Miło mi to słyszeć
Gdyby nie to ze sie rozchorowałem, taka zmiana nastąpiła by najwcześniej w maju... te rośliny to była zupełna improwizacja xD (i dowiedziałem się że nienawidzę sadzić hatarantery i nurzańca
, choć już wolę nurzańca niż Hataranterę...) trzeba czekać aż znowu będzie tak efektowna jak była w dniu.. czekajcie.. jak w dniu z 01.02.09r. (w 1 poście jedyne duże zdjęcie
) bo tam wyglądała naprawdę pięknie. Uwierzycie że miałem jej tylko 2 takie.. jak to nazwać .. te jej pączki
od listopada tak urosła.. Ach no i zapomniałem ogłosić dobrą nowinę (znaczy ja się cieszę
) Samolus zaczął sie dzielić
jak spojrzałem z góry to zauważyłem że już nie rośnie z jednego tylko z 2 obok siebie
No same plusy.. A no i jeszcze jedno pytanie mam do Was. Mam w tym akwarium takie super świetlówki (takie żywe kolory oddają) a w tym 2 te świetlówki są beznadziejne ;/ i chodzi mi o barwę a za bardzo się a tym nie znam ... wiem tylko za na świetlówce pisze:
SYLVANIA
STANDARD
F15W/ 54-765- T8
daylight.. potem już tylko strona WWW
i nie mam pojęcia jaka to barwa ;/ no i jeszcze mam zdjęcie tej świetlówki
i proszę o wyrozumiałość- w tej dziedzinie jestem tzw. "Osiołek".
EDIT:
Zobaczcie! To jak dla mnie niesamowite! Czarek jest u mnie 3 dzień i wiecie co zrobił? To zrobił:
Gniazdo
to chyba oznacza że mu się u mnie podoba
Gdybym miał samiczkę .... ale nie chcę małych rybek
Jestem prze szczęśliwy
niektórzy czekają na to miesiącami
Gniazdo jest .. no nie taki duże więc chyba jest młody ... ale się nie znam