sebek2008
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #45 : Grudzień 17, 2008, 22:29:20 » |
|
Wszystko sie ze sobą komponuje. Dobra robota
|
|
|
|
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #46 : Grudzień 17, 2008, 22:40:43 » |
|
jeśli chcesz cos sprzedać to daj znac ja chętnie bym coś kupił, niedługo planuję restart oraz nowe akwarium. stwierdziłem, że nie ma co słuchać laików w sprawie akwarium. To forum uczy wszystkiego jesli chcesz to po swiętach napewno bede miał na sprzedaż hygrophilie polysperma, rotale, jezierzę, wąkrotkę, wywłocznik rdzawy
|
|
|
|
|
|
|
mlody_et
Zainteresowany
melex? jaki melex?jeden kiełbas i dwa bułki prosze
|
|
« Odpowiedz #47 : Grudzień 17, 2008, 22:46:52 » |
|
a coś z ryb ?
|
|
|
|
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #48 : Grudzień 17, 2008, 22:54:44 » |
|
tylko gupiki i skalary ale te ostatnie juz w większosci sprzedane Jeśli ktoś chętny to wymienie sie roslinami na krewetki
|
|
|
|
|
|
|
Msarun
Nowy
|
|
« Odpowiedz #49 : Grudzień 18, 2008, 00:48:11 » |
|
do 200l wrzuce krewetki tylko nie wiem czy w 26*C mi wytrzymają Ja wrzyciłem swoje red cherry do akwa z 26*C ok. 3 mies. temu - skóę zrzucają cały czas, rosną jak szalone, a wybarwione pięknie Twój zbiornik niesamowity, chętnie kupię myriophyllum tuberculatum (wywłucznik czerwony jeśli o tym mówisz) daj znać, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Lobuzio
Amator Amator
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #50 : Grudzień 18, 2008, 01:19:56 » |
|
Bardzo ładny ogród, i nie trzeba podlewać Zmiana na czarny żwir bardzo poprawiła wygląd akwa.
|
|
|
|
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #51 : Grudzień 18, 2008, 10:11:14 » |
|
wywłucznik który mam w akwarium Bardzo ładny ogród, i nie trzeba podlewać Zmiana na czarny żwir bardzo poprawiła wygląd akwa. no gdyby nie glony to nawet byłby bardzo prosty w prowadzeniu ten ogród no i te testy akwarystyczne ... każdy pokazuje co innego A dla kreweci to już mam przygotowane akwarium, dojrzewa sobie juz od 3 miesięcy i narazie jedyny lokator to gupiko-mieczyk, niestety jedyny którego udało mi się uratować z jedynego miotu jaki miała moja pani mieczykowa
|
|
|
|
|
|
|
kozak-93
|
|
« Odpowiedz #52 : Grudzień 18, 2008, 15:01:02 » |
|
Skrzyżowanie mieczyka i gupika jest niemożliwe , a to dlatego , że są z innej rodziny i posiadają inny kształt gonopodiów. Zapodaj fotki tej rybki.
|
|
|
|
Astronotus ocellatus i drobnica.
|
|
|
|
sonitta18
Nowy
|
|
« Odpowiedz #54 : Grudzień 20, 2008, 09:11:38 » |
|
Akwarium - marzenie Informuję, iż gdy zakupię większe, będę zgłaszała się po porady!!
|
|
|
|
|
|
|
zegarsky91
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #55 : Grudzień 21, 2008, 12:08:13 » |
|
zajefajne aquaria jak by coś sprzedawał z roślin to ja się pisze ;] pisz na pw kiedy i jak ;]
|
|
|
|
|
|
|
Chudy89
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #56 : Grudzień 21, 2008, 22:39:40 » |
|
Co tu dużo mówić, dzięki takim zbiornikom coraz bardziej kocham akwarystyke wiem do co jest ideałem i do czego chce dążyć:]
|
|
|
|
|
|
|
MateuszMława
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #57 : Grudzień 24, 2008, 10:32:06 » |
|
super akwa mi sie bardzo podoba
|
|
|
|
|
|
|
badrass
Bywalec
Mówi sie trudno i płynie sie dalej...
|
|
« Odpowiedz #58 : Grudzień 24, 2008, 12:22:38 » |
|
Pethro tak propo pokrywy, którą masz założona - moje pytanie: czy nie odkształca Ci się trochę te płaskownik, którym masz zasłonięte stateczniki ? U mnie strasznie się grzały więc i się odkształcało. Doszedłem do wniosku, że muszę zbudować solidną pokrywę i powstała z aluminium.
|
|
|
|
Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #59 : Grudzień 24, 2008, 13:44:20 » |
|
no sie odkształcały, a jak dołozyłem tam elektronike z 2 dodatkowych to tym bardziej ... ale teraz jest przynajmniej lekki przewiew
|
|
|
|
|
|
|
|