Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Drukuj  
Autor Wątek: Kto pogada o pielegnicach?:)  (Przeczytany 36165 razy)
Duch
Man without body
Stały użytkownik

« Odpowiedz #135 : Grudzień 27, 2003, 20:58:50 »

Czy ktoś widział w sklepie w Warszawie pielęgnicę Apistogramma Panduro (żółta odmiana - taka jak na stronie http://apistogrammaidiots.com/Fishroom/fishroom.html#16-panduro-f-th-1) ? A tak przy okazji to zobaczcie galerię na tej stronie. Niektóre rybki normalnie miodzio Cheesy . Zakochałem się chyba w tej panduro :wink:

Pozdrawiam Norbert
AquaDesign.pl
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny

« Odpowiedz #136 : Grudzień 27, 2003, 22:40:00 »

niedługo będę miał do wydania akarki błękitne. tak ze trzy tygodnie jeszcze... 5 sztuk

gg:1384140
Leny
Nowy
*

« Odpowiedz #137 : Styczeń 06, 2004, 08:37:08 »

Leny
Nowy
*

« Odpowiedz #138 : Styczeń 06, 2004, 08:40:30 »

Aby wstawić zdjęcia tżeba nacisnąć obrazek c napisem Img, pokaże się takie coś w kodzie: [/b]
Gotenk
Nowy
*

« Odpowiedz #139 : Styczeń 26, 2004, 20:25:20 »

Cześć wam :] jestem nowy tutaj bo właśnie znalazłem tą stronkę i to forum :]  też mam pielęgnice amerykańskie :] miałem akary błękitne ale aktualnie mam Pawiookie niebieskołuskie i Vieja Maculicaudy :] Możecie nie tutaj wprowadzić?? np. gdzie sie wpisuje numer gg albo coś?? mój numer to 713153 :] thnx z góry :]
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #140 : Styczeń 26, 2004, 21:29:34 »

Niestety w danych osobowych użytkownika nie ma oddzielnej rubryczki na numer GG , możesz go podać wraz z przedstawieniem Twojej osoby na innym forum tematycznym, jest gdzieś taki post gdzie si ewszyscy przedstawiają Smiley

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
Gotenk
Nowy
*

« Odpowiedz #141 : Styczeń 26, 2004, 21:37:41 »

o thnx :] za odpowiedź :] w sumie często tutaj ktoś wchodzi?? i wiesz co jak moge sie dowiedzieć czy ma ktoś którąś z mioch pielęgnic :] żebym miał o czym pisać :]
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #142 : Styczeń 26, 2004, 21:42:52 »

Czy często ktoś tu wchodzi? Według mnie często, płodzi sie tu kilkanaście postów dziennie więc ruch jest Smiley. A jeśli chodzi o Twoją pielęgnicę to cierpliwości, nie wiem jak często bywają tu posiadacze pielęgnic Smiley.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny

« Odpowiedz #143 : Luty 16, 2004, 20:31:29 »

no i jakis rozbujnik pogruchotal moją sajiczkę...  :cry:  musiałem jąodłowić do małego baniaczka :(pokłada się po kamieniach... mam nadzieję że się wyliże.

miska297
Nowy
*

« Odpowiedz #144 : Luty 16, 2004, 23:01:54 »

Cytat: Maciek Szulc
czesc Sebastain,

to wyglada jakbys prowadzil sklep z pielegnicami.... troooooche ich masz:)) napisales ze masz severum, tylko ktora odmiane? Ja teraz kompletuje nowa obsade i wlasnie severum (a daokladnie zielone severum, czyli efascaitus) jest na pierwszym miejscu na mojej liscie zyczen.

ja tez sie interesuje pielegnicami i tak sie sklada ze miedzy innymi mam p.severum żółta jak wiesz to napisz po czym mozna rozpoznac plec bo ja bym chciala dokupic jej towarzysza ale nie wiem jakiej plci
z gory dzieki za odpowiedz
pozd
Dominika

Dominika
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny

« Odpowiedz #145 : Luty 16, 2004, 23:10:14 »

zółty samiec, niżej samica. może dopatrzysz się różnic Wink

miska297
Nowy
*

« Odpowiedz #146 : Luty 16, 2004, 23:27:37 »

Cytat: Góral

zółty samiec, niżej samica. może dopatrzysz się różnic Wink

z tego co sie dopatrzylam to ja mam samca jest identyczny troche moze wiekszy czy juz wiem mam szukac samicy.dzieki
z tego co wyczytalam chwalicie sie swoim narybkiem to i ja sie pochwale mam 2 miesieczny narybek sajiki ale tez juz niewiele zostalo 14 szt sa w ogolnym
dzieki za uswiadomienie plci
 :oops:

Dominika
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #147 : Luty 17, 2004, 09:37:55 »

Tak właściwie to na wstawienie linka fotki na stronie (tzw. hotlink) powinno się mieć zgodę admina serwera, na którym jest fotka, bo to obciąża ten serwer...
Ale mam nadzieję, że Akwafoto nie będą źli na nas Smiley

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny

« Odpowiedz #148 : Luty 17, 2004, 17:18:01 »

Adminie, jeśli chodzi o tę fotkę severum, to to sa moje ryby z mojego ftp'a...  :roll:

a sajiczka niestety padła dzisiaj... Sad

Maciek Szulc
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #149 : Marzec 08, 2004, 21:50:11 »

Witam po dluzszej nieobecnosci:)

hoho... juz tutaj calkiem pokazna grupka milosnikow pielegnic powstala:)

Mam takie pytanko prz okazji, poszukuje Uaru Krolewskich, czy ktos moze widzial w warszawie takowe? Albo moze ktos ma na zbyciu?
Bede wdzieczny na bezcenne informacje!:)

Pozdrawiam
Maciek Szulc
Strony: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Drukuj  

Skocz do: