Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « Mechanic - 70l - ogólne [Aktualizacja z 15.12.2009]
Ankieta
Pytanie: Co sądzisz o tym akwarium?
Super!
Podoba mi się
Średnie
Nieciekawe
Stać cię na więcej...

Strony: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Drukuj  
Autor Wątek: Mechanic - 70l - ogólne [Aktualizacja z 15.12.2009]  (Przeczytany 54679 razy)
lauri24
Super aktywny

Power^^

« Odpowiedz #405 : Marzec 28, 2009, 11:10:19 »

ok..
POZDRAWIAM Grin

112l. Ogólne
30l.- Gupiki, platki
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #406 : Marzec 29, 2009, 12:37:49 »

Z obsady usunalem jedna molinezje i barwniaka, padla jedna neritina. Dodalem 4 krewetki Amano. Zmiany obsady zbiornika maja sie ku koncowi. Wink
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #407 : Kwiecień 11, 2009, 01:19:51 »

Najnowsza aktualizacja jest dostepna w pierwszym poscie. Najczesciej zmieniaja sie parametry wody, wyglad nieznacznie tylko odswiezylo posadzenie bacopy zamiast powywijanej moczarki... Wink Czekamy az zarosnie grzalke. Padla moja ulubiona rybka - samiec pretnika. Niebawem pojawi sie jego nastepca.

Od teraz nowe zdjecia beda tytulowane datami, wiec bedziecie juz zawsze mieli caly obraz baniaka.

Zapraszamy do komentarzy i krytyki "na poziomie". papa 
Damianos115
KULE PRECZ !
Bywalec

« Odpowiedz #408 : Kwiecień 11, 2009, 06:05:20 »

Akwarium naprawdę super miłe dla oka przedewszystkim Smiley Pozdrawiam i oby tak dalej  Good !  papa

Akwarium 54l
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/damianos115-54l-aktualizacja-21-05-2009-!!!/

15xNeon Innesa
1xBojownik
1xKirysek Panda ( Planowo 5)
0xOtosek ( Planowo 5)
0xRed Cherry ( Planowo 10-15)
Pozdrawiam Damian
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #409 : Kwiecień 20, 2009, 22:27:06 »

Z koniecznosci zastosowania specjalistycznego podloza dla roslin zbiornik zostanie zrestartowany. Pomimo stosowania nawozow do kolumny wody rosliny nie wygladaly zbyt dobrze... Undecided Najwazniejsze jest podloze, dosyc stosowania samego zwirku! Grin Trzymajcie kciuki. Wink Pozdrawiamy. papa
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #410 : Kwiecień 21, 2009, 05:34:52 »

Z koniecznosci zastosowania specjalistycznego podloza dla roslin zbiornik zostanie zrestartowany. Pomimo stosowania nawozow do kolumny wody rosliny nie wygladaly zbyt dobrze... Undecided Najwazniejsze jest podloze, dosyc stosowania samego zwirku! Grin Trzymajcie kciuki. Wink Pozdrawiamy. papa
Jak sie znam na ludziach to zaraz sie "ktos" znajdzie i napisze "znowu restart ?"  Wink
Ale zycze powodzenia i mam nadzieje ze roslinki do tej pory nie ucierpialy za bardzo - bo byly piekne.

Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #411 : Kwiecień 21, 2009, 08:40:50 »

Jezu, myślałam na pierwszy rzut oka żeś zwariował i masz sztuczne zielsko, tak idealnie wygląda! Gratuluję świetnej kondycji roślin. Zwłaszcza ten nurzaniec azjatycki powala. Co Ty tam chcesz poprawiać? Akwarium bardzo schludne i miłe dla oka Smiley
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2009, 08:45:14 wysłane przez Emi » Zapisane

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #412 : Kwiecień 21, 2009, 13:29:16 »

Mechanik, gina:  Znowu restart??
Emi: Tak to wyglada zawsze jak się wsadzi roślinki z koszyczków i cyknie foto a po paru tygodniach zaczynają gnić zamiast rosnąć i Mechanik robi kolejny restart i kolejne roslinki z koszyczków wsadza i kolejne ''śliczne'' foty pstryka Wink

Didżi
Stały użytkownik

« Odpowiedz #413 : Kwiecień 21, 2009, 16:07:26 »

Fajne i nie wiem po co restart.

.
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #414 : Kwiecień 21, 2009, 21:16:36 »

Tak to wyglada zawsze jak się wsadzi roślinki z koszyczków i cyknie foto a po paru tygodniach zaczynają gnić zamiast rosnąć i Mechanik robi kolejny restart i kolejne roslinki z koszyczków wsadza i kolejne ''śliczne'' foty pstryka Wink

Niestety jestes w bledzie. Ostatnie fotki pokazuja tylko jedna nowoposadzona rosline - bacope, zamiast moczarki... Dobrze, ze wiekszosc ludzi dostrzega prawde, w przeciwienstwie do ciebie. Dobranoc. Tongue

Fajne i nie wiem po co restart.

Zeby moglo byc jeszcze "fajniejsze"... Grin
speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #415 : Kwiecień 21, 2009, 23:14:22 »

Jak tam prace nad większym baniaczkiem? Czekam z niecierpliwością Smiley

matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #416 : Kwiecień 22, 2009, 07:54:44 »

Złosliwie zapytam - a który to juz restart na przestrzeni ostatnich 10 miesięcy?

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
IzzY
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #417 : Kwiecień 23, 2009, 07:26:19 »

Jak tam prace nad większym baniaczkiem? Czekam z niecierpliwością Smiley
Trzeba trochę jeszcze poczekać. Nowe dobre sprzety do takiego akwarium nie są wcale tanie w szczególności przy innych wydatkach. Spokojnie. Doczekasz się Smiley

Złosliwie zapytam - a który to juz restart na przestrzeni ostatnich 10 miesięcy?
Drugi a może trzeci... ale czy to ważne ile jeżeli chce się coś udoskonalić? Bez prób i błędów człowiek do niczego by nie doszedł.

Kerran vain haaveeni nähdä sain en pienuutta alla tähtien tuntenut.
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #418 : Kwiecień 23, 2009, 11:43:10 »

A ja zapytam z ciekawości: jakie podłoże zamierzacie stosować ?

Co do restartu - jak dla mnie możecie robić sobie nawet co miesiąc, jeśłi macie czas i chęci Wink

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #419 : Kwiecień 23, 2009, 12:23:24 »

Jak dla mnie też, bo to nie moje akwarium Tongue
Ale w ten sposób zbiornik nie ma szans się ustabilizować.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Strony: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Drukuj  

Skocz do: