Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35
  Drukuj  
Autor Wątek: Zapraszam... przedstawmy się !  (Przeczytany 215598 razy)
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #210 : Sierpień 12, 2008, 21:42:29 »

Cieszę się, że podoba Ci się forum Smiley

Lepiej jednak tą wiadomość napisać w specjalnym wątku do witania się: "Zapraszam... przedstawmy się !"
http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=171.0

I pozwolisz, że przeniosę zaraz Twoją wypowiedź do niego.

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #211 : Sierpień 12, 2008, 21:44:07 »

Oooo rzeczywiscie jest taki wątek juz Smiley Bardzo przepraszam Smiley i nie mam nic przeciwko przeniesieniu go Smiley
sarco
Nowy
*

« Odpowiedz #212 : Sierpień 18, 2008, 06:27:20 »

To i ja się przywitam  Wink
Mam na imię Paweł, mieszkam w Żorach (Śląskie). Mam 24 lata, studiuję na 4 roku ochrony środowiska. Pierwsze akwarium założyłem w wieku 7 czy 8 lat, później była długa przerwa, aż dwa i pół roku temu wróciłem do tego hobby. Obecnie mam 2 baniaczki: 14 litrowe krewetkarium parapetowe i 41 litrową solniczkę. Jestem fanem miękkich korali, rybek z gatunku Gobiodon okinawae, kapeli In Flames i biegania na długie dystanse  papa

agula
Nowy
*

« Odpowiedz #213 : Wrzesień 06, 2008, 18:58:28 »

Witam! Mam na imie Aga i mam coś około 15 lat. Interesuje się informatyką, akwarystyką, zoologią no i może troszke medycyną.
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #214 : Wrzesień 08, 2008, 17:50:09 »

Witam wszyskich milusio   Wink  jestem Klara mieszkam w Warszawie.
Od zarani kocham wode i tak sie to zaczelo.
Poczatek to byly kraby, pozniej przez pol roku akwa bez obsady ale bombelki lecialy i roslinki rosly.Poczatek akwarystyki to jakies 2 rybki z oczka ktore zjadaly wszystkie inne ktore kupowalam.Ale przyszedl ktos kto ponoc sie znal ( niby akwarysta z 10letnim stazem) zachwycony nimi zostal obdarowany.
A pozniej to juz bylo z gorki, troche netu z wiadomosciami i tak moja obsada:
30 neonkow inesa
2 molinezje czarne
6 mieczykow czerwonych
ok 20-25 gupikow endlera
3 glonojady (8cm,15cm,30cm) nie wiem jakie
11 paletek (mutantow - nie calkiem wyksztalconych, ale je kocham) na probe by sprawdzic czy sobie dam rade
Wiem ze troszke ciasno, ale juz mam 275L tylko czekam na podstawe.
Akwarystka jestem dopiero od roku, ucze sie i ciesze sie ze trafilam na takich wspanialych ludzi  Cheesy
Pozdrawiam wiec wszystkich zyczac samych sukcesow nie tylko w akwarystyce !!!
moje gg 6260167
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2008, 20:17:07 wysłane przez gina2006 » Zapisane

~~@N@~~
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #215 : Wrzesień 08, 2008, 18:23:12 »

Mam na imię aneta, mam 14 lat i  jestem ze Starej wsi koło Brzozowa. Jesli ktos jest z tych okolic to bardzo prosze o napisanie do mnie na pw ponieważ poszukuję rybek w tej okolicy i moze wie gdzie jeszcze można kupić
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2008, 18:24:57 wysłane przez ~~@N@~~ » Zapisane
marek121221
Super aktywny

« Odpowiedz #216 : Wrzesień 08, 2008, 18:31:03 »

Hej mam na imię Marek mam 13lat i 4 akwaria jedno taty i moje 2 3 4 moje
mieszkam w Gorzowie koło Oświęcimia chętnie powymieniam się roślinkami  papa

gg-733380
lauri24
Super aktywny

Power^^

« Odpowiedz #217 : Wrzesień 08, 2008, 19:30:32 »

witam jestem laura i akwarystyką interesuję się tak na poważnie do marca Wink ...mieszkam w Zielonej górze i chętnie poznam akwarystów z tej okolicy  Wink interesuje się także ceramiką,plastyką,strzelaniem i jazdą konną...
zapraszam na pw w celu wymienienia doświadczeń i wiedzy ogólnej o akwariach  papa
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2008, 18:27:37 wysłane przez lauri24 » Zapisane

112l. Ogólne
30l.- Gupiki, platki
truskawa
Nowy
*

« Odpowiedz #218 : Wrzesień 15, 2008, 18:00:48 »

Witam! Nazywam się Iwa i również jestem z Zielonej Góry. Akwarystyką interesuje sie od dwóch lat i chętnie poszerzam swoją wiedzę w tej dziedzinie Smiley
JONASZ
Stały użytkownik

« Odpowiedz #219 : Wrzesień 15, 2008, 18:37:15 »

Cześć mam na imię Jonasz mam 14 lat i jestem z Poznania interesuje się numizmatyka Piłka Nożną  Akwarystyka interesuje się od jakiegoś 2 Miesięcy 

35L Budowa od nowa
GG-9414752
E-mail jonasz.kocik@wp.pl
Plonek
Nowy
*

« Odpowiedz #220 : Wrzesień 15, 2008, 19:07:47 »

Witam wszystkich ciepło, serdecznie i w ogóle mocno Cheesy

Moje imię to Dominik Wink Jestem pełnoletnim osobnikiem Tongue z dosyć bujną czupryną którą porastają moje pupilki Dredy Cheesy hyhy...lecz tylko z tyłu głowy Smiley Mieszkam od 18lat w Skawinie i na razie nie zapowiada się żebym miał ja opuścić. Dla słabo znających geografię, Skawina to niewielkie miasto koło Krakowa które założył jeden z Piastów a mowa tu o Kazimierzu Wielkim. Tak poważnie to akwarystyką interesuje się od pół roku ale pierwszą styczność z tym jakże pięknym i interesującym hobby miałem w wieku 15 lat Wink Jeszcze raz witam was i ciesze się że mogę dołączyć do waszego grona Wink

Pozdrawiam!

Pozdrawiam Wink

Tego co kocham nie oddam, moja duma, honor
Cokolwiek, bądź sobą i świat zdobądź.
Marcin14
Super aktywny

« Odpowiedz #221 : Wrzesień 16, 2008, 16:36:48 »

Witam wszystkich  Smiley

Mam na imię Marcin, mam 14 lat (prawie 15 Smiley) i mieszkam w Lublińcu w województwie Śąskim i chętnie poznam akwarystów z okolicy na pw. Smiley  Rybami interesuje się od dawna najbardziej akwarystycznymi (w oczku wodnym na podwórku też).Mam nadzieję że bedzie nam się razem dobrze pisało  Grin

pozdrawiam  Cheesy

250L słodkie
540L + 112L morskie
kaiowas
Nowy
*

« Odpowiedz #222 : Wrzesień 19, 2008, 21:28:28 »

Witam Wszystkich  Smiley

Mam na imię Damian, mieszkam w Bytomiu.

Obecne akwarium mam od miesiąca. Poprzednie zlikwidowałem jakieś 16 lat temu i to z wielkim żalem. Wtedy miałem pyszczaki i teraz też tak będzie.

Teraz jest zupełnie inaczej i bardzo mnie to cieszy  Grin Czasy się zmieniły i są dużo większe możliwości. Trochę jest tak, że uczę się do nowa (to forum bardzo mi pomogło).

Pozdrawiam  papa

Bocje, Kosiarki i Kiryski (200L)
michji
Cicha woda, brzegi rwie....
Stały użytkownik

« Odpowiedz #223 : Wrzesień 20, 2008, 19:50:34 »

Cześć. Jestem Michał, pochodzę z Tczewa, mam 15 lat i pięcio letni staż w akwarystyce. Posiadam 2 akwaria działające, dwa w budowie i jedno 300 litrów do kupienia:)
Kiedyś niby miałem wyjść z inicjatywą kółka akwarystycznego w szkole, ale nic z tego nie wyszło :/ Myślę że mam spore doświadczenie(skromność:)) ), chociaż ciągle uczę się nowinek o rybkach:D Bardziej interesuje mnie akwarystyka słodkowodna, ale lubię też żółwie żaby oczka wodne itd itp. Po za tym interesuje się modelarstwem, architekturą, roślinnością wszelkiego typu, zwierzętami, ,muzyką komputerami i wiele innych o których mógłbym pisać całymi dniami XD

Pozdrawiam
sqwara
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #224 : Wrzesień 22, 2008, 15:32:30 »

Siema Smiley

jestem Łukasz z Miechowa (miejscowość koło Kraka), w sumie małe miasteczko z zakonem Bożo Grobców. Akwarystyką się interesuje od niedawna, lecz od dawien dawna marzył mi się własny baniak :d Teraz gdy pracuję mam okazję spełnić swoje marzenie Cheesy Liczę na wyrozumiałość oraz cierpliwość do mnie, kiedy będę zadawał dość proste i głupie pytanka Cheesy

A właśnie mam 24lat pracuje jako projektant sieci elektrycznej i niskoprądowej, oraz studiuje zaocznie Inżynierię Lądową Cheesy

Moje akwaria: 126l.
Strony: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35
  Drukuj  

Skocz do: