Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « lukasz2223 112l wielogatunkowe- Nowe fotki !!
Strony: 1 2 [3] 4
  Drukuj  
Autor Wątek: lukasz2223 112l wielogatunkowe- Nowe fotki !!  (Przeczytany 9369 razy)
lukasz2223
:)
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #30 : Lipiec 11, 2008, 22:11:11 »

jestem przeciwna zamkom i tego typu tandecie w akwarium
tak.. wiem i mi sie juz tez nie podoba chociaz jest to jakas kryjowka dla moich ryb-jestem a trakcie szukania korzenia no i moze jakiegos ładnego kamyczka,ale poki co colloseum zostanie do momentu  wsadzenia korzenia Cheesy   Znalazłem jeden korzen z wiśni ale nie wiem czy sie nadaje,jutro wrzuce fotki
IzzY
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #31 : Lipiec 11, 2008, 22:14:19 »

Widzę, że w akwarium klimaty jońsko-rzymskie: i kolumna w stylu jońskim i teatr flawijski... dość antycznie to wygląda i chyba lepiej niż jakieś zamki, tylko może dodaj trochę więcej roślinek. Jak dla mnie ładnie. Akwarium ma klimat Smiley

Kerran vain haaveeni nähdä sain en pienuutta alla tähtien tuntenut.
speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #32 : Lipiec 11, 2008, 22:51:06 »

A ja jestem cikaw jak byś zrobił coś na styl: pyszczaki i do tego wystrój w takim stylu rzymskim a może jakieś ruiny Panteonu ale bez roślin - mogło by byc ciekawie Wink

IzzY
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #33 : Lipiec 12, 2008, 21:49:03 »

A ja jestem cikaw jak byś zrobił coś na styl: pyszczaki i do tego wystrój w takim stylu rzymskim a może jakieś ruiny Panteonu ale bez roślin - mogło by byc ciekawie Wink
wyczułam ksztę ironii... Może się czepię ale Panteon jeszcze nie popadł w ruinę. Mieści się tam teraz Kościół Santa Maria ad Martyres. Smiley

Kerran vain haaveeni nähdä sain en pienuutta alla tähtien tuntenut.
speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #34 : Lipiec 12, 2008, 23:23:26 »

No to trochę się zdziwiłem że nie jest ruiną dlatego że jak robiłem prezentację o Sokratesie w źródłach z których korzystałem opisywano go jako ruinę. Wiem że gdzieś tam jest jeszcze replika zbudowana na wzór panteonu Smiley Sorki że tak poza tematem  Lips Sealed

MaTii
Stały użytkownik

kocham te hobby

« Odpowiedz #35 : Lipiec 13, 2008, 09:12:14 »

dla mnie za mało roślin , ten "koloseum" nie pasuje . dokup więcej roślinek  Cheesy

112l
Obsada:
-1+1 mieczyki (5 małych 2,cm ;P)
-2+2 Ramirezki
- 6 kirysek spiżowy
1+1 prętnik karłowaty
1 kosiarka
Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #36 : Lipiec 13, 2008, 09:46:00 »

chyba raczej "to koloseum"  Grin

A moim zdaniem jeżeli nie ma przerybienia i parametry wody są ok a wszelkie ozdoby nie spowodują kaleczenia ryb, to niech każdy trzyma sobie w akwarium, co chce Smiley

No może pierdzące nurki nie są szczytem smaku i wyrafinowania, ale reszta..... hmmmm....do wyboru do koloru  Cool

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
Stig_2
Stały użytkownik

« Odpowiedz #37 : Lipiec 19, 2008, 20:01:11 »

Luki widze postepy w pracach nad akwa z kazda fotka coraz lepsze Cheesy oby tak dalej ....

PS: Znajdz jakis fajny korzonek Cheesy
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #38 : Lipiec 19, 2008, 20:57:50 »

Ciekawie sie zapowiada... Zycze powodzenia! Jest ladnie i czysto, no i moje ulubione gurami... Marzyciel
lukasz2223
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #39 : Lipiec 19, 2008, 21:02:52 »

a ja chce sie własnie pozbyc gurami.saładne i moze srednio przyjazne,potrafia pogonic innych mieszkancow,a najbardziej agresywne sa miedzy soba ..a wiem ze parki nie mam.
Stig_2
Stały użytkownik

« Odpowiedz #40 : Lipiec 21, 2008, 16:18:49 »

Ja nie znoszę ryb z rodziny gurami .... nie wiem jakiś uraz mam do nich Tongue  Czekamy az twoje roslinki sie rozrosna
MaTii
Stały użytkownik

kocham te hobby

« Odpowiedz #41 : Lipiec 21, 2008, 17:19:00 »

wszystko zmierza w dobrym kierunku  Good ! widzę że dokupiłeś roślinki teraz tylko czekac aż się rozrosną  Grin Grin

112l
Obsada:
-1+1 mieczyki (5 małych 2,cm ;P)
-2+2 Ramirezki
- 6 kirysek spiżowy
1+1 prętnik karłowaty
1 kosiarka
robcon
Nowy
*

« Odpowiedz #42 : Lipiec 23, 2008, 10:30:12 »

ta kolumna i te koloseum-tragedia.dosyp gruzu i będziesz miał akwarium po gruzińsku

akwarystyka jest chorobą,której nie da się wyleczyć
lukasz2223
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #43 : Sierpień 24, 2008, 19:01:47 »

Aktualizuje nowa fotka juz bez elementów biednej grecji w moim baniaku,zgodnie z obietnica jest i korzen.
pozdrawiam
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #44 : Sierpień 24, 2008, 19:09:06 »

Ogolnie ladne, ale za malo roslin i to tlo mi sie nie podoba z tylu... Taki nieprzyjemny odcien zieleni daje. Wink
Strony: 1 2 [3] 4
  Drukuj  

Skocz do: