akwarystyczna, a dyskowce i tak-jak zawsze---PIĘKNE.
Yrr
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Luty 10, 2008, 23:25:40 »

http://www.zoofestiwal.krakow.pl/pages/index.php?page=home&lang=pl

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Luty 11, 2008, 10:23:29 »

spokojnie ---- "południowcy"  napewno poinformują-przecież to wazna impreza akwarystyczna
Na pewno będzie informacja (na stronach PKMD na pewno będzie się można doszukać wsyzstkich szczegółow)
My z Emi i innymi kolegami z GSA będziemy i prawdopodbnie może jakiś baniaczek wystawimy ;-)
nie to co te AQUAZOO-typowo dla wędkarzy. O wiele ładniejsze i bardziej pomysłowe akwaria są na naszym forum. No , ale nie była to typowa impreza akwarystyczna, a dyskowce i tak-jak zawsze---PIĘKNE.
AQUAZOO były pierwszymi targami akwarystycznymi w Poznaniu po II-wojnie światowej, więc mam nadzieję że w przyszłym roku będzie lepiej. Jak na taką małą ilość stoisk to zainteresowanie było po prostu ogromne. O tym może świadczyć fakt, że większości wystawców pokończyły się wizytówki ;-)
A co do akwarii - na żadnej imprezie akwarystycznej, jaka by ona nie była, nie będzie mega super zbiorników (no chyba że to konkurs np aqua-scaping'u). Tam po prostu nie ma czasu na układanie i bawienie się w jakiekolwiek kompozycje w akwariach. Robi się to na co jest czas. A nasze akwaria są u nas w domciu dopieszczane przez kilka miesięcy (a nie jak na targach masz postawić akwarium w 2-3 godziny)... przemyśl to ;-)

P.S.
Agrest - gdzież żeś się ukrywał i czemu nas nie wypatrywałeś Huh

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: