och mymlon żal mi Cie... nic cie nie urwało poprostu poszłam spać nie wiedziałm że czekasz z utesknieniem na moja odpowiedź....
nie wiem, ale ponoc ja krece i sieje zament, a gosc, czy gosciowa nawet nie wie o takim wynalazku jak zapisywanie historii rozmowy. Wiem jedno, pomoglo jej doradztwo i za to jestm wdzieczny, ale reszta to obluda i klamstwo.
wiem że istnieje coś takiego jak chistoria rozmowy i co z tego wynika ? tak owszem mam akwarium całe życie więc trudno mi było odpowiedzieć inaczej jak tylko 27 lat... nie pamiętam kiedy zaczęłam sie nim interesować czy jak miałam 8 miesięcy czy 2 lata , nie pamiętam tez dokładnie kiedy zaczęłam w nim grzebać czy jak miaałm lat 6 czy 8, ale pamiętam jedno mam akwa odkąd żyje więc 27 lat - nie wiem gdzie tu widzisz obłudę? nie wiem tez czemu miałbym wstydzić się ''historii''? lub tym bardziej nie wiedzieć o jej istnieniu?
Zastanów się kolego co piszesz i kogo chcesz obrazić ?
Jakoś nie widzę abyś też docenił moją pomoc...ale nie oczekuje tego ...poprostu mi Cie szkoda ... jesteś niby dorosły facet a taki ograniczony Żal
Nie widzę tez na tym forum żadnej sensownej Twojej wypowiedzi więc co tu robisz poza sianiem zamętu?