Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Krewetki w 20l  (Przeczytany 4225 razy)
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Lipiec 10, 2008, 09:09:36 »

napisałem do Przemka, IP obydwu rozwieją wątpliwości

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
tedy87
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Lipiec 10, 2008, 09:35:19 »

na tak czy na nie?? Cheesy bo jeśli to on to proponuje mu nadać miano trolla !!
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2008, 09:38:42 wysłane przez tedy87 » Zapisane

NI MA MNIE JUŻ TU: (((

dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Lipiec 10, 2008, 10:12:04 »

czy ty masz problemy z mózgiem? jak może w akwarium nie być filtra i to jeszcze w krewetkarium Shocked krewetki są dużo dużo bardziej wymagające i dużo bardziej wrażliwe na parametry wodne od ryb myślisz że krewetki to taka prosta sprawa? jak nie masz doświadczenia to lepiej nie zakładaj krewetkarium ja zanim swoje założyłem to czytałem fora całymi dniami pytałem się różnych ludzi co i jak czytałem strony internetowe a nie.... w krewetkarium musi być duża ilość mchów wątrobowców i innych drobnolistnych roślin oczywiście ,,normalne,, rośliny też możesz tam posadzić ale w mniejszej ilości a same krewetki to bardzo duży wydatek za małe stadko bienów lub crystal redów zapłacisz ok 80 zł  20 l to bardzo mało i dlatego możesz tam trzymać tylko jeden gatunek krewetek oczywiście niezbędna jest grzałka,filtr,odmulacz,nawozy,karma dla krewetek itd,
tedy87
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Lipiec 10, 2008, 10:28:52 »

jaki drogi wydatek?? Zaden początkujący krewetkomaniak nie kupuje od razu crystali, co chwilę tylko piszesz zeto drogie, a ja kupiłem 10 red cherry za 10 zł

lukasz2223
:)
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #19 : Lipiec 10, 2008, 11:23:27 »

w innym wątku przyjme krewetki napisał   ARON-JESTEM Z INOWROCŁAWIA zapomniał dodac,ze z laboratorium doktora X
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #20 : Lipiec 10, 2008, 11:24:55 »

a przy okazji nie macie wrażenia, że rozmawiamy z kamykiem ?
oj mamy Wink

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #21 : Lipiec 10, 2008, 13:33:17 »

jaki drogi wydatek?? Zaden początkujący krewetkomaniak nie kupuje od razu crystali, co chwilę tylko piszesz zeto drogie, a ja kupiłem 10 red cherry za 10 zł

nie mówię o red cherry tylko o jakiś wartościowych krewetkach red cherry to są mniej wartościowe od ślimaków co to za radocha mieć same red cherry...
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #22 : Lipiec 10, 2008, 13:46:02 »

a przy okazji nie macie wrażenia, że rozmawiamy z kamykiem ?
we własnej osobie

tedy87
Stały użytkownik

« Odpowiedz #23 : Lipiec 10, 2008, 14:02:23 »

nie mówię o red cherry tylko o jakiś wartościowych krewetkach red cherry to są mniej wartościowe od ślimaków co to za radocha mieć same red cherry...

Dla mnie np wielka, tak samo jak byś zapytał co za radocha trzymania samych gupików...

calypso
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #24 : Lipiec 10, 2008, 14:12:37 »

jak są mniej wartościowe od ślimaków to może trzeba zacząć sprzedawać ślimaki po złotówie.nie chce może ktoś kupić mam troche ślimaków zatoczków w promocji 2szt za złotówke.
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #25 : Lipiec 10, 2008, 14:35:07 »

egoista

jemioluszka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #26 : Lipiec 10, 2008, 15:10:31 »

Co do IP to ja np nie mam stałego bo TP ma zmienne wiec może jednak być z tym problem

126l:
5 neonów czerwonych
5 neonów inessa
5 kirysków pstrych
3 otoski
parka pretników karłowatych
krewetki amano
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #27 : Lipiec 10, 2008, 19:19:00 »

jak zmienial wikipedie dało radę Wink

Anfield
T29
Stały użytkownik

« Odpowiedz #28 : Lipiec 10, 2008, 19:58:25 »

ja już Ci coś gdzieś wcześniej napisałem, więc weź się uspokój malkontencie jeden
mam u siebie red cherry i amano, obserwacja i hodowla tych gatunków dostarcza wiele radości
a co do ślimaków obserwacja ampularii też może być ciekawa dla początkujących Wink
jak dla Ciebie liczy się tylko żeby mieć najdroższe krewetki to miej sobie te crystal czy co innego nawet po 100zł za sztukę, ale nie krytykuj innych, jak ktoś od tych twoich drogich krewetek woli red cherry to lepiej się w język ugryź (palce) zanim znów napiszesz swoje farmazony Angry

sorry wszystkich za off topic, ale mnie wkurza takie podejście Wink
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2008, 20:02:07 wysłane przez Anfield » Zapisane

T29 Cheesy
Pozdrawiam
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: