BogdanW
Zainteresowany
Moje GG 2549533
|
|
« Odpowiedz #105 : Luty 15, 2007, 09:33:38 » |
|
Hey a ja mam na imię BOGDAN urodziłem się w KRAKOWIE bo tak chcieli moi starzy. Jestem starym zgredem,który akwarystyką interesuje się od czasu wyginięcia Dinozaurów (34lata).Poza nią jest duża pustka ,apotem muzyka(prawie wszystkie gatunki ze wskazaniem na Punk Rock i Metal).Lubię też kobiety i to wcale nie muszą być od razu MISS ŚWIATA, a takie co można z nimi spoko pogadać o pierdołach.Reszta o mnie na GG 2549533 jeżeli kogoś to w ogóle obchodzi.Jak coś to służę radą w sprawach akwarystyki.
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #106 : Luty 15, 2007, 13:59:35 » |
|
Jak czytam opis to żałuję, że nie mam pyszczaków w baniaku..... Witaj na forum.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
kkasiaj
Nowy
|
|
« Odpowiedz #107 : Luty 17, 2007, 11:21:31 » |
|
witajcie Kasia, 29 lat - ale czuje sie na 16 Prawde mówiąc zainteresowałam się tematem dopiero wczoraj - tak na poważnie, mimo że moje akwarium ma juz jakieś 3 latka, do tej pory mąz sie tym fascynował, uznałam, że najwyższy czas i na mnie, dlatego tutaj zbłądziłam. Mam 3-letnią córeczkę, która nie wyobraża sobie zycia bez naszego 250l zbiorniczka z pyszczakami. Jesli chodzi o zainteresowania - no to głównie grafika komputerowa i scrabooking, mam nadzieje że teraz takze akwarystyka i życie rybek. moje gg 615496 Pozdrawiam sobotnio
|
|
|
|
|
|
|
jogi_18
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #108 : Luty 17, 2007, 13:27:33 » |
|
Witam!! Mam na imie Artur mam 18 lat i jestem z Harasiuk(taka miejscowosc 40km od stalowej woli) Akwa mam juz od 6 lat na poczatku byl maly 100l baniaczek ale po 2 latach zostal zmieniony po dlugiej dyskusji z miomi rodzicami na 240l:d W tym baniaku mialem palety i neonki w otoczeniu wielu roslin:D Teraz od 3 miesiecy mam pyszczaki:D i biotop malawi!! nastepne bedzie jezioro tanganika ale to dopiero za okolo 2 lata:D
|
|
|
|
240L-MALAWI 15L-Krewetkarium
|
|
|
wisnia_gc
|
|
« Odpowiedz #109 : Luty 18, 2007, 09:38:45 » |
|
Hej mam na imie Grzesiek i mam 18 lat. Akwarystyka interesuje sie od 5 lat. Jestem z okolic Mielca. Mam 2 akwaria po 120 litrow jedno ogolne a drugie z welonami ktore mam od poczatku i trzymam je z sympatii jaka je daze. Mam tez 35l i 15l akwaria tarliskowe. Jesli ktos zainteresowany to prosze pisac na gg 2033709.
|
|
|
|
|
|
|
gigol
Nowy
|
|
« Odpowiedz #110 : Luty 18, 2007, 10:16:19 » |
|
Witajcie mam na imie Szymek mam 17 lat mieszkam w okolicy Rabki Zdrój. Akwarystyką interesuje się od siedmiu lat.Na początku miałem akwarium 20l, którym to opiekował się tata, a teraz po dłuższej przerwie nabyłem okazyjnie używane akwarium 80l z dwoma dorosłymi glonojadami, mam zamiar powiększyć swoją chodowle. Interesuje się motoruzacją elektronika i oczywiście akwarystyką Moje gg: 5780569
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2007, 15:42:26 wysłane przez gigol »
|
|
Moje akwarium: Glonojad ~20cm gurami 3 skalary mieczyk ślimak
|
|
|
Kleo
Nowy
|
|
« Odpowiedz #111 : Luty 22, 2007, 11:58:37 » |
|
Witam! Jestem Kasia, mam 11 lat (w maju 12). Interesuję się piłką nożną, chartami rosyjskimi, j. Rosyjskim i oczywiście akwarystyką. Mam już ponad 4-6 letnie doświadczenie. Na chyba 7 urodziny dostałam akwa na 45l. Teraz mam też na 45l, ale inne i z inną obsadą. Jakby co to zapraszam na gg. 5882642. Miło mi was poznać .
|
|
|
|
|
|
|
didi
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #112 : Marzec 02, 2007, 19:47:42 » |
|
Witam! Mam na imię Dorota, jestem z Wrocławia, mam 33 lata i dwójkę uroczych dzieciaczków Akwarium mam od niedawna, ale to trochę powrót do korzeni, bo w dzieciństwie razem z tatą mieliśmy spore 120l akwarium Poza tym kocham kanarki, mam w domku żółtego kanarka harceńskiego oraz żółtozielonego glostera koroniastego Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
|
|
|
|
|
|
|
Okrass
Zainteresowany
FotograF / StarY WilK MorskI =)
|
|
« Odpowiedz #113 : Marzec 02, 2007, 19:56:04 » |
|
mam na imie marcin..... mieszkam na mazurach....... mam 14 lat...... akwarystyka mnie bardzo kreci.... zajmuje sie nia od 3 lat..... ulubione ryby to pielegnice:ramireza i boliwijska oraz neony.........
