Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « gina2006 - Moje 275 L Pola zielone.......
Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17
  Drukuj  
Autor Wątek: gina2006 - Moje 275 L Pola zielone.......  (Przeczytany 53453 razy)
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #150 : Marzec 17, 2009, 19:51:13 »

Gina no nie daj się prosić -pokaż to swoje cudo - chyba się nie wstydzisz?

MichcioRoslina
Bywalec

« Odpowiedz #151 : Marzec 17, 2009, 21:38:07 »

Ja to kocham jak sobie taki ironicznie dogadujecie xD
MarteQ15
Bywalec

« Odpowiedz #152 : Marzec 17, 2009, 21:42:57 »

Gina mi nie chodziło o fotki z Google tylko fotke twojego baniaka Wink calego  Good ! Pozdrawiam i czekam na Foty
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #153 : Marzec 17, 2009, 22:03:09 »

Z przyjemnością dołączam się do prośby. Starożytni mawiali: testis unus, testis nullus - jeden świadek żaden świadek, ale jest już nas czterech więc nie czaruj nas tylko fotkami z google lecz pokaż piękno swojego zbiornika. Po Twojej krytyce domyślam się (ba, nawet jestem pewien Wink ), że taki właśnie on jest!

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
szymonw
Super aktywny

« Odpowiedz #154 : Marzec 17, 2009, 22:40:17 »

a ja proszę o usunięcie z tego wątku wszystkich nieautorskich fotografii. łamania praw autorskich ja nie toleruję.
podpis że "z google" nie wystarczy.

24H masz na to. potem ja to zrobię za Ciebie. a że łapsko mam niedźwiedzie a i ruchy zamaszyste może mi się z rozpędu cały wątek wykasować
  Wink

sircula
Bywalec

« Odpowiedz #155 : Marzec 18, 2009, 08:15:38 »

. łamania praw autorskich ja nie toleruję.
podpis że "z google" nie wystarczy.
A to dobre hehe...Rano przy kawce jak znalazł:)... Gina widocznie myśli , że autorem tych wszystkich fotek  jest google:D...Podstawowe wiadomości na temat praw autorskich by sie przydały.

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." - Stanisław Lem
<br>http://www.artrock.pl/recenzje_sc.php?id=2365
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #156 : Marzec 18, 2009, 10:04:41 »

Dajcie spokój dziewczynie.
Ja się wypowiem na temat starego akwarium bo tego jeszcze nie robiłam - nie odpowiada mi,szzczególnie ta lewa strona..Niepotrzebnie zmniejsza zbiornik.
Za to korzenie gina masz super ( te nowe). Szukałam takich przez pół Krakowa jednak nie udało się znaleźć. Można wiele fantastycznych rzeczy z nich zrobić i korzeni zazdroszczę.

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #157 : Marzec 18, 2009, 20:00:53 »

Atria_C jeżeli szukasz takich cieniutkich korzeni to znajdziesz je na allegro. Te zdjęcia pochodzą zresztą stamtąd, ze strony użytkownika, który je sprzedaje.
Użytkownik to korzenioland.
Ciekawe, czy wie o tym, że Gina umieszcza jego zdjęcia na forum? Zaraz zapytam.

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #158 : Marzec 18, 2009, 21:40:37 »

A szłam dzisiaj sobie spacerkiem i znalazłam takich cieniutkich..z pół mieszkania by było;)
Wyglądają na konary leszczyny skręconej, są suche (ścinali drzewa w parku) Przede mną mnóstwo moczenia ale akurat jak m isię akwarium ustabilizuje za 2 miesiące to będą. A to niespodzianka;)

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
MichcioRoslina
Bywalec

« Odpowiedz #159 : Marzec 18, 2009, 21:54:20 »

24H masz na to. potem ja to zrobię za Ciebie. a że łapsko mam niedźwiedzie a i ruchy zamaszyste może mi się z rozpędu cały wątek wykasować  Wink
czyli ma jeszcze jakieś 45 minut  Roll Eyes
Tymon555
Zainteresowany
**

Chciałbym mieć...

« Odpowiedz #160 : Kwiecień 17, 2009, 16:37:24 »

Fany baniak bez zarzutów Cheesy:D
Ja też lubie jak jest dziko.

gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #161 : Kwiecień 19, 2009, 22:30:49 »

Ten watek zamykam, nic nowego narazie sie nie dzieje. Fotek tez w najblizszym czasie nie przewiduje.
Jak tylko bedzie mozliwosc wstawienia nowych fotek nie omieszkam zaprezentowac nowej odslony.
Dziekuje za dotychczasowe opinie, porady i sugestie. Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych.

Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #162 : Kwiecień 20, 2009, 11:42:38 »

A ja otworzę go ponownie. Zmieniać nic nie musisz ale komentować można nadal. W końcu mamy wolność wypowiedzi w tym kraju, no nie?

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
dilayla
Stały użytkownik

« Odpowiedz #163 : Kwiecień 20, 2009, 14:01:24 »

Witam! Bardzo ładne akwarium!Jestem bardzo ciekawa tej ''plaży'' po prawej stronie Smiley Jaki to piasek? bo bardzo chciałabym mieć w akwarium taką plaże...
Jaki rodzaj,ceny i jak go płukałaś?
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2009, 09:43:18 wysłane przez dilayla » Zapisane

Jostein Gaard
Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #164 : Maj 13, 2009, 17:15:55 »

Witam! Bardzo ładne akwarium!Jestem bardzo ciekaw tej ''plaży'' po prawej stronie Smiley Jaki to piasek? bo bardzo chciałabym mieć w akwarium taką plaże...
Jaki rodzaj,ceny i jak go płukałaś?
Dzieki za opinie
Piasek kwarcowy bialy 30 kg, cena ok 75 gr za kg (w OBI)
Plukanie - wsypac do duzego pojemnika (by bylo ok 1/3 wolnego miejsca), przelewac wode rownoczesnie mieszajac az woda bedzie calkiem czysta.
Ale powiem szczerze ze mi sie juz plaza znudzila, kazda kupke i kazdy pylek widac. Do tego kiryski kopiac mieszaly mi czarne podloze z piaskiem, nie pomogl nawet mur z otoczakow Wściekły
Wlasnie sa nowe foteczki (nie najlepszej jakosci, ale fotografem profesjonalnym nie chce zostac) przed likwidacja plazy

Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17
  Drukuj  

Skocz do: