a Ty wciąż sie upierasz że próbowałas i działa wspaniale...wystarczyło powiedzieć że nie nie próbowałas ale słyszałaś o tym i już - ale racje przyznać ali? tej złej ali ? nie nie można
i nie tylko ja :
Odp: Inwazja ślimaków !!!!!!!!!!!
« Odpowiedz #13 : Październik 15, 2008, 12:26:27 »
--------------------------------------------------------------------------------
Wybierałem ręcznie po 20-40 ślimaków dziennie. Głównie zatoczki.
Wyłapywałem na marchewkę, średnio z 20 sztuk nad ranem znajdywałem.
czesio 11
Gość
Odp: Inwazja ślimaków !!!!!!!!!!!
« Odpowiedz #20 : Październik 15, 2008, 14:10:22 »
--------------------------------------------------------------------------------
Ok sprubowałem z marchewką rano było ich na plasterku Ok 30 lub więcej.Dzięki wam za wszystkie porady
memozee
tańcząca z welonem
Odp: mam ślimaki plaga !!!!!!!!!
« Odpowiedz #5 : Luty 18, 2008, 22:59:10 »
Regularnie wyłapuj też ślimaki na marchewkę-powinno pomóc i pamiętaj :CHEMIA TO OSTATECZNA OSTATECZNOŚĆ xD !!
19maciej19
Odp: Jakie rybki zjadają ślimaki?
?
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 26, 2008, 20:23:10 »
ugotuj marchew i obierz ze skórki i wrzuć do akwa.
Slimole zaczną wychodzić a ty je wyłapiesz i dasz do sklepu jako pokarm do bocji i trochę zarobisz
juta
Nowy
Odp: pułapka na ślimaki!!
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 05, 2007, 17:38:43 »
miałam taki problem i znalazłam jego rozwiazanie nie musze kupować bocji które robią dziury w roślinkach,nie wydaje kasy na pułapki tylko wystarczy-sprawdzone- GOTOWANA MARCHEWKA
NA NOC I POWTÓRZYĆTO KILKA RAZY działa naprawde
naprawde spróbójcie
wiecej nie chce mi sie juz szukac