Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « Lisu - 200l początki roślinnego na ziemi...28.03.2009 nowe fotki
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Lisu - 200l początki roślinnego na ziemi...28.03.2009 nowe fotki  (Przeczytany 4473 razy)
Lisu
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Marzec 26, 2009, 16:16:41 »

Witam

dodałem nowe fotki proszę o komentarze:)
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2009, 22:48:58 wysłane przez Lisu » Zapisane
bobiktor
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Marzec 28, 2009, 22:57:19 »

hej jakiej ziemi użyłeś?
Cardangel
"Przyrodnik" na swobodzie to jak wariat w samochodzie
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Marzec 29, 2009, 09:24:27 »

Robiłeś restart w połowie miesiąca?? dw tygodnie chyba nie minęły a już tam krewecie śmigają. Trochę cierpliwości by Ci się przydało a widac że Natura nie dała Ci wystarczającej lekcji. Mam nadzieje że przynajmniej dodajesz jakąś biologię. Moim zdaniem restartowałeś niepotrzebnie a pomimo 4 lat doświadczeń jak dla mnie to akwarium nie powala. Poczytaj trochę to forum a sam znajdziesz swoje błędy i wyciagniesz wnioski. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Lisu
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Marzec 29, 2009, 11:42:24 »

Witam

Cardangel to jest akwarium typu low-tech (ryby się wpuszcza już na drugi dzień po zalaniu zbiornika, słabe oświetlenie i żadnych nawozów) proponuje lekturę Diany Walstad tam się można wszystkiego dowiedzieć

kolejna sprawa jakie krewetki? gdzie Ty je widzisz? Wink

Co do restartu uważam że był potrzebny, miałem już dość kombinowania z nawozami itp które i tak nie przynosiły efektu. Teraz jestem bardzo zadowolony roślinki rosną w miarę dobrze i myślę że będzie jeszcze lepiej...

Ziemie mam firmy Kronen z włóknami kokosowymi

pozdrawiam
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: