Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2] 3 4 ... 6
  Drukuj  
Autor Wątek: Dobór obsady aqwa.  (Przeczytany 12108 razy)
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 06, 2008, 19:19:03 »

nie laska wpisać w Google ?

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 06, 2008, 19:29:39 »

Ładny ten Prętnik karłowaty i do tego spokojny. Jak na razie to chyba on będzie pływał w moim aqwa zamiast tych bocji.
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 07, 2008, 09:04:52 »

Co do tego prętnika karłowatego to trochę o nim czytałem i podobno samce czasami są agresywne a samice są bardzo płodne, a tego strasznie nie cierpię u mnie młode najczęściej przeżywały a wiadomo grozi to przerybieniem, no i w tedy niestety musiałem pozbawiać liczne ilości młodych życia Cry
MarteQ15
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 07, 2008, 09:07:53 »

Wściekły e?
Co do tego prętnika karłowatego to trochę o nim czytałem i podobno samce czasami są agresywne a samice są bardzo płodne, a tego strasznie nie cierpię u mnie młode najczęściej przeżywały a wiadomo grozi to przerybieniem, no i w tedy niestety musiałem pozbawiać liczne ilości młodych życia Cry

Załamka   Lips Sealed

Nie będe nawet tego komentował!
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 07, 2008, 09:12:21 »

A co ty byś zrobił na moim miejscu, w zoologicznych ryb brać nie chcą a nie po to aqwa zakładałem żeby klientów na Allegro szukać.
MarteQ15
Bywalec

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 07, 2008, 09:16:12 »

Roll Eyes ... I chyba nie po to zeby ja zabijać!   A co musialbys je sprzedawać ! Mogleś je oddac komus! wystarczylo napisac pare ogłoszeń napewno ktoś by wziąl! i watpie ze zaden sklep zoologiczny by nie chciał! Ja tez Hoduje ryby i mam co jakis czas duzo mlodych i zawsze z chcecia biorą ! wymieniam ja na inne lub na pokarm jakis sprzęt! Wystarczyloby sie dogadac!1!!!!!!  Wściekły

Ile ty masz lat!?
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 07, 2008, 09:22:23 »

Nie mam komu oddać, a w zoologicznych niedaleko mnie rybek nie chcieli ! A nie będę jeździł po całej Łodzi żeby co miesiąc oddawać młode ! Ale co to za różnica czy zjedzą je ryby czy szybko zginą np. przez zmiażdżenie ?
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 07, 2008, 09:22:35 »

A co ty byś zrobił na moim miejscu,
Skoro czytales ze sa tak plodno a wiesz ze nie masz warunkow na trzymanie narybku i jego prawidlowy rozwoj to po co je kupowales? Twoja wina a nie rybek ze sie tak namnozyly...

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
MarteQ15
Bywalec

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 07, 2008, 09:24:24 »

Nie mam komu oddać, a w zoologicznych niedaleko mnie rybek nie chcieli ! A nie będę jeździł po całej Łodzi żeby co miesiąc oddawać młode ! Ale co to za różnica czy zjedzą je ryby czy szybko zginą np. przez zmiażdżenie ?

Boże tego nie da sie czytać! Błagam moderatora o zamkni ęcie tego tematu!
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #24 : Wrzesień 07, 2008, 09:30:01 »

Wiedziałem że mogą być problemy z młodymi więc dlatego zamiast dwóch par gupika kupiłem samice i 3 samce ale i tak problem jest. Rozumiem że można być wrażliwym ale bez przesady, muchy pewnie zabijasz a o rybki dwa razy mniejsze od nich robisz taką aferę.
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #25 : Wrzesień 07, 2008, 10:16:38 »

szybko zginą np. przez zmiażdżenie ?
zmiażdżył to się chyba twój mózg jakiś czas temu ....
jak nie można zapewnić warunków młodym to się albo ryb nie kupuje, albo trzyma się tylko jednej plci np. w przypadku gupików same samczyki

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #26 : Wrzesień 07, 2008, 10:22:44 »

Słuchaj Misquamacus ja cie nie obrażam więc mnie nie denerwuj  Wściekły Powiedz mi dlaczego zabicie muchy, komara itp. jest tolerowane a zabicie rybki o rozmiarach podobnych do tych owadów przez którą aqwa będzie przerybione jest czymś tak strasznym.
lauri24
Super aktywny

Power^^

« Odpowiedz #27 : Wrzesień 07, 2008, 10:23:30 »

miażdżysz ryby ??!!  Shocked żal.pl przestań pisać takie żeczy bo ja normalnie zaraz wykituje  Lips Sealed zajmijmy się tematem a nie dyskusji o.... yhym

Słuchaj Misquamacus ja cie nie obrażam więc mnie nie denerwuj  Wściekły Powiedz mi dlaczego zabicie muchy, komara itp. jest tolerowane a zabicie rybki o rozmiarach podobnych do tych owadów przez którą aqwa będzie przerybione jest czymś tak strasznym.
bo ryby nie przenoszą malarii??  Wink

112l. Ogólne
30l.- Gupiki, platki
Arek0402
Bywalec

« Odpowiedz #28 : Wrzesień 07, 2008, 10:24:51 »

Zgadzam się z tobą lauri24, wróćmy do tematu.
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #29 : Wrzesień 07, 2008, 10:48:11 »

Muchy są "gościmi" nieproszonymi, nie hoduje sie ich. A ryby sam wybierasz, zapewniasz im warunki i jestes za nie odpowiedzialny. Wiec chyba kazdy zauważy różnice. Przepraszam za wtracenie sie ale rece opadaja jak sie cos takiego widzi. Przepraszam moderatorow.
Strony: 1 [2] 3 4 ... 6
  Drukuj  

Skocz do: