Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35
  Drukuj  
Autor Wątek: Zapraszam... przedstawmy się !  (Przeczytany 214213 razy)
Niunia
Nowy
*

« Odpowiedz #90 : Wrzesień 25, 2006, 20:45:36 »

Witajcie Cheesy

czas na mnie:) Mam na imie Marta, licze 25 wiosenek. Uwielbiam nurkowanie i tenis. Mieszkam od kilku lat w USA.Zawitalam na forum bo walsnie zaczynam przygode z akwarystyka Cheesy
Gotfryd
Nowy
*

« Odpowiedz #91 : Listopad 12, 2006, 22:40:37 »

Afro
    Witajcie, Dzis trafiłem na to fotum, akwarium założyłem wczoraj Smiley 120x40x50 tak więc 240l  Grin
Jestem zdumiony iością informacji zawartych na forum, jestem pełen podziwu, ale ale
Chyba powinienem się najpierw przedstawić, tak więc....
Mam na imię Mariusz, lat 29 i pochodzę z Suwałk, ale koleje losu rzuciły mnie do Warszawy i w tym grodzie będę wzbogacał swą wiedzę ne temat akwarystyki .
Nie będzie to moje pierwsze akwarium  Embarrassed jednak będzie to pierwszy poważny( wcześniejszy to było 100l ogólny i 20l )  baniak zrobiony od poczatku do końca tak jak chcę (mam taką nadzieję  Marzyciel)
Akwarystyką interesuję się od 15 roku życia, a teraz wracam do gry po 8 latach przerwy (trzymajcie kciuki )
    Cieszę się, że mogę należeć do tak licznego grona fanatyków akwarystyki.
jezeli ktoś chciałby się ze mną skontaktować to najlepiej pod adresem nadworny.blazen@interia.pl
 Pozdrawiam i ruszam do dalszych kontenplacji na temat akwarystyki

« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2006, 22:45:15 wysłane przez Gotfryd » Zapisane

Powrót z głębin
Andrij
Super aktywny

« Odpowiedz #92 : Listopad 17, 2006, 16:19:31 »

Nazywam się Adrian mam 12 lat mieszkam w Pierśćcu. Akwarystyką zajmuje się od 2 lat. Mam dwa akwaria jedno 80l i 60l Lubię serfować po internecie. narazie nie mam jakichś swoich ulubionych rybek które bym z zapałem hodował. Mój numer GG: 8602371
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2007, 12:31:59 wysłane przez Andrij » Zapisane

GG: 2202940
Strona klubu w którym gram: www.blekitnipiersciecj.futbolowo.pl

swoje2
Stały użytkownik

« Odpowiedz #93 : Listopad 17, 2006, 18:05:28 »

Heyah

Mam na imię Marcin, mam 24 lata, mieszkam w Poznaniu, studiuję. Interesuje się akwarystyką, informatyką, sportem, trochę muzyką. W rybki "bawię się" od 5 lat. Mam dwa akwaria: 140 i 30 litrów.

Moja stronka: www.aquaserwis.republika.pl  ZAPRASZAM !!!
::Martyna::
Stały użytkownik

« Odpowiedz #94 : Styczeń 02, 2007, 16:08:57 »

Mam na imię Martyna, w tej chwili mam 13 lat, jestem z 1994r. Moje gg to 8915040, zadko jestem dostępna, bo zwykle siedzę na uniwersalnym koncie. Mam akwa 45 l., a w nim 2 molinezje, 2 gupiki i 2 prętniki karłowate. Niedługo akwarium idzie w stronę Azji <hahaha>, bo bardzo podobają mi sie gatunki ryb z azji.
Pozdrowienia.
Martyna
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2007, 14:55:04 wysłane przez ::Martyna:: » Zapisane

x))
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #95 : Styczeń 02, 2007, 18:05:48 »

Witam Grin
Nazywam się Piotrek mam 16 lat akwarystyką zajmuję się od 3 lat Smiley mam akwarium 46 litrowe i 15 litrowe  Cool
moje gg : 5763128
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2007, 18:32:16 wysłane przez MALY05 » Zapisane

[45] [15] [4]
kozak-93
Bywalec

« Odpowiedz #96 : Styczeń 09, 2007, 18:19:21 »

witam Grin terza czas na mnie. mam na imię kamil mam 14 lat. akwa mam już 8 lat Wink moje zinteresowania to :akwarystyka, rowery, komputer,ping-pong Cheesy

Astronotus ocellatus i drobnica.
jaxan
Nowy
*

« Odpowiedz #97 : Styczeń 11, 2007, 09:27:44 »

Witam
Jestem Piotrek, mam 25 lat, akwarium mam od bardzop dawna, ale jest to narazie 25 litrowy baniaczek, ale juz niedługo, bo zaczynam sie zanurzać coraz głębiej w podwodnym świecie i przymierzam sie do jakiegos 120sto litrowego Smiley ... i mam nadzieje, że potem będzie jeszcze głębiej Smiley
Pozdrawiam!
Agas
Nowy
*

« Odpowiedz #98 : Styczeń 13, 2007, 21:52:30 »

Mam na imie Agnieszka i razem z moją córką Natalką dostałyśmy 50l nędzy i rozpaczy bo komuś już się znudziło jego akwarium.Staramy się teraz doprowadzić to do jak najlepszego stanu.A czym się interesuje?Jest tego bardzo dużo.Wymienie te najważniejsze dla mnie.Pierwsze hobby od zawsze to robienie ręcznie koronek-szydełkowych,frywolitki,na igliczce,hafty i to co można nazwać rękodziełem artystycznym,a jest związane z plątaniem,zapłataniem i przeplataniem niteczek Smiley.Od jakiś kilku lat zaraziłam się pewną "chorobą" i zostalam audiofilem Smiley.Mam piękną kolekcje winyli(10000 szt.).Jestem też wielkim miłośnikiem rasowych świnek morskich(szczególnie rasa sheltie i coronet),a teraz powróciłam do akwarystyki. Smiley
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2007, 21:59:27 wysłane przez Agas » Zapisane
chudy
Gość
« Odpowiedz #99 : Styczeń 20, 2007, 16:27:44 »

to to tera ja..... Grin Tongue
Radosław mam na imię... i  21 lat mam...
z Gliwic chopak jestem....
Pracuje przy tworzeniu stron internetowych, akcja akwarium..... zainteresowałem sie od niedawna bo od sierpnia 2006 r. i narazie posiadam 25 l, 10l zbiorniki...
a w tej chwili pracuje nad 200l baniakiem z pomocą Seboosa.....
nie długo morze coś wyjdzie...
jak chceta to piszcie.... 5823465...

POZDRAWIAM
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #100 : Styczeń 20, 2007, 22:23:21 »

Agas, do zeszłego roku odkąd pamiętam zawsze miałam prosiaczka Smiley Nigdy nie były to świnki rasowe, ale ostatnia Miećka (na cześć żony Stanisława Anioła Wink) była niesamowita. Chodziła za mna jak pies, reagowała na imię, uwielbiała ze mną spać i  biegać po mieszkaniu. A najbardziej kochała mojego psa Wink Niestety musieliśmy skrócic jej cierpienia - rak macicy a na operacje za podeszły wiek - była ze mna małpiszon kochany ponad 6 lat.
Teraz dom bez prosiaczka bo przy 2 kotach nie bardzo to widzę, ale kiedys na 100% wrócę do tych zwierzatek. Brakuje mi czasami braku mozliwości spokojnego otworzenia lodówki albo zaszeleszczenia siatką Wink No i darcia ryjka przy obieraniu ogórków Wink
darkx4
Stały użytkownik

« Odpowiedz #101 : Styczeń 20, 2007, 23:26:33 »

Witam wszystkich Cheesy

Mam na imie Adrian. Mam 20 lat. Mieszkam w okolicy Ostrowca Świętkorzyskiego. Obecnie pracuje w administracji samorządowej Embarrassed. moje hobby to
1. Kulturystyka
2. Akwarystyka
3. Motoryzacja, zwłaszcza motocykle

Akwarium założyłem niedawno, może z 4 m-c temu wspólnie z dziewczyną. to nie jest mój pierwszy zbiornik. miałem też wcześniej, ale wtedy nie miałem zielonego pojęcia o rybkach Undecided. teraz dzięki forum idzie mi całkiem nieźle.
Pozdrawiam papa
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2007, 23:28:17 wysłane przez darkx4 » Zapisane
Agas
Nowy
*

« Odpowiedz #102 : Styczeń 21, 2007, 19:20:59 »

Wiesz malzonka,jak się poświęca czas świniaczkom to tak się właśnie zachowują.Potrafią się przywiązać jak psiak.Ja mam teraz takiego samca(nierasowa rozetka)który poznaje kroki Natalki na klatce schodowej,jak wraca do domu.Bardzo piszczy i czeka na swoją panią w przedpokoju.Jak się go zawoła na jedzenie to leci do kuchni,bierze w zeby co mu się da i biegnie do klatki.Natalka wstaje o 6.50 do szkoły.Żeby ją szybciej dobudzić wsadzałam jej świniaczka do łóżka.Po jakimś czasie świnior dokładnie o 6.50 zaczynał bardzo głośno piszczeć żeby sobie wygodnie pospać ze swoją panią.Drugi świnek ma rodowód i mimo że jest tak samo traktowany jak stary świniorek to nie ma takich zachowań.Ma zupełnie inny charakter.
Można trzymać prosiaki z kotami i nawet świetnie się dogadują,ale to ty znasz najlepiej temperament swoich kotów i wiesz jak się zachowają.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2007, 19:23:39 wysłane przez Agas » Zapisane
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #103 : Styczeń 21, 2007, 20:42:08 »

W tej chwili bym nie ryzykowała. Młodsza kotka ma niecałe pół roku i bajzel w głowie. Jest totalnie rozbrykana. Jeszcze za wcześnie. Druga kotka po sterylizacji z czorta stała sie aniołem i z Melka myslę, że by dało radę. No ale musi być jeszcze jeden czynnik - musimy mieszkać sami Wink bo moja Mama nie przeżyje kolejnego zwierzęcia i nawet błagania zięcia nic nie dadzą Wink
Agas
Nowy
*

« Odpowiedz #104 : Styczeń 21, 2007, 22:10:31 »

Mój mąż nie lubi zwierząt i też się nie zgadzał na posiadanie jakichkolwiek futrzaków.Ale zrobił wyjątek dla jednego świnka.Potem jak usłyszał o jeszcze jednym prosiaku nic nawet nie powiedział.Jak mu oznajmiłyśmy że to rasowy świń to się popukał w głowe.Skończyło się na tym że zawiózł nas do Warszawy(mieszkamy w Łodzi),kupił wymarzonego samca sheltie i był bardzo szczęśliwy jak widział ten niesamowity błysk w oczach dziecka.Dodam jeszcze że jak jechaliśmy po świniaczka to strasznie padało,a mąż nienawidzi jeździć w deszczu.
Jak dowiedział się o akwarium to tylko spojrzał na Natalke,ta zrobiła "szczenięce" oczy i nie umiał jej odmówić.
Ostatnio pytam go "zawieziesz mnie po rybki?" "nie" .Ja na to"dla Natalki,chciała żeby kupić jej jakąś nową rybke" "No to ubieraj się,jedziemy"
Tatuś zrobi wszystko dla swojej kochanej córeczki.....
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35
  Drukuj  

Skocz do: