FighterMan
Bywalec
Kocham Ramirezy!!!
|
|
« Odpowiedz #645 : Kwiecień 12, 2009, 18:45:44 » |
|
sory, przez przypadek nacisnąłem 2 hehe A z gatunków to na pewno Rc; Amano; orange; cr; HUMMEL; sp GREEN; BABAULTI; krewetki czyszczące; raz widziałem white pearl!
|
|
|
|
|
|
|
Lemur4
Nowy
|
|
« Odpowiedz #646 : Kwiecień 13, 2009, 01:05:44 » |
|
Jeżeli sprzedawca w sklepie oszukuje,wprowadza kupującego w błąd,lub w inny sposób nieuprzejmie nas obsługuje..to prosta sprawa.... W takim sklepie nie robi się już nigdy więcej żadnych zakupów.!!! Za moje ciężko zarobione pieniądze oczekuje profesjonalnego i rzetelnego podejścia do klienta. Sprzedawca może się pomylić ludzka rzecz,ale powinien sie do tego przyznać,przeprosić ,wyjaśnić.... wtedy sprawę można uznać za niebyłą.
|
|
|
|
Nie oglądam TVN -u...Tańca z gwizdami,M- jak Miłość ..kołków Mroczków,Chichopków,Wojewódzkich, Majewskich Pochanków, Durczoków.....zamiast Telewizji Taniej Sensacji oglądam - wodny świat i moje aqu 112 Low Tech i 45 l LT
|
|
|
Lemur4
Nowy
|
|
« Odpowiedz #647 : Kwiecień 13, 2009, 01:49:32 » |
|
W markecie to można sobie kupić co najwyżej termometr ew siatkę do ryb .... Polecam sklep na winogradach os.Zwycięstwa (P-ń)... Profesjonalne podejście do akwarystyki,sympatyczna pani podpowie ,doradzi,porozmawia.Z przyjemnością robi sie tam zakupy i chętnie wraca ponownie. Polecam wszystkim ten sklepik !
|
|
|
|
Nie oglądam TVN -u...Tańca z gwizdami,M- jak Miłość ..kołków Mroczków,Chichopków,Wojewódzkich, Majewskich Pochanków, Durczoków.....zamiast Telewizji Taniej Sensacji oglądam - wodny świat i moje aqu 112 Low Tech i 45 l LT
|
|
|
MichcioRoslina
|
|
« Odpowiedz #648 : Kwiecień 14, 2009, 15:47:39 » |
|
Sorry że się wtrącę ale temat wątku to: "Jak sprzedawcy robią w konia?" A nie: "Kto ma lepszego sprzedawce/sklep"
|
|
|
|
|
|
|
FighterMan
Bywalec
Kocham Ramirezy!!!
|
|
« Odpowiedz #649 : Kwiecień 14, 2009, 16:24:53 » |
|
43 strony zajmująprzestrogi, więc już wiedzą czego się ustrzegać. 1 strona zajmuje pochwały żeb nie zatracać nadziei e sągdzieś dobre sklepy
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester2008
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #651 : Kwiecień 24, 2009, 18:07:50 » |
|
Ja w sklepie ,,Buldog" we włocławku częssto kupuje rybki bo są u nich zdrowe i w świetnej formie... Ale do rzeczy zawsze obsługuje mnie taki miły pan ale tym razem go nie było... Był taki drugi młody poprosiłem go o molinezje Black Moly samice tylko całą czarną jeśli można(powiedziałem) Po czym facet wyciąga całą czarną Moli...OK miałem już ten gatunek i mówie kolowi że to mi wygląda na samca... On na to że na bank samice ide do kasy i się jeszcze dopytałem szefa sklepiku(chyba jest szefem) czy to samica bo mi nie wygląda... A on na to że jeśli to samica to on tańczy w balecie... Okazało się że nie było całych czarnych tylko czarno białe...dlatego pewnie otrzymałem samca^^
P.S:Ten co mi dał samca tak sie zdenerwował że mało ryby z siatki nie wyżucił :wink:
|
|
|
|
Akwa: 60l-ogólne 25l-dla narybku Foty Potem
|
|
|
Callanthe
Nowy
|
|
« Odpowiedz #652 : Maj 04, 2009, 18:13:09 » |
|
W markecie to można sobie kupić co najwyżej termometr ew siatkę do ryb .... Polecam sklep na winogradach os.Zwycięstwa (P-ń)... Profesjonalne podejście do akwarystyki,sympatyczna pani podpowie ,doradzi,porozmawia.Z przyjemnością robi sie tam zakupy i chętnie wraca ponownie. Polecam wszystkim ten sklepik ! Lemur4: A gdzie jest ten sklep na os. Zwycięstwa. Może uszło mojej uwadze choć dość często jestem na Zwycięstwa, bo mam tam babcię. Do rzeczy. W sklepie w Panoramie (P-ń) kupiłam pierwsze moje rybki. Obsługiwała mnie pani (blondynka, radzę jej unikać). Poprosiłam o 3 danio tęczowe, nie dość, że wcisnęła mi 5... to jeszcze zawyżyła mi cenę o dwa razy (za same neonki, 5szt). Po czym po tygodniu dwa danio mi zdechły...
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2009, 18:23:42 wysłane przez Callanthe »
|
|
|
|
|
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #653 : Maj 04, 2009, 20:09:52 » |
|
Poprosiłam o 3 danio tęczowe, nie dość, że wcisnęła mi 5... to jeszcze zawyżyła mi cenę o dwa razy (za same neonki, 5szt). Po czym po tygodniu dwa danio mi zdechły...
A ile Ty masz lat ze prosisz o 3 ktos Ci sprzedaje 5 i to po zawyzonej cenie ? ? ? - znasz cyferki ? umiesz liczyc ? a moze Ci grozili ?
|
|
|
|
|
|
|
MichcioRoslina
|
|
« Odpowiedz #654 : Maj 04, 2009, 20:28:29 » |
|
Wiesz gina, niektórzy są po prostu tacy nieśmiali. Tez taki bylem. Fakt że było to dawno, ale było.
|
|
|
|
|
|
|
marek121221
|
|
« Odpowiedz #655 : Maj 04, 2009, 20:30:27 » |
|
A czemu jej nie zwróciłaś uwagi
|
|
|
|
gg-733380
|
|
|
Callanthe
Nowy
|
|
« Odpowiedz #656 : Maj 05, 2009, 13:29:26 » |
|
Chciałam, ale jak już zaczęłam to odwróciła moją uwagę mówiąc o roślinach... No i potem ciągle gadała, aż nabiła w kasie i dała mi paragon... A potem to już tak głupio, się zawracać, ale cóż ma się pecha czasami. Ma to też swoje dobre strony, bo znalazłam super sklep w moim mieście... I już nie muszę jeździć do Panoramy. (: Pozdrawiam, Callanthe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Muchomorek
Super aktywny
...a cыновья уходят в бой!
|
|
« Odpowiedz #658 : Maj 07, 2009, 12:15:34 » |
|
Chłopak się naczytał gazet dla dzieci i też chciał sfotografować akwarium przed i po zmianie, ale coś nie wyszło. W sumie sprzedaje: przyssawkę, korek lipowy w strzykawce, kawałek węża, zawór przeciwzwrotny i chyba 2 korki do butelek oraz technologię!
|
|
|
|
|
|
|
miki12101
Zainteresowany
Impossible is nothing
|
|
« Odpowiedz #659 : Maj 07, 2009, 13:28:37 » |
|
Przepraszam, że się wtrącam, ale sprzedawca w akwarystycznym jest po to, aby sprzedać ryby(czyli zwykły sprzedawca np. Taki jak w warzywniaku). Często my kupujemy właściwe ryby, a potem mamy pretensje typu "Sprzedawca dał mi złe ryby". Poza tym jak niektórzy przychodzą i mówią "poproszę rybki, które mogą być z gupikami" to skąd on wie jakie tam mamy warunki...
|
|
|
|
|
|
|
|