Wiecie co, to chyba jest dracena, wlasnie w googlach zarzucilem haslo i to co mi pokazalo to wyglda jak moje dwia kwiatki. DO tego mam cos innego jeszcze ktora moje rybki palaszuja zaplaczywie, to moze ta jest akwariowa jak im smakuje. Kurcze, po ile sa akwaria w Polsce, ja mieszkam na wyspie i tu takie fajniste to kolo 700 euro nie bardzo moge tyle zaplacic. JA to moje 30 litorwe odkupilem od kumpla za 70 dla corki chcialem zwirzatak, ale w trakcie urzadzania tak sie wkrecilem ze hoho no i nakupowalem stado rybek wczorja z rozpedu. Gdybym mial mozliwosc skleic sammu bylo by taniej. Keidys w akdemiku sobie skleilem dla zolwi czerownolicych. Mialem 3 lata je ale musialem oddac jak sie wyprowadzalem.
Co do ksztaltow i zdjecia to rzeczywicie ono jest wyzsze niz szersze.
A tu foty roslin z bliska.
Co do sprzedawcow, to nikt mi niczego nie wciskal, poporstu nikt sie raczje na niczym nie znal. :-( Podobnie jak ja. Stoi tma w sklepiee 5 akwarium z roslinkami i wybieraj co chcesz czlowiecze.
Powiedzcie mi jeszcze prosze, co sie bedzie dzialo z rybkami jak ich nie zredukuje. Czy chodzi tu o ich niewygode gduy podrosna czy inne sprawy