Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: kości w akwarium  (Przeczytany 2234 razy)
karolina070890
Nowy
*

« : Grudzień 30, 2008, 11:59:31 »

witam
Mam takie nietypowe pytanie, byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mołby mi odpowiedzieć.  Smiley
kilka miesięcy temu znalazłam w lesie czaszkę owcy czy też sarny, po wygotowaniu zdobi moją szafkę. Zastanawiam się czy mogłabym taka czaszkę umieścić w akwarium? Przypuszczam że to nie jest dobry pomysł. w jaki sposób zmieniłoby to parametry wody? będę wdzięczna za odpowiedz.
                                                                       pozdrawiam     Cheesy
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Grudzień 30, 2008, 12:05:58 »

Podniesie twardość.

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #2 : Grudzień 30, 2008, 13:23:31 »

Fajnie wiiedzieć, że chodzisz po lesie i zbierasz padlinę. Nie wolisz kupić korzenia o podobnych rozmiarach? Będzie lepszy dla akwarium, w dodatku bardzie estetyczny...

speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #3 : Grudzień 30, 2008, 13:37:40 »

Fajnie wiiedzieć, że chodzisz po lesie i zbierasz padlinę. Nie wolisz kupić korzenia o podobnych rozmiarach? Będzie lepszy dla akwarium, w dodatku bardzie estetyczny...
Nie fikaj kolego do kobiet co nie boja się śmieci, śmierdzi, śmierci Wink

FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #4 : Grudzień 30, 2008, 13:38:59 »

Dobrze, wycofuje się z linii ognia, wziu...

karolina070890
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Grudzień 30, 2008, 15:26:25 »

FighterMan: Fajnie wiiedzieć, że chodzisz po lesie i zbierasz padlinę. Nie wolisz kupić korzenia o podobnych rozmiarach? Będzie lepszy dla akwarium, w dodatku bardzie estetyczny...

może będzie bardziej estetyczny ale taka czaszka jest dużo ciekawsza nie sądzisz? a estetycznych korzeni w akwarium mi nie brak  Wink
no ale czy mogę wrzucić tą czache do akwa? 
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #6 : Grudzień 30, 2008, 15:32:54 »

Ja bym wrzucił na próbę do innego pojemnika i sprawdził za jakiś czas, jak się zmieni pH.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: