chemik1986
Zainteresowany
|
|
« : Styczeń 01, 2009, 12:10:45 » |
|
ktora z Pan waszym zdaniem ma racje w ich sporach w wielu tematach?
|
|
|
|
|
|
|
antek amator
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #1 : Styczeń 01, 2009, 12:23:56 » |
|
Moim zdaniem ala.
|
|
|
|
|
|
|
bartek321
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #2 : Styczeń 01, 2009, 12:27:30 » |
|
Moim gina
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #3 : Styczeń 01, 2009, 12:39:06 » |
|
Ale problem obys innych nie mial !!!!! w bardzo wielu wypadkach przyznaje ali racje jesli chodzi o wiadomosci akwarystyczne, sama kiedys napisalam ze wie bardzo duzo - i jeszcze wiele stron do poczytania mam by choc troche jej dorownac w tym. Jest tez miedzy nami ta drobna roznica ze ala jest iles tam lat akwarystka, a ja ok pol roku (ale ciemniak juz nie jestem - wiele juz czytalam) Ale mnie glownie chodzi o ton i przekazywanie tych wiadomosci przez ale nowicjuszom (i nie tylko) - w wiekszosci jest bardzo nietyczny (delikatnie mowiac!) No i bieganie za mna i podwazanie kazdego mojego postu zaczyna byc smieszne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2009, 12:41:18 wysłane przez gina2006 »
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #4 : Styczeń 01, 2009, 12:44:45 » |
|
OOo no prosze nie myslałam że doczkam się wontku z moim nickiem w tytule hahah. Moim gina
to może zacytuje jakis przykład racji giny? No i bieganie za mna i podwazanie kazdego mojego postu zaczyna byc smieszne.
podważam jak nie masz racji. Natomiast co do biegania to jak juz nie jedna osoba to zauważyła biegasz Ty i powtarzasz odpowiedzi innych lub piszesz jakies bzdury ....wiesz jak to się nazywa...
|
|
|
|
|
|
|
marcinl
|
|
« Odpowiedz #5 : Styczeń 01, 2009, 12:46:46 » |
|
no dziewczyny dzielnie Nowy Rok zaczynacie od sporów...
|
|
|
|
|
|
|
antek amator
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #6 : Styczeń 01, 2009, 12:47:04 » |
|
dokladnie gina powtarza .przeczyta gdzies i zaraz daje odp.jej odp nie wynikaja z jej doswiadczenia.
|
|
|
|
|
|
|
marcinl
|
|
« Odpowiedz #7 : Styczeń 01, 2009, 12:51:05 » |
|
odp nie wynikaja z jej doswiadczenia.
może i racja ale zgodnie z tą zasadą tylko autor jakiegoś pomysły odkrycia itp. mógłby sie tą wiedzą dzielić załóżmy ileś tam lat temu ktoś/kilkoro doszło do wniosku po latach doświadczeń, że dobrze robi cotygodniowa podmiana części wody w akwa, jakby to wyglądało gdyby tylko oni mogli o tym pisać? ja też na początku 2-3 tygodnie czytałem to forum i inne, a potem się dzieliłem WYCZYTANĄ wiedzą nie wypraktykowaną - jest w tym coś złego?
|
|
|
|
|
|
|
Muchomorek
Super aktywny
...a cыновья уходят в бой!
|
|
« Odpowiedz #8 : Styczeń 01, 2009, 12:54:53 » |
|
Muszę przyznać, że Gina pisze poprawniej po polsku, ale z kolei bez znaków diakrytycznych, co mnie dość denerwuje. Ciężki wybór: dwugłowy kot czy małpa? Ps. Odpowiedzi nie z doświadczenia nie są nic warte! Póki ktoś się nie zginął w wypadku samochodowym, nie powinien o tym pisać!
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2009, 12:57:15 wysłane przez Muchomorek »
|
|
|
|
|
antek amator
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #9 : Styczeń 01, 2009, 12:55:06 » |
|
to tak jak bym ci kazal jechac samochodem gdy ty nawet w nim nie sidziales.ale ci powiedzialem jak jechac!pojechalbys?no wiadomo mozna sie dzielic.ale wedlug mnie wina sporow lezy po jej stronie.
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #10 : Styczeń 01, 2009, 12:55:30 » |
|
to nie sa spory ale wymiana zdan zauwaz ze jesli zaczynam dyskusje w jakims watku moje posty sa wczesniejsze niz Twoje alu (choc bywaja wyjatki), a jesli juz dyskusja sie rozwinie nie zostawiam ich bez odpowiedzi (ale zdarza mi sie tez przemilczec niektore Twoje zlosliwe wypowiedzi) dokladnie gina powtarza .przeczyta gdzies i zaraz daje odp.jej odp nie wynikaja z jej doswiadczenia.
Bardzo nieliczni pisza o wlasnych doswiadczeniach (troszke juz tez ich mam), raczej opieramy sie na wiadomosciach zaczerpnietych z netu
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2009, 12:57:47 wysłane przez gina2006 »
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #11 : Styczeń 01, 2009, 12:59:10 » |
|
I ja pozostawie to tym razem bez komentarza bo stajesz sie powoli załosna w tym tłumaczeniu ... A wszycy i tak sami według siebie mogą ocenic - choćby po ostatnich wypowiedziach dzisiejszych w innych wontkach ...mysle że nie ma potrzeby podawania linków . Zresztą jak ktoś ma ochotę postepować według rad giny -jego sparawa i jego problem
|
|
|
|
|
|
|
marcinl
|
|
« Odpowiedz #12 : Styczeń 01, 2009, 12:59:24 » |
|
to tak jak bym ci kazal jechac samochodem gdy ty nawet w nim nie sidziales.ale ci powiedzialem jak jechac!pojechalbys?no wiadomo mozna sie dzielic.ale wedlug mnie wina sporow lezy po jej stronie.
niezbyt udane porównanie - no offence! ale aby jeździć samochodem trzeba zdać egzaminy aby założyć akwarium i dobrze dbać o ryby i rośliny wystarczy troszkę poczytać i chcieć - to wszystko, nie ważne, czy dobrą radę napisał newbie który gdzie indziej ją wyczytał, czy nabijacz postów, czy moderator, czy fachowiec akwarysta z wieloletnią praktyką
|
|
|
|
|
|
|
antek amator
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #13 : Styczeń 01, 2009, 13:00:03 » |
|
jak to nie liczni?tzn co ci co doradzaja nam nawet akwa nie maja?tylko sie naczytali?bez przesady.wiekszosc na forum ma wlasne zbiorniki.a ci co nie maja to sa skromni i siedza cicho na dupie.
|
|
|
|
|
|
|
ala
|
|
« Odpowiedz #14 : Styczeń 01, 2009, 13:04:28 » |
|
niezbyt udane porównanie - no offence! ale aby jeździć samochodem trzeba zdać egzaminy aby założyć akwarium i dobrze dbać o ryby i rośliny wystarczy troszkę poczytać i chcieć - to wszystko, nie ważne, czy dobrą radę napisał newbie który gdzie indziej ją wyczytał, czy nabijacz postów, czy moderator, czy fachowiec akwarysta z wieloletnią praktyką Imo całkiem trafne porównanie.Aby mieć akwa nie są wymagane egzaminy ale często mam wrażenie że powinny być wymagane... Co do rad często nabijacze w rodzaju giny dają rady po których zastosowniu jest gorzej niż lepiej ...ja staram sie korygować jej błędy ale wy widzicie tylko mój sposób wypowiedzi ...Więc proszę nie zwracajcie uwagi na to co piszę gina z pewnościa lepiej wam doradzi ...
|
|
|
|
|
|
|
|