Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Nareszcie cos sie dzieje !!  (Przeczytany 3094 razy)
parad0x
Zainteresowany
**

« : Marzec 31, 2008, 11:38:47 »

Wyobrazcie sobie ze w moim malym miasteczku cena neona innesa wynosila 3.5 za sztuke! Dzis wchodze do zologicznego patrze a tu za 10 n tylko 19 zl  Shocked Przy okazji odalem mojego glonojada bo 60 l to za malo jak na takiego glona duzego i dostalem znizke za jedna neonke 1.50 zl Cheesy Oczywiscie kupilem 10 bo tyle mialem pieniedzy przy sobie Cheesy Jakie wy macie cenny w wiekszych miastach taniocha ? wiecej akwarystycznych sklepow i konkurencja HuhHuhHuhHuh??
akwes
Nowy
*

.
« Odpowiedz #1 : Marzec 31, 2008, 14:09:27 »

.
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2015, 17:15:59 wysłane przez akwes » Zapisane
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Marzec 31, 2008, 14:26:03 »

Co tu dużo mówić:Giełdy rządzą ! Grin  Cool

glonojad
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 31, 2008, 14:34:21 »

w sklepie 3,50 ( tak samo jak u ciebie ), a na gieldzie 0,90 zł  Roll Eyes

gibonek
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #4 : Marzec 31, 2008, 14:34:57 »

Co tu dużo mówić:Giełdy rządzą ! Grin  Cool

Własnie ,tylko gdzie sa giełdy ?!?! ja znam jedna tylko i przy wejsciu trzeba okazac papierek jakikolwiek ze sie prowadzi sklep zoo ,a innych nie znam ;s jesli znacie jakies to podajcie namiary na takie giełdy.

a w moim miescie najtaniej neony innesa znalazlem za 1.99zl to chyba tylko dlatego ze gosciu je rozmnozyl czy cos bo ma ich ladnie w h.. :p a tak to srednio po 3zl ,ale jest i jeden "exlusive" sklep w ktorym kosztuje 5zl ,i pracuja w nim totalne barany ,zal! krewetki kuzwa łowia  siatką ,paletki maja po 240zl (blue royal,8-9cm) ,mech jawajski sprzedaja zgnity po 14zl,a pielegnica wielobarwna moze zyc z ramirezami. takze tam gdzie najgorze to najgorszy sklep ;p w 99%

amazonius fanaticus
parad0x
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #5 : Marzec 31, 2008, 14:35:14 »

taa ja sie zawsze zatanwaim bo widzialem ze mozna na allegro kupic rybki... normalnie w paczke laduja i co ? bezsensu
Bylo jedno ogloszenie ze mozna tylko na jakiejs trasie autobusu pks czy cos ze sie zaczyma kierowca da Ci towar! To jeszcze ujdzie ale inaczej ? kupowaliscie cos z internetu ?

u mnie w popizdowie napewno nigdzie nie ma zadnej giledy Cheesy
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2008, 14:38:38 wysłane przez parad0x » Zapisane
Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #6 : Marzec 31, 2008, 15:55:51 »

Gdzie jest popizdowo  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

w jednym sklepie babka mi sprzedaje o połowę taniej (karta stałego klienta) w drugim sklepie jeszcze można się do gadać a w trzecim to szkoda gadać tak nie miła obsługa
że się chce (za przeproszeniem) rzygać .Jak się z nią gada to się odechciewa się chować rybek  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
W planach muszlowce Smiley
---------------
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #7 : Marzec 31, 2008, 15:55:58 »

Giełdy oczywiście w Łodzi na ul.Św.Teresy i na mojej ulubionej Równej Cheesy .Ceny malutkie a wybór b.duży no świeetnie Grin .Podobno jest jeszcze gdzieś w Katowicach Wink

parad0x
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #8 : Marzec 31, 2008, 20:40:36 »

Gdzie jest popizdowo  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Popizdowo jest miastem przygranicznym (15km od czwech) nazywa sie administracyjnie JAstrzębie-Zdrój
JAstrzebski węgiel w siatke ?
Gks jastrzebie 2 liga ? nic ...
Jastrzebska spolka weglowa ?
yyyy Kopalnie borynia ? pniowek ? cos takiego:D
TURYSTA
Gość
« Odpowiedz #9 : Marzec 31, 2008, 20:45:54 »

Gdzie jest popizdowo  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Popizdowo jest miastem przygranicznym (15km od czwech) nazywa sie administracyjnie JAstrzębie-Zdrój
JAstrzebski węgiel w siatke ?
Gks jastrzebie 2 liga ? nic ...
Jastrzebska spolka weglowa ?
yyyy Kopalnie borynia ? pniowek ? cos takiego:D
Jak byś chciał to masz dość nie złe sklepy w Rybniku nie wspomnę o importerach czy hodowcach .
No ale to trzeba trochę wysiłku i poszukać wiem z tym trudno bo się nie chce lepiej narzekać
tedy87
Stały użytkownik

« Odpowiedz #10 : Marzec 31, 2008, 20:46:18 »

właśnie, można coś więcej o tej giełdzie w Katowicach ??
pozdrawiam

NI MA MNIE JUŻ TU: (((

Idd
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #11 : Marzec 31, 2008, 20:52:37 »

a jest jakaś giełda taka na którą może wejść każdy w trójmieście?

60l. , 25l. ; D
karol13
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #12 : Marzec 31, 2008, 22:19:36 »

a jest jakaś giełda taka na którą może wejść każdy w trójmieście?
No właśnie jest taka w trójmieście i w okolicach olsztyna / południe warmińsko mazurskiego?

Nie polemizuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Grin Grin Grin Grin Grin
parad0x
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #13 : Kwiecień 02, 2008, 12:34:11 »

Jak byś chciał to masz dość nie złe sklepy w Rybniku nie wspomnę o importerach czy hodowcach .

Nie chce mi sie godzine jedzic za kazdym razem zeby kupic cos Smiley po zatym bilet tam i spowrotem to 10 zl a jak ja kupuje u mnie cos za 15 to mi sie nie oplaca Smiley JAk bym mieszkal w Rybniku to co innego Smiley Aha i jeszcze jedno czy ja gdzies narzekam ? Cheesy pozdorwka Cheesy
Doktorek
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #14 : Kwiecień 02, 2008, 22:07:00 »

U mnie neony czerwone 20zl za 10szt. podkarpacie
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do: