Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: dziennik akwarysty  (Przeczytany 1594 razy)
chemik1986
Zainteresowany
**

« : Marzec 19, 2008, 19:57:40 »

witam .tydzien moze  dwa po swietach biore sie  za robote tzn kupuje akwa  potem filtr i cala reszte.zadawalem duzo pytan na tym forum dowiedzialem sie wszystkiego co mnie interesowalo za co dziekuje!ze przeczytalem  nie znaczy ze jestem szpecem czy cos!dlatego wpadl mi do glowy taki pomysl zeby zalozyc dziennik akwarysty (moze nowy dzial)na ktorym umieszczalbym foty od poczatkow az do konca czyli zarybienia zbiornika!miedzy czasie zadajac  pytania proszac o wskazowki!i wlasnie niewiem czy zalozyc taki watek i tam oczekiwac na odp czy poprostu poprosic  kogos z forum o pomoc i wszelkie pytania zadawac na pw?!taki dziennik jak moglby pomoc w sumie wszystkim poczatkujacym!co o tym myslicie?a jesli to zły pomysl to moze jest ktos chetny do pomocy na pw!no wiem ze  wszystko jest na  forum ale wydaje mi sie ze to dobry pomysl!
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Marzec 19, 2008, 20:02:04 »

Jeśli chodzi Ci o swojego rodzaju fotorelację to IMO możesz taki wątek umieścić w "Nasze Akwaria" Wink

chemik1986
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 20, 2008, 21:02:23 »

chyba tak zrobie .maly byl odzew..!
damjakas
moje akwa
Stały użytkownik

co sie tak gapisz

« Odpowiedz #3 : Marzec 21, 2008, 06:49:34 »

jetsem za, bo już jest duzo takich akwarystów szukajacych bardzo szybkiej odpowiedzi i nieraz nie moga jej znaleźć. Good !

240l Guramiowete:
- 9 Wielkopłetwów, 6 gurami mozaikowych, 6 gurami dwuplamistych, gromadka, około 10 gurami złotomozaikowych (niestety mamusia zdechła), gęsta Azjatycka roślinność
54l neonkarium
- 8 neonków czerwonych i około 16 małych cudem przetrwał
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Marzec 21, 2008, 23:17:48 »

Jeśli będzie to sensownie prowadzone to w sumie czemu nie  Wink Ale nie w dziale nasze akwaria tylko tutaj w pogaduszkach, a najlepiej w tym wątku

Kaman3000
Gość
« Odpowiedz #5 : Marzec 23, 2008, 21:04:46 »

I co z tym dziennikiem akwarysty?
chemik1986
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2008, 13:31:02 »

no jak co napisalem ze  2 tyg po swietach zaczynam!iwtedy w tym lub nowym watku bede prowadzil fotorelacje krok po kroku! i ewentualnie dopytwyal sie o drobnostki i nie tylko:)
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: