Ludi15
Nowy
|
|
« Odpowiedz #780 : Marzec 31, 2010, 15:58:12 » |
|
Na sprzedawców nie ma bata... Ale są sklepy uczciwe odkąd kupiłem pierwszego zwierza chomika w wieku 7lat chodziłem do jednego zoologicznego Legnica ul. Muzealna hehe reklama jak najbardziej pozytywna. Miło, fachowo, bez wciskania farmazonów o kulach, np. bojowniki trzymają w całkiem sporych zbiorniczkach w raz z innymi rybciami;) tylko ostatnio sprzedawca się często myli więc uważajcie. I paletki trzymają w temp 24C i jakieś wygłodzone są... A w innym zoologu (nie chcę im anty robić nowi są ) zrobiłem im mini hardcore za trzymanie bojowników w kupkach koło siebie. Żebyście widzieli minę sprzedawczyni, młoda około 20-3lata kurde schrupał bym ją ale zniechęciła mie głupotą Ale ważne że pomogło przeniosła rybki do małych zbiorniczków 9l i pozasłaniała je przed sobą kartonikami Wszystko skończyło się na tym że jej pomogłem i jeszcze dostałem nr. tel Nie wiem jak ten sklep sie utrzymuje... Sprzedawca bardzo niemiły, nie szanuje zdania i gustu klienta, a w dodatku słabo zaopatrzony !
|
|
|
|
Pozdrawiam!
gg 4064065
|
|
|
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #781 : Marzec 31, 2010, 16:05:37 » |
|
Na sprzedawców nie ma bata... Ale są sklepy uczciwe odkąd kupiłem pierwszego zwierza chomika w wieku 7lat chodziłem do jednego zoologicznego Legnica ul. Muzealna hehe reklama jak najbardziej pozytywna. Miło, fachowo, bez wciskania farmazonów o kulach, np. bojowniki trzymają w całkiem sporych zbiorniczkach w raz z innymi rybciami;) tylko ostatnio sprzedawca się często myli więc uważajcie. I paletki trzymają w temp 24C i jakieś wygłodzone są... A w innym zoologu (nie chcę im anty robić nowi są ) zrobiłem im mini hardcore za trzymanie bojowników w kupkach koło siebie. Żebyście widzieli minę sprzedawczyni, młoda około 20-3lata kurde schrupał bym ją ale zniechęciła mie głupotą Ale ważne że pomogło przeniosła rybki do małych zbiorniczków 9l i pozasłaniała je przed sobą kartonikami Wszystko skończyło się na tym że jej pomogłem i jeszcze dostałem nr. tel Nie wiem jak ten sklep sie utrzymuje... Sprzedawca bardzo niemiły, nie szanuje zdania i gustu klienta, a w dodatku słabo zaopatrzony ! Ja też się zdziwiłem... Mieszkam teraz we Wrocławiu, ale pochodzę z Legnicy i zawsze pamiętałem, że sklep na muzealnej był najlepszym w mieście. ostatnio gdy wróciłem do hobby przy okazji powrotu na kilka dni do Legnicy postanowiłem odwiedzić ten sklep. Byłem w szoku!!! tam nic nie ma a jak jest to wygląda tak beznadziejnie i badziewni, że na wspomnienie tego co było kiedyś, a jest teraz... ŻENUJĄCE.
|
|
|
|
|
|
|
Muchomorek
Super aktywny
...a cыновья уходят в бой!
|
|
« Odpowiedz #782 : Kwiecień 02, 2010, 19:37:27 » |
|
U nas w sklepie widziałem dzisiaj pielęgnice papuzie po 8-9 cm około - było ich kilkanaście w zbiorniku 25 l. Już widzę, jak będą sprzedawane do akwarium 16 litrów, bo takie jest największe w sklepie. Interes się kręci, a ceny są niezłe: gurami po 9-9,50, malutki gupik 4,5 itp.
|
|
|
|
|
|
|
robocik411pc
Nowy
|
|
« Odpowiedz #783 : Kwiecień 03, 2010, 21:33:29 » |
|
ja miałem tak ze moze to niedotyczy ryb w pewnym sensie ale gosciu z zoloogicznego szprzedał mi chore rosliny i potem moje ryby zahorowaly
|
|
|
|
|
|
|
M G
NIE NABIJAĆ POSTÓW
Zainteresowany
gg: 12084964
|
|
« Odpowiedz #784 : Kwiecień 25, 2010, 01:15:51 » |
|
Od roślin ryby ?? nie ogarniam to możliwe??
|
|
|
|
Pozdrawiam [/color
|
|
|
MichcioRoslina
|
|
« Odpowiedz #785 : Kwiecień 25, 2010, 08:15:05 » |
|
Z roślinami pewnie jakieś bakterie się dostały czy cuś. Może nawet jakiś nosiciel się trafił.
|
|
|
|
|
|
|
arti-131
|
|
« Odpowiedz #786 : Kwiecień 25, 2010, 20:35:22 » |
|
To okropne ja sam sobie tak całą obsadę rozwaliłem , bo też przyniosłem ze sklepu jakieś badziewie na roślinkach Muchomorek nie martw się u mnie też ceny gupików i gurami takie są
|
|
|
|
|
|
|
lolipop
Nowy
|
|
« Odpowiedz #787 : Czerwiec 05, 2010, 18:58:52 » |
|
To lepszy gosc jest w Skawinie kolo krk . Sprzedaje Gupiki pod nazwa '' Rekiny'' za 6 zl za sztuke Zmienione:)
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2010, 07:26:38 wysłane przez lolipop »
|
|
|
|
|
Jaroe
Zainteresowany
Nie jestem najleprzy
|
|
« Odpowiedz #788 : Czerwiec 05, 2010, 19:02:54 » |
|
Sprzedaje Glupiki pod nazwa chyba gupiki
|
|
|
|
Precz ze sztucznotą w akwarium !!! (nie lubie np.statków i gupich zamków)
|
|
|
Jaroe
Zainteresowany
Nie jestem najleprzy
|
|
« Odpowiedz #789 : Czerwiec 15, 2010, 12:17:36 » |
|
W y tu piszecie o sklepach w których sprzedawcy kantuja i wciskaja Ja znam taki sklep w brodnicy na ul 18 maja W tym sklepie jest profesionalna pomoc . A raz jak chciałem kupic sumiki rekine to powiedziała rze jest opa i nie sprzedała a ospe miał tuko 1 rekinek
|
|
|
|
Precz ze sztucznotą w akwarium !!! (nie lubie np.statków i gupich zamków)
|
|
|
asagoth
Coldwater
Super aktywny
Rock 'n' roll baby
|
|
« Odpowiedz #790 : Czerwiec 15, 2010, 12:40:10 » |
|
W y tu piszecie o sklepach w których sprzedawcy kantuja i wciskaja Ja znam taki sklep w brodnicy na ul 18 maja W tym sklepie jest profesionalna pomoc . A raz jak chciałem kupic sumiki rekine to powiedziała rze jest opa i nie sprzedała a ospe miał tuko 1 rekinek
Ja prosze edytuj tekst który piszesz Sorki za OT
|
|
|
|
|
|
|
Tomaha
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #791 : Czerwiec 15, 2010, 13:54:13 » |
|
To dobze ze nie sprzedal.
|
|
|
|
|
|
|
Elvadom
Nowy
|
|
« Odpowiedz #792 : Czerwiec 16, 2010, 06:57:09 » |
|
A u mnie w zoologicznym pracuje znajoma mamy i mnie nigdy nie oszukała
|
|
|
|
|
|
|
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #793 : Czerwiec 17, 2010, 21:28:13 » |
|
http://www.allegro.pl/item1075197717_anubias_coffeifolia_ridian.htmlnie dziwię się, że bez glonów jak roślinka hodowana emersyjnie pół biedy bo to tylko anubias to da radę w akwarium, chociaż pewnie swoje odchoruje jak nawet nie wie co to woda w czystej postaci;) Powinno się regulować prawnie, że nie jest napisana prawda odnośnie niektórych produktów, które są sprzedawane jako roślinki akwarystyczne a tak na prawdę nie mają z akwarystyką nic wspólnego
|
|
|
|
|
|
|
darcio
Bywalec
Jeden z moich kirysków :)
|
|
« Odpowiedz #794 : Czerwiec 18, 2010, 08:00:35 » |
|
U mnie w Lubaczowie do końca nie można wierzyć sprzedawcom w zoologicznych . Choć znają się na rybach ale wciskają all . Mojej koleżance wcisneli do kuli 2 danio i welonke . . Kideyś w jednym zoologu była babka i chciała kupic jakaś rybkę . Chciała molke ale miała za małe akwa i powiedziałem że duże rosna . Odradzałem im rybki niektóre ale jak przyszedł sprzedawca i się zapytali czy molek może być powiedział że tak i ja się ulotniłem bo wiesz mogłaby mieć jakieś wąty do mnie xD
|
|
|
|
|
|
|
|