Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 5 6 [7]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rybki na start  (Przeczytany 15423 razy)
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #90 : Czerwiec 09, 2008, 14:25:26 »

A (ponawiając pytanie) wiecie jak łatwo i z domowych składników ''przyżądzić'' rybkom jedzenie??

Wiemy Smiley
www.akk.prv.pl

Jacek aqa
Zainteresowany
**

Pozdrawiam

« Odpowiedz #91 : Czerwiec 09, 2008, 14:56:41 »

Wielkie dzięki, super strona. Polecam innym.Otoski jako glonojady można karmić tabletkami i gotowanymi warzywami?? ?? ?? Mam zamiar kupić obie jakieś małe aqua (20-30l) na szpital/kotnik. 
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2008, 22:13:33 wysłane przez Jacek aqa » Zapisane

Akwarium 60l.
3 Rekiny Ludojady
1 Ryba Młot
2 Płaszczki Indonezyjskie (impisis muri)
1 Neon Czerwony
Jacek aqa
Zainteresowany
**

Pozdrawiam

« Odpowiedz #92 : Czerwiec 12, 2008, 15:46:33 »

Moje  labiryntowate ( prętnik wargacz i gurami dwu plamiste) okazały sie osobnikami tego samego gatunku. A gurami zadje się mieć ikre. Nie wiem co mam zrobić ona pewnie czeka na gniazdo z piany i gania prętnika. Ale niedługo zamieżam je oddać. Kupiłem dziś 5 otosków i 3 krewetki ''Red Cherry''. Ale chyba z tymi krewetkami źle zrobiłem bo one mają 2 miesiące i mierzą 1,5 cm. Czy inne ryby nie będą ich konsumować?? Dianemy (kiryskowate) mierzą 7 i 5 cm , Gurami 6 cm Wargacza oddałem a Barwniak (bo bardzo agresywny) został przełożony do innego zbiarnika. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2008, 19:44:40 wysłane przez Jacek aqa » Zapisane

Akwarium 60l.
3 Rekiny Ludojady
1 Ryba Młot
2 Płaszczki Indonezyjskie (impisis muri)
1 Neon Czerwony
Strony: 1 ... 5 6 [7]
  Drukuj  

Skocz do: