Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Drukuj  
Autor Wątek: Nestoor 240 L - relacja z zakładania  (Przeczytany 41289 razy)
owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #75 : Grudzień 27, 2008, 23:42:42 »

Mam wrazenie ,ze z ciekawie zapowiadajacego sie tematu " Relacja z zakladania" nie pozostalo nic . Targowisko . I chyba dobrze ,ze jest w pogaduszkach .
A byl taki piekny wstep . Szkoda.
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #76 : Grudzień 28, 2008, 10:00:20 »

Mam wrazenie ,ze z ciekawie zapowiadajacego sie tematu " Relacja z zakladania" nie pozostalo nic . Targowisko . I chyba dobrze ,ze jest w pogaduszkach .
A byl taki piekny wstep . Szkoda.

Na szczescie nie kazdemu musi sie podobac Wink

Za 2 dni instalacja korzeni na które wydałem fortunę.

< tu bedzie foto>

Zapraszam do mojego akwarium:
112L
Tommy Angelo
Nowy
*

:)

« Odpowiedz #77 : Grudzień 28, 2008, 10:22:07 »

Ja już ostatni raz zmienię temat i się nie wtrącam więcej... Marchewka to nie wypał, aż jeden ślimak rano był. Więcej by było chyba na ołówku, jakbym włożył  Grin No nic, trzeba wrócić do ręcznej robótki  Grin

Pozdrawiam
owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #78 : Grudzień 28, 2008, 10:44:27 »

Na szczescie  Huh Jezeli nazywasz to szczesciem ,to po co te wstepy ? Rozumiem ,ze chciales po prostu zaistniec i to Ci sie udalo bez watpienia ; cel osiagnieto . papa
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #79 : Grudzień 28, 2008, 11:23:43 »

to nie sa rady giny, tylko powielenie wiadomosci wyczytanej z forum - ale i sprawdzonej u mnie z powodzeniem  Cheesy
a ali zlosliwosci w moim kierunku sa jak widze niewyczerpane - zycze powodzenia w dalszej owocnej pracy  Good !
gina chyba mnie źle zrozumiałaś... ja specjalnie Cie przecież pytałam czy wypróbowałaś ta metodę że ja polecasz czy tylko słyszałaś o takowej - i Ty twierdziłaś i twierdzisz nadal że owszem próbowałaś i sie sprawdza...Tylko po co? kto Ci w to uwierzy skoro nikomu to nie działa? masz juz po swojej radzie dwóch uzytkowników którzy z niej skorzystakli z zerowym efektem a wcześniej odkryło to już wielu ... a Ty wciąż sie upierasz że próbowałas i działa wspaniale...wystarczyło powiedzieć że nie nie próbowałas ale słyszałaś o tym i już - ale racje przyznać ali? tej złej ali ? nie nie można

nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #80 : Grudzień 28, 2008, 11:24:11 »

Na szczescie  Huh Jezeli nazywasz to szczesciem ,to po co te wstepy ? Rozumiem ,ze chciales po prostu zaistniec i to Ci sie udalo bez watpienia ; cel osiagnieto . papa

Chyba sie nie zrozumielismy .... komu bedzie sie podobac to bedzie czytac , nie ingeruje w komentarze ( ani w ich jakosc ani ilosc) , wiec nie rozumiem do czego pijesz  Huh a na byciu popularnym w internecie mi nie zalezy Smiley

112L
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #81 : Grudzień 28, 2008, 11:35:10 »

Wymiary korzenia w najwyższym i najdluzszym miejscu.

W sumie nie wiem czy nie za duzy ... i w jakiej pozycji go umiescic ..... ale to byla milosc od pierwszego wejrzenia Smiley

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2009, 17:15:31 wysłane przez nestoor » Zapisane

112L
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #82 : Grudzień 28, 2008, 11:43:54 »

Ps moje akwarium znajduje sie bokiem do wejscia do pokoju (nie mialem lepszego miejsca niestety) ... czy rybki sie przyzwyczaja? bo narazie jak przechodze to sie ploszą.

112L
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #83 : Grudzień 28, 2008, 12:20:34 »

a Ty wciąż sie upierasz że próbowałas i działa wspaniale...wystarczyło powiedzieć że nie nie próbowałas ale słyszałaś o tym i już - ale racje przyznać ali? tej złej ali ? nie nie można

i nie tylko ja :

Odp: Inwazja ślimaków !!!!!!!!!!!
&laquo; Odpowiedz #13 : Październik 15, 2008, 12:26:27 &raquo;   

--------------------------------------------------------------------------------
Wybierałem ręcznie po 20-40 ślimaków dziennie. Głównie zatoczki.
Wyłapywałem na marchewkę, średnio z 20 sztuk nad ranem znajdywałem.

czesio 11
Gość
  Odp: Inwazja ślimaków !!!!!!!!!!!
&laquo; Odpowiedz #20 : Październik 15, 2008, 14:10:22 &raquo;   

--------------------------------------------------------------------------------
Ok sprubowałem z marchewką rano było ich na plasterku Ok 30 lub więcej.Dzięki wam za wszystkie porady   
memozee
tańcząca z welonem
 Odp: mam ślimaki plaga !!!!!!!!!
&laquo; Odpowiedz #5 : Luty 18, 2008, 22:59:10 &raquo;   

Regularnie wyłapuj też ślimaki na marchewkę-powinno pomóc   i pamiętaj :CHEMIA TO OSTATECZNA OSTATECZNOŚĆ xD !!
19maciej19
 Odp: Jakie rybki zjadają ślimaki?HuhHuhHuhHuhHuhHuh?
&laquo; Odpowiedz #10 : Czerwiec 26, 2008, 20:23:10 &raquo;   

ugotuj marchew i obierz ze skórki i wrzuć do akwa.
Slimole zaczną wychodzić a ty je wyłapiesz i dasz do sklepu jako pokarm do bocji i trochę zarobisz   

juta
Nowy

Odp: pułapka na ślimaki!!
&laquo; Odpowiedz #8 : Wrzesień 05, 2007, 17:38:43 &raquo;   

miałam taki problem i znalazłam jego rozwiazanie nie musze kupować bocji które robią dziury w roślinkach,nie wydaje kasy na pułapki tylko wystarczy-sprawdzone- GOTOWANA MARCHEWKA
NA NOC I POWTÓRZYĆTO KILKA RAZY działa naprawde 
naprawde spróbójcie
wiecej nie chce mi sie juz szukac

owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #84 : Grudzień 28, 2008, 12:27:22 »

Pije do tego ,ze miala to byc "Relacja z zakladania"  a nie dyskusja o czerwonych tylkach mieczykow czy " pierdzacych nurkach" . Dlatego zawsze beda to pogaduszki.
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #85 : Grudzień 28, 2008, 12:32:46 »

Pije do tego ,ze miala to byc "Relacja z zakladania"  a nie dyskusja o czerwonych tylkach mieczykow czy " pierdzacych nurkach" . Dlatego zawsze beda to pogaduszki.

Sorry ale nie mam mozliwosci kasowania ani zmieniania komentarzy innych uzytkowników(nawet gdybym mial to bym tego nie robil). Zreszta niech Ci będzie mogą to byc "tylko pogaduszki".

112L
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #86 : Grudzień 28, 2008, 12:40:40 »

Twoje wypowiedzi sa tak "bardzo duzo mowiace na temat" ! ! ! - ze zaczynam wierzyc temu co juz napisal <<nabijasz sobie ilosc postow>> tylko nie wiem po co, przeciez za to nie daja Oscara
Ps moje akwarium znajduje sie bokiem do wejscia do pokoju (nie mialem lepszego miejsca niestety) ... czy rybki sie przyzwyczaja? bo narazie jak przechodze to sie ploszą.
Moje akwa tez stoi przy wejsciu do pokoju, z poczatku byl maly problem. Ale juz sie rybcie przyzwyczaily, teraz jak przechodze natychmiast sa przy bocznej szybie i mnie witaja - wiec to tylko kwestia czasu  Cheesy
Korzonki masz super, ta maczuge moze sprobujesz postawic pionowo grubym do gory ? a tem drugi obok lub niedaleko luzno (poziomo)

owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #87 : Grudzień 28, 2008, 12:49:16 »

Troche sobie wyjasnilismy ... i to mnie cieszy - wola Nestoora -woli pchli targ od "RELACJI Z ZAKLADANIA"
Witaj Gina2006 . Jak zawsze na posterunku . Gdybym mial kase z tego nabijania postow ,to bym sie bardziej produkowal . Faktu nie zmienia to ,ze ilosc postow nie jest adekwatna do poziomu wiedzy .I ja powiem znowu : "wiem ze nic nie wiem". Po prostu : AKWARYSTYKA CIAGLE ZASKAKUJE"
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #88 : Grudzień 28, 2008, 13:11:01 »

Zeby sie bardziej produkowac trzeba miec cos do powiedzenia na temat danego watku lub zadanego w nim pytania (by odpowiedzec na pytanie zadane tutaj nie bede zakladac nowego watku) - i tym sie wlasnie roznimy ze ja uczestnicze w watku i odpowiadam na temat a Ty wtracasz uwagi nic nie wnoszace do tematu - z reszta nie tylko tu
A to ze jestem na posterunku to znaczy ze jestem zainteresowana danym tematem

racso
Stały użytkownik

mój bystrzyk krwisty

« Odpowiedz #89 : Grudzień 28, 2008, 18:21:01 »

mądrze mówisz gina2006 zgadzam się w 100%

"W życiu piękne są tylko chwile..."
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Drukuj  

Skocz do: