Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « Mechanic - 70l - ogólne [Aktualizacja z 15.12.2009]
Ankieta
Pytanie: Co sądzisz o tym akwarium?
Super!
Podoba mi się
Średnie
Nieciekawe
Stać cię na więcej...

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32
  Drukuj  
Autor Wątek: Mechanic - 70l - ogólne [Aktualizacja z 15.12.2009]  (Przeczytany 54426 razy)
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny

« Odpowiedz #90 : Sierpień 03, 2008, 18:02:19 »

zamykam watek. poczekam aż ochłoniecie.
ostrzegam tez że kolejne próby prywaty na forum skończa się dla was przykro.

gg:1384140
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #91 : Sierpień 11, 2008, 21:42:32 »

Dziekuje za otwarcie watku. Mam nadzieje, ze podobna sytuacja sie juz nie powtorzy... Cool
speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #92 : Sierpień 11, 2008, 23:10:03 »

Na tych nowych fotkach widać że masz powierzchnię mocno zarośniętą - jak myślisz nie wpłynie to na pozostałe rośliny a zwłaszcza te najmniejsze? A tak poza tym to świetnie Ci zarasta to akwarium Wink

IzzY
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #93 : Sierpień 12, 2008, 09:06:05 »

Na tych nowych fotkach widać że masz powierzchnię mocno zarośniętą - jak myślisz nie wpłynie to na pozostałe rośliny a zwłaszcza te najmniejsze? A tak poza tym to świetnie Ci zarasta to akwarium Wink
Pistia sobie trochę poszalała Wink ale jej ilość została już mocno ograniczona Smiley Dziękujemy. Roślinki rosną jak szalone.  papa

Kerran vain haaveeni nähdä sain en pienuutta alla tähtien tuntenut.
jemioluszka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #94 : Sierpień 12, 2008, 12:10:01 »

Tylko pozazdrościć takiego akwarium:)

126l:
5 neonów czerwonych
5 neonów inessa
5 kirysków pstrych
3 otoski
parka pretników karłowatych
krewetki amano
gregorij
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #95 : Sierpień 12, 2008, 12:28:43 »

ostatnie fotki są ładne podoba mi sie to akwarium teraz jak sie to wszystko rozrosło

ps.
Góral: nie wiem czy zauważyłes ale jak tak czytam forum to ala i Misquamacus zamiast konkretnych porad często wdają się w bezsensowne dyskusje i pyskówki, łapanie za słowa itp., nie ma na tym forum administratora zeby mogl cos z tym zrobic - zobaczcie jaki jest scenariusz wielu wątków ala sieje zamęt i na pomoc przychodzi Misquamacus - przejrzyjcie wątki i sami oceńcie
ala: nie groź mi na PW bo się nie boję  Good !
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #96 : Sierpień 13, 2008, 21:25:15 »

Dziekujemy za pozytywne opinie, jesli jednak uwazacie, ze powinnismy cos zmienic to prosimy o sugestie. Smiley Wkladamy w to akwarium ogrom pracy by doprowadzic je do jak najbardziej naturalnego wygladu... Pozdrawiamy! papa
Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #97 : Sierpień 13, 2008, 21:38:02 »

ps.
Góral: nie wiem czy zauważyłes ale jak tak czytam forum to ala i Misquamacus zamiast konkretnych porad często wdają się w bezsensowne dyskusje i pyskówki, łapanie za słowa itp., nie ma na tym forum administratora zeby mogl cos z tym zrobic - zobaczcie jaki jest scenariusz wielu wątków ala sieje zamęt i na pomoc przychodzi Misquamacus - przejrzyjcie wątki i sami oceńcie
ala: nie groź mi na PW bo się nie boję  Good !
Gregorij, ta kwestia została już wyjaśniona więc nie musisz upominać Moderatora.

Mechanic!!!! Szczerze zazdroszczę czerwonej roślinki Embarrassed  Moja zazdrość ma jednak pozytywny wydźwięk więc mam nadzieję, że będzie dalej rosła na maxa.
 papa

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #98 : Sierpień 14, 2008, 20:34:19 »

Ehhh... Z ta czerwona roslinka to wcale nie jest tak fajnie. Wiem, ze w tym zbiorniku potrzebne byloby CO2, ale nie stac nas na zestaw. Sad Co prawda rosnie dobrze, ale ma dziury w dolnych lisciach i nie wiem jak ja przyciac... Czytalem, ze powinienem ciac od dolu, ale jak ja wyrwe, to niewiem czy nie zniszcze w ten sposob innych roslin i czy bede w stanie zasadzic ja spowrotem na miejsce, bo troche zaroslo to akwarium... Undecided Undecided Undecided
« Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2008, 20:36:06 wysłane przez Mechanic » Zapisane
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #99 : Sierpień 16, 2008, 23:10:30 »

Szkoda mi tych rybek tylko  Sad
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2008, 23:15:14 wysłane przez początkująca20 » Zapisane
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #100 : Sierpień 16, 2008, 23:19:18 »

Jakich rybek?? Huh
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #101 : Sierpień 16, 2008, 23:22:01 »

Rybek w Twoim akwarium mi szkoda. Akwarium masz strasznie fajne sama bym chciala miec podobne ale obsada nie za ciekawa moim zdaniem. Tylko ja sie nie chce klocic Smiley żeby nie było. Swoje akwa wystawia sie chyba do oceny i komentarzy wiec jak dla mnie wystroj itp bardzo ładny Smiley ale szkoda ze tyle tych ryb nawrzucałes.
Mechanic
Super aktywny

« Odpowiedz #102 : Sierpień 16, 2008, 23:28:48 »

No masz racje, obsada troche naciagnieta, ale uwierz, ze nie wystepuja zadne anomalie i wszystko funkcjonuje jak nalezy. Niedlugo zaloze 300l i czesc obsady tam przeloze. papa
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #103 : Sierpień 16, 2008, 23:29:40 »

Dobrze by było Smiley powodzenia:)
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #104 : Sierpień 16, 2008, 23:34:37 »

Ehhh... Z ta czerwona roslinka to wcale nie jest tak fajnie. Wiem, ze w tym zbiorniku potrzebne byloby CO2, ale nie stac nas na zestaw. Sad Co prawda rosnie dobrze, ale ma dziury w dolnych lisciach i nie wiem jak ja przyciac... Czytalem, ze powinienem ciac od dolu, ale jak ja wyrwe, to niewiem czy nie zniszcze w ten sposob innych roslin i czy bede w stanie zasadzic ja spowrotem na miejsce, bo troche zaroslo to akwarium... Undecided Undecided Undecided
To jej nie wyrywaj, tylko utnij tuż nad podłożem.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32
  Drukuj  

Skocz do: