Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny
Dariusz
|
|
« Odpowiedz #15 : Maj 23, 2008, 19:15:20 » |
|
heh nieźle i tak ludzie podchodzą do akwarystyki... biedne gupiki Oraz prawdopodobnie kolejne rybki
|
|
|
|
GG 12591627 "Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15 160l na ziemi!
|
|
|
driwer88
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #16 : Maj 23, 2008, 21:41:49 » |
|
może im sie poszczęści i jakoś będą żyły gupiki to rybki o małych wymaganiach ale jednak to ryba i stworzenie i szkoda jej męczyć
|
|
|
|
|
|
|
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny
Dariusz
|
|
« Odpowiedz #17 : Maj 24, 2008, 22:19:09 » |
|
może im sie poszczęści i jakoś będą żyły gupiki to rybki o małych wymaganiach ale jednak to ryba i stworzenie i szkoda jej męczyć
Wiesz...moze i przezyja ale co to zycie? Może i maja małe wymagani ale jednak ta grzałka i filrt są niezbędne.
|
|
|
|
GG 12591627 "Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15 160l na ziemi!
|
|
|
driwer88
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #18 : Maj 24, 2008, 22:54:17 » |
|
No tak ale może jakoś sie przystosują albo ktoś im przetłumaczy ze to nie tak
|
|
|
|
|
|
|
Aviss
Nowy
|
|
« Odpowiedz #19 : Maj 25, 2008, 09:40:13 » |
|
Jak ja nie lubie takich nieotpowiedzialnych ludzi!Niby dorosła kobieta a myśli jak 5latek.Dziecko chce rybkę to mu kupuje.Szkoda tych gupików
|
|
|
|
|
|
|
Ichtiolog Sylwia
Nowy
|
|
« Odpowiedz #20 : Lipiec 18, 2008, 10:34:44 » |
|
Oczywiście ze gupiki są mięsożerne One są Wszystkożerne Pozdrawiam I powodzenia w sprawie gupików
|
|
|
|
|
|
|
Morfeusz04
Stały użytkownik
Triquretta-moc trzech
|
|
« Odpowiedz #21 : Lipiec 18, 2008, 10:40:03 » |
|
Oczywiście ze gupiki są mięsożerne One są Wszystkożerne Pozdrawiam I powodzenia w sprawie gupików pod warunkiem że pokarm pokroisz drobno ;p
|
|
|
|
|
|
|
Ichtiolog Sylwia
Nowy
|
|
« Odpowiedz #22 : Lipiec 18, 2008, 10:55:12 » |
|
A wy się musicie tak wszystkiego czepiać
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #23 : Lipiec 18, 2008, 11:12:20 » |
|
Nikt się nie czepia ... Morfeusz04 ma częściowo racje ... pokarm dla gupików nie może być za duży ... A co do samego wątku - oczywiście że są miesożerne - dlatego zostały sztucznie "wprowadzone" do wód amazonii aby ograniczyły liczby komarów, zjadając ich larwy, przez co przyczyniły się do ograniczenia skali rozpowszechniania się malarii (na pewno uratowały w ten spób sporo ludzkich istnień)
|
|
|
|
|
|
|
Ichtiolog Sylwia
Nowy
|
|
« Odpowiedz #24 : Lipiec 18, 2008, 11:15:31 » |
|
Mam pytanie do Sebosa ty skończyłeś studia z ichtiologi
|
|
|
|
|
|
|
Morfeusz04
Stały użytkownik
Triquretta-moc trzech
|
|
« Odpowiedz #25 : Lipiec 18, 2008, 11:17:01 » |
|
Nikt się nie czepia ... Morfeusz04 ma częściowo racje ... pokarm dla gupików nie może być za duży ... A co do samego wątku - oczywiście że są miesożerne - dlatego zostały sztucznie "wprowadzone" do wód amazonii aby ograniczyły liczby komarów, zjadając ich larwy, przez co przyczyniły się do ograniczenia skali rozpowszechniania się malarii (na pewno uratowały w ten spób sporo ludzkich istnień)
nie wiedziałem o tym ale faktycznie dzięki ich żarłoczności wiele ludzi może żyć ;p
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #26 : Lipiec 18, 2008, 11:29:21 » |
|
Mam pytanie do Sebosa ty skończyłeś studia z ichtiologi
Nie ... z informatyki Ale jak sie czymś interesuje to warto wiedzieć co nieco
|
|
|
|
|
|
|
Ichtiolog Sylwia
Nowy
|
|
« Odpowiedz #27 : Lipiec 18, 2008, 11:35:37 » |
|
Tak Informatyka jest nawet fajna ale wole Ichtiologie Nic to Cześć wam bo ja muszę już iść
|
|
|
|
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #28 : Lipiec 18, 2008, 11:37:22 » |
|
Widzicie, człowiek cały czas się uczy. Ten wątek pokazuje że moje głupie pytanie nie do końca było głupie I warto pytać Sylwia - a czy tylko ichtiolog może być akwarystą? Ja naprzykład studiuję Porównawcze Studia Cywilizacji Poza tym myślę że możesz o to zapytać seboosa na priv a nie w wątku o ...gupikach.. EDIT: ic to Cześć wam bo ja muszę już papa iść
Ekhm..będziemy tęsknić
|
|
|
|
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 10, 2008, 23:42:30 » |
|
nie tylko w amazonii ale we wszystkich strefach tropikalnych je zawleczono w celu zwalczania komarów
|
|
|
|
|
|
|
|