|
|
|
|
AQWA 51l 7 x Neon Innesa (Paracheirodon innesi) Kirys Spiżowy (Corydoras aeneus) 2 x Zbrojnik Niebieski (Ancistrus multispinis) 2 x Barwniak Czerwonobrzuchy (Pelvicachromis pulcher) 3 x Krewetki Amano Krewetka Filtrująca Świderki =)
|
|
|
dami
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #114 : Marzec 02, 2007, 20:59:32 » |
|
mam na imie damian , 13 lat , ksywa slimshady . Akwarystyka zajmuje sie od 3 lat , dopiero od 5 miechów interesuje sie o wiele bardziej , na gwiazdke dostaje z 150-200L wiec mam nadzieje ze bede dazyl do celu !!jestem z wawy , gg prawie zawsze jestem , 8974012
|
|
|
|
|
|
|
lisek_92
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #115 : Marzec 03, 2007, 23:48:34 » |
|
czesc Mam na imie Bartek, Mieszkam w Świdniku woj. lubelskie. mam 15 lat interesuje sie: sportem,komputerami,skuterami no i troche akwarystyka(coraz bardziej mnie to wciaga ; ) Swoje pierwsze akwarium mialem jak bylem malutki.Rozbilem je w wieku 10 miesiecy. Akwarium stalo na podlodze, zawsze lubilem sie na nie przygladac, az pewnego dnia Bartus podszedl do akwarium i bachnal dynia. Woda sie wylala na podloge, rybki skakaly po calym pokoju, a mnie tylko glowa bolala (tak mowili rodzice). Babcia nie wiedziala czy ma lapac mnie czy rybki, wujek (wtedy 10 letni) krzyczal: Mamo BARTEK sie topi :PTeraz jak sobie to przypomne to mam taka nabite Ale tak na powaznie to akwarystyka zaczalem sie interesowac w wieku 11lat. Mialem 25l akwa i zolwia wodno-ladowego. Po paru latach zdechl A teraz na nowo zaczynam przygode z akwarystyka. Mam od ponad 2 miesiecy akwarium po zolwiu i tygodniowe 53 l akwa. Narazie jest tam kilka rybek ,ale to dopiero poczatek. moj nr. gg. 9296994
|
|
|
|
Moje akwaria dojrzewają 270l malawi i 450l
|
|
|
lucas71
Nowy
|
|
« Odpowiedz #116 : Marzec 04, 2007, 10:32:37 » |
|
Witajcie. Co prawda wszystko o mnie jest podane w moim profilu ale jak tu nie odpowiedziec na tak mile zaproszenie prezesaMam na imie Jacek, mam 36 lat, moja przygoda z "akwarystyka" (cudzyslow, bo w moim wykonaniu jest ona zalosna niestety...) zaczela sie 20 lat temu... Mialem piekne 150litrowe akwarium. Przy jego restarcie przenioslem ryby (brzanki rozowe) do malego akwarium a poniewaz bylo chlodno wlozylem im grzalke 120W bez termostatu to tego 20l akwarium... Poszedlem do szkoly... Pamietam jak plakalem po powrocie... Minelo 20 lat i pomyslalem, ze teraz, w dobie Internetu, znajde jakies forum akwarystyczne i wynagrodze Naturze tamten blad.. Dzieki Wam juz po czesci zaczynam realizowac to postanowienie i bardzo Wam dziekuje za to, ze jestescie wyrozumiali dla takich "maluczkich" jak ja. Pozdrowienia z Siedlec dla reszty swiata
|
|
|
|
Uczymy się języków obcych a po polsku piszemy i mówimy niepoprawnie - starajmy się to zmienić... ============================================================= Pozdrawiam. Jacek GG: 3673121
|
|
|
adi3641
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #117 : Marzec 04, 2007, 12:04:51 » |
|
Witam. Mam na imię Adrian i mam 29 lat, jestem z Tułowic (30 km od Opola). Akwarystyką interesuję się 4 lata, wcześniej miałem pielęgnice niebieskołuskie, meeki, perłowe, akkarki, salwinie i tonę kamieni. Teraz mam paletki, neonki i to mam w 325 litrowej wannie (bo moje dwa urwisy chciały się kompać jak ją postawiłem). Po za tą wanną mam jeszcze 140 litrowego holendra ale miśki chcą mieć krewetki w nim i jak zwykle dopną swego. Moje gg 10187963. Pozdrawiam adi
|
|
|
|
|
|
|
hergar
Nowy
|
|
« Odpowiedz #118 : Marzec 06, 2007, 14:40:06 » |
|
dziendoberek już od jakiegoś czasu czytam sobie to forum coś tam nawet napisałem no i wreszcie sie postanowiłem przedstawić zatem mam na imię Michał mam 29 lat mieszkam w Warszawie zainteresowania to fantastyka i fantasy w roznych formach oraz oczywiście akwarystyka właściwie odkąd pamietam w domu były akwaria natomiast na własną rękę akwaria mam tak z 10-12 lat ... na początku były to oczywiście piękniczkowate potem ewoluowało i ostatecznie stanęło na labiryntowcach i pielęgniczkach południowo amarykańskich ostatnio odkryłem krewetki ... i zakładam akwarium z muszlowcami
|
|
|
|
|
|
|
akwa209
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #119 : Marzec 12, 2007, 12:40:34 » |
|
Witam, mam na imię Iza. Mam prawie 20 lat. Mieszkam na Mazurach. Akwarystyką interesuje się juz od jakiegoś czasu, ale tak na powaznie to od dwoch miesięcy. Dzięki temu forum dowiedzialam sie mnostwo rzeczy na temat akwarystyki.
|
|
|
|
|
|
|
|