No sorki ale te głazy wyglądają koszmarnie ciekawe jak będziesz to odmulał .Fototapeta ładna ale tu tworzy koszmarne połączenie ,W temacie roślin też nie jestem zwolennikiem nadmiaru ale tu wsadziłbym jeszcze cokolwiek taniego nap moczarkę chociaż na początek potem zawsze można wydać .
To nie są głazy tylko grube kamyki
i są tylko po prawej stronie akwarium na 20% objetosci dna. Niechcialem rowniutkiego dna z kamyczków z tej samej wielkosci ... zreszta mogę zawsze je wyjac. Co do odmulania to jeszcze nie wiem jak to zrobie ale napewno jakos sie da .... a jak odmulaja osoby ktore maja zarosniete w 90% akwaria?. Co do roslin to jestem zwolennikiem zasady kup pare zrob tak zeby uroslo ci 10 razy wiecej. Fototapeta nie ma znaczenia , poprostu nie ma byc widac sciany wiec nie przywiazuje do niej wagi. Jest ona przyklejona na tasmy wiec nie przylega i jest ciemniejsza wiec nie rzuca sie w oczy.
Najlepiej to by było zamiast napełniać zbiornik wodą, kupić tyle roślin ile potrzebujesz, zasadzić je i dopiero zalać zbiornik do końca. I jeszcze ta fototapeta... Nie przepadam za obrazkowymi :/ Miejmy nadzieję, że kupisz więcej roślin i nie będzie widać tła
Pozdrawiam!
Byłoby łatwiej , tylko co za radocha kupić wszystko gotowe
? no i nie kazdy wie juz na poczatku jak ma docelowo wygladac roslinnosc w akwarium.
A nie lepiej roslin jeszcze dosadzic zamiast rybek (na rybcie jeszcze za wczesnie) bo masz jeszcze pusciutko. a jak rybcie beda plywac to ciezko bedzie z dosadzaniem bez stresu dla nich
Zgadzam się z Tobą aczkolwiek jestem osobą niecierpliwą i myślę ze zalobniczki przezyja
a z biegiem czasu beda sie tam czuly coraz lepiej ... ktos w koncu musi tam srać ;p a moje kupy sa za duze.... co do dokupienia roslin to narazie nie planuje ... no moze jeszcze z 1dną.