Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « Obsada do 33L akwarium i kilka innych pytań.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Obsada do 33L akwarium i kilka innych pytań.  (Przeczytany 3502 razy)
Morfeusz04
Stały użytkownik

Triquretta-moc trzech

« Odpowiedz #15 : Lipiec 18, 2008, 10:15:44 »

saszetka tropicala 12 g wieloskładnikowa może Ci starczyc nawet na miesiąc:D...pamietaj ze latwiej doprowadzic do "zgodnu"Tongue rybek przez dokarmienie niz przez niedokarmienie...rybki moga przezyc przez 2 tygodnie bez karmienia:) Proponowalbym karmic co 2 dni... no chyba, ze mnie ktos poprawi..moge sie mylic...Smiley
------------------------------------------------------------------------------
gdy karmisz rybki pokarm powinien zniknac w 5 min...jeśli zostaje powinienes go usunac z akwarium i zastanowic sie nad odpowiednim dawkowaniem:D
ja taką saszetkę mam na ok.3 miesiące ;p
Azaichi
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Lipiec 18, 2008, 10:22:48 »

Proponowalbym karmic co 2 dni... no chyba, ze mnie ktos poprawi..moge sie mylic...Smiley
A ja proponuje co tydzien robic 1 dzien przerwy w karmieniu Wink

Aaa no chyba, ze tak;)rozne sa serie karmienia...myśle, ze moja jest wystarczajaca:D...zmieniac juz jej nie bede bo rybki raczej juz sa przyzwyczajone:) to tak jak z moimi szczeniakami(labrador rettriever)Cheesy..mam ich 9:P

zarabiste sa:) wczoraj szczepione i niedlugo do wydania..ale to tak na marginesie bo to forum akwarystyczne:)

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: