CyFer
|
|
« Odpowiedz #60 : Styczeń 24, 2009, 14:15:43 » |
|
Bardzo ładne akwarium Szczególnie rośliny - są ładnie wybarwione. Patrząc na zdjęcie odnoszę wrażenie, że jest bardzo dużo ryb, a czytając opis to nie jest ich jakoś dużo Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #61 : Styczeń 24, 2009, 14:33:30 » |
|
Bardzo ładne akwarium Szczególnie rośliny - są ładnie wybarwione. Patrząc na zdjęcie odnoszę wrażenie, że jest bardzo dużo ryb, a czytając opis to nie jest ich jakoś dużo Pozdrawiam! I chyba o to chodzi - by nie bylo przerybienia ale by bylo widac rybcie i rosliny No i nadal twierdze ze jest to bardzo trafione akwarium - tak trzymac !
|
|
|
|
|
|
|
renii2
Stały użytkownik
lubimy rybcie (;
|
|
« Odpowiedz #62 : Styczeń 24, 2009, 21:44:49 » |
|
Bardzo ładne akwarium Szczególnie rośliny - są ładnie wybarwione. Nic dziwnego, skoro mąż dba o nie bardziej niż o mnie A tak poważnie to rzeczywiście nie ma z roslinkami większych problemów, stabilne akwa to chyba podstawa ładnych roślin.
|
|
|
|
|
|
|
lwica79
|
|
« Odpowiedz #63 : Luty 04, 2009, 23:51:08 » |
|
Twoje/Wasze akwarium jest piękne. Rośliny prześliczne i takie kolorowe.. Bardzo przyjemnie tu było wpaść i podziwiać
|
|
|
|
|
|
|
loopo1
Nowy
|
|
« Odpowiedz #64 : Luty 05, 2009, 00:30:27 » |
|
Ogólnie preferuję troszkę inny typ akwa, ale Wasz zbiornik to po prostu...ŁAŁ!!!
Jednym słowem gratulacje i oby tak dalej!!!
|
|
|
|
112l - Pielęgnice Zebra
|
|
|
szymczak16
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #65 : Luty 05, 2009, 16:04:31 » |
|
Ładne aqw naprawde ładnie wybarwione rośliny. Świetna jest ich kondycja i te bąblowanie, coś wspaniałego Zastanawia mnie tylko jedna rzecz mówisz że masz oświetlenie 6X18wat. Gdzie te świetlówki upchneliście? Sami robiliście pokrywe czy ktoś wam zrobił?
|
|
|
|
|
|
|
renii2
Stały użytkownik
lubimy rybcie (;
|
|
« Odpowiedz #66 : Luty 05, 2009, 19:41:41 » |
|
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz mówisz że masz oświetlenie 6X18wat. Gdzie te świetlówki upchneliście? Sami robiliście pokrywe czy ktoś wam zrobił?
Mąż twierdzi, że to nic trudnego , sam zrobił
|
|
|
|
|
|
|
FighterMan
Bywalec
Kocham Ramirezy!!!
|
|
« Odpowiedz #67 : Luty 05, 2009, 23:06:25 » |
|
Akwarium pięknie zadbane i piękne rośliny tylko aranżacja mi się nie podoba. Te kolorki na środku mogłyby byc przeplatane czymś zielonym i trochę porozrzucane, no i ta luka na środku. Poza tym, na tle tych roślin pięknie wyglądałyby same neonki, duże stado około 40szt. Ale to tylko moje zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
adik18
Nowy
|
|
« Odpowiedz #68 : Luty 06, 2009, 14:13:19 » |
|
Fajnie dobrane roślinki,zielono jak w Puszczy Zielonce,gratuluje
|
|
|
|
240 l 4 skalary 3 paletki zbrojniki niebieskie,kiryski,krewecie 120 l malawi 10 l krewetkarium
|
|
|
dwight 18
|
|
« Odpowiedz #69 : Luty 06, 2009, 14:16:54 » |
|
no i ta luka na środku ryby muszą gdzieś pływać. W tym zbiorniku jest za mocne światło dla ryb słodkowodnych.
|
|
|
|
|
|
|
renii2
Stały użytkownik
lubimy rybcie (;
|
|
« Odpowiedz #70 : Luty 06, 2009, 14:43:22 » |
|
FighterMan wdaje mi się, że właśnie jest pomieszane zielone z kolorowym, wierz mi przy takiej ilości roślin niełatwo wykombinować ciekawą aranżację . Poza tym kolorowe roślinki muszą być bliżej środka, bo potrzebują więcej światła. Co do luki, to mnie się podoba, uważam, że przez to jest ciekawiej. Co do rybek, to się całkowicie zgadzam, tylko że przecież tych, które mamy nie wyrzucę, a jakoś nikt nie chce ich przyjąć . A co do ilości światła to jest to dość wysokie akwarium(50), świetlówki są też wyżej niż w standardowej pokrywie,a poza tym pistia daje sporo cienia , pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Mechanic
|
|
« Odpowiedz #71 : Luty 08, 2009, 23:57:54 » |
|
I tak ma byc. Broń swojego zdania, tylko ty wiesz co chcesz osiagnac i jak funkcjonuje twoj zbiornik. Czasem na podstawie zdjec mozna niewiele powiedziec.
|
|
|
|
|
|
|
renii2
Stały użytkownik
lubimy rybcie (;
|
|
« Odpowiedz #72 : Luty 11, 2009, 13:53:43 » |
|
Co do rybek, to się całkowicie zgadzam, tylko że przecież tych, które mamy nie wyrzucę, a jakoś nikt nie chce ich przyjąć No i stało się, rybki znalazły nowy domek, powiększymy stadko neonek i chciałabym jeszcze jakieś inne małe rybki, co myślicie o bystrzykach barwnych?
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2009, 14:04:33 wysłane przez renii2 »
|
|
|
|
|
Kopiusz
Nowy
Betta Splendens fan
|
|
« Odpowiedz #73 : Luty 12, 2009, 17:52:04 » |
|
Super akwarium. Roślinki, które dzisiaj dostałem są piękne, wybarwione i bardzo duża paczka.
Pozdrawiam
|
|
|
|
45 l. Harem bojownika. Samiec + 3 samice.
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #74 : Luty 16, 2009, 19:56:14 » |
|
pięknie sie u was prezentuje te akwarium zazdroszcze tych kolorów... co robicie że ta rotala wallichi tak dobrze rośnie ?? u mnie juz 2 raz odpadła
|
|
|
|
|
|
|
|