Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kolor ikry  (Przeczytany 4843 razy)
Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Grudzień 27, 2008, 23:22:45 »

To dobrze dzięki za odpowiedź.
Tommy Angelo
Nowy
*

:)

« Odpowiedz #16 : Grudzień 27, 2008, 23:29:33 »

Loosie używajcie znaków przestankowych, bo trzeba kilka razy czytać wypowiedź, aby ją zrozumieć  Wink Ja też mam deszczownię i jestem z niej bardzo zadowolony Tongue
zegarsky91
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Grudzień 28, 2008, 13:07:45 »

Loosie używajcie znaków przestankowych, bo trzeba kilka razy czytać wypowiedź, aby ją zrozumieć  Wink Ja też mam deszczownię i jestem z niej bardzo zadowolony Tongue

znaki przystankowe, a co to jest?? ;];pp ja nie używam bo nigdy nie pamiętam o nich;]

Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Grudzień 28, 2008, 15:36:59 »

Tommy nie zwracaj nam uwagi, ponieważ np. ja robię spore błędy w interpunkcji, oraz w gramatyce nie, nie jestem polonistą.
Tommy Angelo
Nowy
*

:)

« Odpowiedz #19 : Grudzień 28, 2008, 21:39:48 »

Ja mam mozille i sama mi podkreśla błędy Smiley No chyba wiesz kiedy kończy się zdanie i że tam trzeba postawić kropkę? Mój kolega też miał problemy z gramatyką, walił byki jak popadnie, ale dużo nad tym pracował i teraz chłopak ma średnią zawsze ok. 5,30 i błędów też nie robi, tzn. wiadomo każdy może się walnąć Smiley Ale nie odbiegajmy od tematu Tongue Wystarczająco kłótni na tym forum  Grin
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: