andrzejkowac
|
|
« Odpowiedz #30 : Grudzień 20, 2008, 12:37:54 » |
|
Co tu powiedzieć .Widać że chciałaś coś stworzyć była jakaś koncepcja jakiś plan i wyszło jak wyszło doskonale to rozumiem bo sam mam podobnie w planie wygląda dobrze i niestety tylko tam .Ale trening czyni mistrza uszy do góry i myśl nad poprawą . Mnie szczególnie odpycha ta prawa strona te skałki i ten mieszany żwirek po lewej .Może jakby porozstawiać te skały na tej plaży i poczekać aż obrosną to byłoby lepiej .
|
|
|
|
Młode ampularie oddam
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #31 : Grudzień 20, 2008, 13:23:00 » |
|
Jak zakupisz młode skalarki to nie będzie problemu z polowaniem na neonki, a tak nawiasem mówiąc jeszcze się z tym nie spotkałem, ale cóż.... Najlepiej kup 5-6 szt
|
|
|
|
>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #32 : Grudzień 20, 2008, 15:20:05 » |
|
Co tu powiedzieć .Widać że chciałaś coś stworzyć była jakaś koncepcja jakiś plan i wyszło jak wyszło doskonale to rozumiem bo sam mam podobnie w planie wygląda dobrze i niestety tylko tam .Ale trening czyni mistrza uszy do góry i myśl nad poprawą . Mnie szczególnie odpycha ta prawa strona te skałki i ten mieszany żwirek po lewej .Może jakby porozstawiać te skały na tej plaży i poczekać aż obrosną to byłoby lepiej . Akwa ma sie najbardziej podobac mnie bo to ja patrze na nie codziennie i tak jak sobie zaplanowalam tak wyszlo Skalki zostana tak jak sa - maja odzielac zwir od piasku, jak staly na piasku zaslanialy grote. Ogladajacy forumowicze oczywiscie moga komentowac pochlebnie lub mniej pochlebnie - takie Wasze prawo i bardzo za to dziekuje Jesli ktos podsunie mi pomysl ktory mi sie spodoba to moze skorzystam Skalarkow kupowac nie bede, choc mialam taki zamiar
|
|
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #33 : Grudzień 20, 2008, 15:57:53 » |
|
Wywal to wszystko w 3 jasne i od nowa Polska Ludowa. Nie ma sensu z tym ciągnąć zmieniać.Jedynie dokupić co trzeba i stworzyć coś nowego od podstaw. Jak się tobie podoba to zostaw ale jak się nie podoba to ............................. Jak dla mnie szmira.
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #34 : Grudzień 20, 2008, 17:24:12 » |
|
Jak dla mnie szmira.
powtarzasz sie alu - ale rowniez dziekuje i pozdrawiam Gdybym nawet zrobila akwarium 100 razy lepsze od Twojego wystawowego to i tak napiszesz to samo tylko moze w iinej formie ! Probujesz mnie sprowokowac, ale zle trafilas "jestem niespotykanie spokjnym czlowiekiem " wiec marne Twoje podchody, ale zycze powodzenia
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2008, 20:46:47 wysłane przez gina2006 »
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #35 : Grudzień 20, 2008, 20:54:16 » |
|
Gdybym nawet zrobila akwarium 100 razy lepsze od Twojego wystawowego to i tak napiszesz to samo tylko moze w iinej formie !
Nigdy Ci się to nie uda
|
|
|
|
|
|
|
Mutari28
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #36 : Grudzień 20, 2008, 20:57:22 » |
|
A dla mnie się podoba akwa giny2006. Ma swój urok.
Pozdro Marcin
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #37 : Grudzień 20, 2008, 21:03:01 » |
|
Nigdy Ci się to nie uda takie jest tylko Twoje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #38 : Grudzień 20, 2008, 21:09:07 » |
|
Czekam
|
|
|
|
|
|
|
Pethro
|
|
« Odpowiedz #39 : Grudzień 20, 2008, 21:16:01 » |
|
nie od razu rzym zbudowano ... gina jak dołozysz nowe świetlówki i rosliny ci podrosna to napewno bedzie zdecydowanie lepiej ala nigdy nie mów nigdy bo sie jeszcze zdziwisz
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #40 : Grudzień 20, 2008, 21:23:51 » |
|
Juz mam HQI tylko jeszcze musze jakos zamocowac nad akwa alu a ile czasu jestes juz akwarystka ? - bo ja od wrzesnia tego roku
|
|
|
|
|
|
|
|
KSnake
Stały użytkownik
Fauna Azja, Flora Ameryka - taki "misz masz"
|
|
« Odpowiedz #42 : Grudzień 21, 2008, 16:25:09 » |
|
Wydawało mi się, że już tutaj coś pisałem... ale jednak nie. Więc, krótko i zwięźle - lubię dzicz i to na pewno jest dzicz. Dzicz w planowaniu i wykonaniu. Wszystko było by super gdyby nie ten czarno-biały żwir, na który jestem uczulony w każdym wydaniu. Ale skoro Tobie się podoba to OK
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #43 : Grudzień 21, 2008, 17:13:06 » |
|
Dzieki KSnake, a co do zwiru tez moze bardziej podoba mi sie caly czarny, ale mialam duzo czarno-bialego (taki kupilam na poczatku, bo innego nie bylo - a klorowy calkiem mi nie odpowiadal) i nie wyrzuce a oddac nie ma gdzie, dodalam jednak sporo czarnego bazaltu. Moze kiedys ......, narazie jednak musi tak zostac - mnie sie wydaje ze tak bardzo nie gryzie po oczach
|
|
|
|
|
|
|
andrzejkowac
|
|
« Odpowiedz #44 : Grudzień 21, 2008, 17:41:17 » |
|
No niestety trochę gryzie lepiej już całe takie podłoże jak ten piasek z prawej . A jak ktoś zapyta czy będzie dobre dla roślin to w tej chwili mogę powiedzieć że nie wiem i odpowiem za kilka miesięcy jak przetestuję u siebie .
|
|
|
|
Młode ampularie oddam
|
|
|
|