Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « POMóżCIE BLONDYNCE WYBRAć AKWARIUM :)
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: POMóżCIE BLONDYNCE WYBRAć AKWARIUM :)  (Przeczytany 4664 razy)
lauri24
Super aktywny

Power^^

« Odpowiedz #30 : Październik 10, 2008, 15:28:33 »

zostaw sobie otoski Wink
masz już jedno stado rybek po co ci kolejne Wink

112l. Ogólne
30l.- Gupiki, platki
zimbabwe
Bywalec

« Odpowiedz #31 : Październik 10, 2008, 19:09:51 »

Otoski ponoć właśnie ze wszystkich zbrojnikowatych najlepiej radzą sobie z glonami ale wiadomo że to nie jest całe ich pożywienie Smiley

Najpierw jesteśmy ludźmi - reszta to dodatki.
marek121221
Super aktywny

« Odpowiedz #32 : Grudzień 02, 2008, 22:11:38 »

MOżesz zamienić na krewecie
ja bym jednak zostawił otoski są fajowe papa

gg-733380
Tola
Stały użytkownik

« Odpowiedz #33 : Grudzień 03, 2008, 09:25:04 »

Mnie osobiście średnio się kształt i wymiar akwa podoba ale rozumiem ze na potrzeby mieszkaniowe jest najodpowiedniejsze. Mysle jednak ze mogłabyś się zastanowić czy nie masz jednak w innym miejscu na tyle przestrzeni aby nabyć akwarium niższe ale szersze. Szafką sie nie stresuj, ja również zamawiałam na allegro (mogę ci polecić dobry sklep) akwarium ale szafkę sama zaprojektowałam i zrobiłam na zamówienie. Miałam ten sam problem: wszystko musiało mi sie zmieścić co do centymetra Smiley
No i na początku nie spiesz sie z rybkami, posadź roślinki i poczekaj z miesiąc Smiley

karecik
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #34 : Grudzień 16, 2008, 15:55:46 »

Akwarium juz mam Smiley szafkę też Smiley jesli chodzi o wygląd to dla mnie jest bombowy - inny niż większość. Mimo wszystko dziekuję bardzo za zainteresowanie tym wątkiem. Pozdrawiam
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #35 : Grudzień 17, 2008, 07:54:05 »

akwarium już w drodze Smiley i wybrałam już rybki. A więc czy taka obsada jest ok (poszłam za propozycją lauri24) ??

10 x neon inessa lub czerwony
6 x kirysek panda
6x otosek
1 x bojownik

tylko tak siedzę i myślę czy to czasami nie będzie za mało tych rybek ?? może jeszcze jakis gatunek mogłabym dołączyć Huh? Bo tak naprawde będzie widac chyba tylko te neonki i bojownika nie? Kiryski plywają po dnie i tak naprawde nie są aż tak widoczne chyba ?? Proszę o podpowiedź.
Musze Ci powiedziec ze kiryski wcale nie plywaja tylko przy dnie, sa to najbardziej wdzieczne rybcie jakie masz w swojej obsadzie. Potrafia wniesc sporo ruchu i przyjemnosci w obserwacji - ganiaja sie grupkami po calym akwarium. Zycze powodzenia w zakladaniu i prowadzeniu  papa

Huubi
Nowy
*

« Odpowiedz #36 : Grudzień 21, 2008, 12:56:22 »

post do usunięcia. Przepraszam ale nie w tym temacie napisałem.
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: