Mechanic
|
|
« Odpowiedz #195 : Lipiec 12, 2008, 07:18:21 » |
|
Hehe... Widze, ze watek sie rozrasta. I dobrze. Dobrze czasem wiedziec z kim ma sie do czynienia.
|
|
|
|
|
|
|
domino1982d1d
Nowy
|
|
« Odpowiedz #196 : Lipiec 12, 2008, 11:41:50 » |
|
Mam na imię Dominik. Mam 25 lat . Jestem z Miastka woj.pomorskie.Interesuje się muzyką, wędkarstwem ,sportem itd.,lubie piwo i dobra zabawe wśród znajomych. Akwarystyką interesuje się od 3 lat.
|
|
|
|
|
|
|
BeStol
|
|
« Odpowiedz #197 : Lipiec 12, 2008, 12:09:19 » |
|
Witam serdecznie. Mam na imię Beata, mam 34 lata i mieszkam w Chojnicach. Moją pasją są owczarki niemieckie. Bardzo się cieszę, że na tym Forum znalazłam osoby, które wspierają mnie w moich akwarystycznych poczynaniach. Dziękuję
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2008, 12:12:39 wysłane przez BeStol »
|
|
375 litrów
|
|
|
tajas
Nowy
|
|
« Odpowiedz #198 : Lipiec 12, 2008, 20:12:00 » |
|
WITAM.POZDRAWIAM Z SIEMIANOWIC ZACZYNAM OD NOWA PRZYGODę Z WODą, wiadomość zmoderowałem. pytania konkretne proszę zadawać w odpowiednich działach. ten służy do autoprezentacji. czywiście witamy na forum / szymonw
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2008, 21:35:50 wysłane przez szymonw »
|
|
|
|
|
tedy87
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #199 : Lipiec 12, 2008, 21:05:35 » |
|
Hej, jestem Dawid z Rudy Śląskiej, 21 lat student POL ŚL zainteresowania akwarystyka, astronomia, liczby kart itp w razie czego zawsze zapraszam na PW lub gg1130122 pozdrawiam wszystkich użytkowników !!
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2008, 21:36:42 wysłane przez szymonw »
|
|
NI MA MNIE JUŻ TU: (((
|
|
|
IzzY
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #200 : Lipiec 12, 2008, 22:02:20 » |
|
Cześć Mam na imię Iza, mam 21 lat. Jestem studentką III roku archeologii. Mieszkam w Łodzi. Akwarystyką interesuję się od niedawna, ale z całych sił staram się nadrabiać zaległości. Razem z moim chłopakiem opiekuję się akwarium 70l. Marzy nam się większe akwarium (tak około 300 litrów), na które powoli zbieramy Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
Kerran vain haaveeni nähdä sain en pienuutta alla tähtien tuntenut.
|
|
|
Andrzej92189
Nowy
|
|
« Odpowiedz #201 : Lipiec 12, 2008, 22:14:31 » |
|
Mam na imię Andrzej, jestem z Lublina, mam 27 lat. W marcu tego roku powróciłem do akwarystyki po ponad 10-letniej przerwie. Oprócz akwarystyki interesuję się jeszcze muzyką i kolejnictwem . Obecnie mam mały zbiorniczek 26 litrów, ale we wrześniu mam zamiar założyć większy zbiornik (puste szkło 457 litrów już czeka - hehe, prawdę mówiąc trochę mnie to przeraża ). Zapraszam na PW, chętnie nawiążę kontakt z każdym akwarystą. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
djdzej1000
|
|
« Odpowiedz #202 : Lipiec 13, 2008, 11:27:21 » |
|
djdzej1000. Witam wszystkich dziś się tu zalogowałem. Zapraszam wszystkich oczekujących pomocy. Posiadam podstawowe wiadomości na temat: - żałobniczka - danio pręgowany - kirysek pstry - neon czerwony - brzanka różowa - brzanka purpurowa - grubowarg dwubarwny Wiadomości dotyczą : opisu rybki, temp; pH; żywienia i krótkiego opisu. W internecie też to znajdziecie, ja sam też szukałem. Lecz jednak zauważalne są różnice dotyczące temp. i innych wartości. Zapraszam więc wszystkich do literatury fachowej. Ja chodzę do publicznej. Chętnie nawiąże znajomość z osobami z Gubina. Trochę o sobie: Mam na imię Andrzej (28 lat), akwarystyką zajmuje się od 3 lat. Moje hobby to motoryzacja, jazda rowerem, asg, militaria, majsterkowanie. Posiadam akwarium 30x30x22. Rybki: 5 Gupików, 3 Danio Tygrysie, 1 Glonojad. Wyposażenie: pokrywa szklana (własnego pomysłu i robocizny), pompka, filtr wew. Aquael Fan - 1 plus ( już pod większe akwarium ), w baniaku mam dekorację z kamieni pojedyńczych i sklejanych slikonem (zamki, droty itp.), roślinki sztuczne 4 szt; 2 korzenie. Mam zamiar kupić akwarium 60x30x30. Wtej sprawie zwracam się do wszystkich, którzy posiadaja więdzę i znają przede wszystkim ceny roślinek do takiego akwarium ( djdzej1000@wp.pl). Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
tedy87
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #203 : Lipiec 13, 2008, 11:33:01 » |
|
po pierwsze tu się tylko przedstawiamy, inne sprawy inne wątki, po drugie masz zła obsadę po trzecie sztuczności w akwarium po czwarte sztuczne rośliny?? pfu po piąte wszystkie informacje o tych rybach są na forum
|
|
|
|
NI MA MNIE JUŻ TU: (((
|
|
|
rybomaniak
Rybki to moja pasja
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #204 : Lipiec 14, 2008, 10:06:09 » |
|
Witam wszystkich! Mam na imię Piotrek, mam 15 lat i mieszkam w okolicach Tomaszowa Maz. i Łodzi. Akwarystyką zajmuję się od 10 lat. Na początku miałem same gupiki i akwa 25 l. Teraz moja hodowla została powiększona o akwa 200 l i 9 l. W 200 pływają rybki, a 25 i 9 służą jako akwa tarliskowe i do odchowu narybku. Może za jakiś czas zdobęde jeszcze jedno akwa 200l i jedno 80 l. Pozdrawiam!!! Chętnie nawiążę kontakt z akwarystami z mojej okolicy, szczególnie płci przeciwnej. Tel.697-680-297; GG 12206470.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2008, 10:08:45 wysłane przez rybomaniak »
|
|
Nie ma to jak dużo wody i rybki. Rybkami zajmuje się od dawna i ciągle dowiaduje się czegoś nowego.
|
|
|
renii2
Stały użytkownik
lubimy rybcie (;
|
|
« Odpowiedz #205 : Lipiec 15, 2008, 13:50:59 » |
|
No to w końcu chyba pora na mnie, witam wszystkich, mam na imię Renata, po trzydziestce , przygodę z rybciami zaczęliśmy- dzięki tęsknotom młodzieńczym męża- ponad rok temu. Interesuję się dobrą muzyką, literaturą( też dobrą) i moimi mężczyznami , no i oczywiście rybkami. Mieszkamy w Jadownikach( woj. małopolskie), pozdrawiam wszystkich forumowiczów
|
|
|
|
|
|
|
xenotodon
|
|
« Odpowiedz #206 : Lipiec 23, 2008, 00:23:33 » |
|
cześć. mam na imię marcin mam 31 lat. urodziłem się, a akwaria już były (tata). interesuję się niemalże wyłącznie akwarystyką. mogę podzielić się wiedzą na temat wszystkich ryb słodkowodnych, słonawowodnych a także lwiej części morskich, jak również innych zwierząt wodnych. pomogę przy leczeniu. mam codzienny kontakt z około setką gatunków ryb. przetestowałem masę sprzętu, lekarstw i preparatów
służę pomocą.
|
|
|
|
|
|
|
Tomacha
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #207 : Lipiec 23, 2008, 08:54:34 » |
|
Czesc. Mam na imie Tomek. Rocznik 1971 - a wiec dla wiekszosci uzytkownikow tego forum - juz senior... Mieszkam w Pruszkowie, pracuje w Warszawie. Jako nastolatek mialem kiedys akwarium - ok. 60 litrow, ramowe. Ale tamte czasy w akwarystyce i terazniejszosc to zupelnie rozne bajki. To hobby pozostaje do konca zycia. Przez dlugi czas zbieralem sie do tego aby ponownie zalozyc zbiorniczek. Do akwarystyki powrocilem jakis rok temu - z hakiem. Najpierw bylo 112 litrow. Gdy zdobylem wiecej wiedzy i doswiadczenia przyszedl czas na akwarium ktore mam w podpisie. A pewnie na tym nie koniec... Pozdrawiam wszystkich na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
dorka
Nowy
|
|
« Odpowiedz #208 : Lipiec 24, 2008, 13:01:07 » |
|
No to się dołączę Mam na imię Dorota, wiek 35l. Zawsze fascynowały mnie rybki i piękne akwaria. I tak za namową mojej córki (dzisiaj 6-latki) w zeszłym roku założyliśmy akwarium. Nie jest wielkie - zaledwie 50 litrów. Na początku nie było żadnych problemów, dlatego nie szukałam pomocy. Ale moja córka w przypływie miłości do rybek postanowiła je dokarmiać i klops... Tak tutaj trafiłam i bardzo się cieszę, bo przez te kilka dni na forum naczytałam się o tych kochanych rybkach a przede wszystkich skorzystałam z Waszej pomocy. Mam nadzieję że zawsze kiedy będę jej potrzebowała mogę na Was liczyć . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
początkująca20
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #209 : Sierpień 12, 2008, 21:38:48 » |
|
Tak strasznie lubie czytac wiadomosci od was wszystkich ze postanowilam po prostu zalozyc nowy watek nawet jesli za chwilke mnie pobijecie:) Wiecie co uwielbiam to forum mogłabym tu siedziec cały dzien i czytac o tym wszystkim. Czuje się wtedy mądrzejsza i za wszelka cene chcialabym zeby moje akwarium było jak najlepsze Robicie "kawał" dobrej roboty Chociaz taka poczatkujaca jak ja jest osoba dosc nieśmiałą to mam nadzieje ze predzej czy poźniej bede mogła z wami dyskutowac na te wszystkie tematy jak rowny z rownym Dzięki wam moje chore na ospe rybki wygladaja z dnia na dzien coraz lepiej nie mam juz w akwarium kiczowatej fototapety i mysle ze bedzie juz tylko lepiej. Mam nadzieje ze mogłam to napisac w akwarystycznych pogaduszkach
|
|
|
|
|
|
|
|