Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moja obsada - 54 litry  (Przeczytany 2810 razy)
stephenking
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2008, 17:10:56 »

chyba żartujesz  Shocked 50gr za świdra  Shocked
ja dostałem za free ....
myslę że najlepiej na allegro, albo popytaj hodowców w Twoim regione, ktoś się powinienn znaleść, ale jeślibym kupował to zapłaciłbym max 10g/szt ....

Witam, świderki już zdobyte Smiley Zdążyły się już zakopać Smiley
Kupiłem im do pomocy 4x red cherry i 3x amano Smiley
Ula
Zainteresowany
**

Moja pSinka:)

« Odpowiedz #16 : Luty 16, 2008, 23:37:15 »

Hmmm.Bardzo ciekawa sprawa z tymi gównojadkami.Mógłbyś po pewnych obserwacjach napisać czy faktycznie jedzą te kupki?Jeżeli tak i ja się zaopatrzę w takie odmulacze Cheesy

45 l
7 neonów innesa
3 danio
1 neritina communis
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« Odpowiedz #17 : Luty 17, 2008, 11:59:22 »

nie masz co liczyc na to,ze one zaczna zjadac kupy bez sliadu Smiley opisalem tylko w lekkko przekoloryzowany sposob do czego sie przydadza w baniaku Smiley one tez kupy beda robic- tyle,ze z o wiele mniejszym udzialem materii organicznej niz to co zjadly Wink

stephenking
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #18 : Luty 17, 2008, 20:56:58 »

nie masz co liczyc na to,ze one zaczna zjadac kupy bez sliadu Smiley opisalem tylko w lekkko przekoloryzowany sposob do czego sie przydadza w baniaku Smiley one tez kupy beda robic- tyle,ze z o wiele mniejszym udzialem materii organicznej niz to co zjadly Wink
Nie licze na to hehe
mam nadzieje, ze pomoga mi w utrzymaniu czystosci akwarium i wzrusza dno troche przekopujac sie przez nie.
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« Odpowiedz #19 : Luty 18, 2008, 10:02:48 »

Nie licze na to hehe
mam nadzieje, ze pomoga mi w utrzymaniu czystosci akwarium i wzrusza dno troche przekopujac sie przez nie.

w tym sa bardzo pomocne Smiley poza tym zjadajac resztki pokarmu tez ogranicza mozliwosci wysypu zatoczkow Wink

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: